Já když jsem si vše dělal sám nikdy se mi nestalo abych něco udělal špatně apod. Kdy se mi to stalo tak jedině v servisu. Většinou chybí nějaká příchytka nebo jsou neoriginální spony či chybí záslepky apod fakt toto aby si člověk hlídal. Málo-kde se dělá precizně a pořádně aby člověk nepoztrácel xy věcí v servisu díky schopnostem servisáka a ještě neodjel s dalšíma závadama co tam původně nebyly
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 M54- chod motoru
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Re: E46 M54- chod motoru
jojo taky si vše dělám sám a nenapadlo by mě u tak jednoduchého auta jako je e46 že se dá něco podělat....
Já když jsem si vše dělal sám nikdy se mi nestalo abych něco udělal špatně apod. Kdy se mi to stalo tak jedině v servisu. Většinou chybí nějaká příchytka nebo jsou neoriginální spony či chybí záslepky apod fakt toto aby si člověk hlídal. Málo-kde se dělá precizně a pořádně aby člověk nepoztrácel xy věcí v servisu díky schopnostem servisáka a ještě neodjel s dalšíma závadama co tam původně nebyly
Re: E46 M54- chod motoru
Co jde, tak si na autě udělám sám, ale někdy nemám prostě čas... Jsem z ČB a dobrý zkušený servis co dělá BMW, aby člověk pohledal