Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 745Li - pluje podvozek
Re: e66 745Li - pluje podvozek
Jak ti psal palciatko, tak si vybavují, že když mě odešel jeden snimac výšky na zadku, tak se s tím taky nedalo jezdit jak to plavalo.
Ale to by na diag nereagovalo. Mne to normalne dofukuje. Nebo, jak si prisel, ze odesel snimac?horan píše:Jak ti psal palciatko, tak si vybavují, že když mě odešel jeden snimac výšky na zadku, tak se s tím taky nedalo jezdit jak to plavalo.
Nedofukovalo to.
Ale úplně padlá ta strana nebyla. A jelikož na parkovišti neobchazim auto ze všech stran, tak nešlo ani moc vidět, že je jedna strana níž. A opravdu stačí, když je to blbě zkalibrovany a jezdilo se s tím na hovno.

Jarax: asi opravdu brzo nebudou. Koukal jsem teď na naše dodavatele (Stahlgruber, wmparts, derendinger a autofun) a dva už lmi nemaj vůbec a dva mají poslední kusy.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
jj ale zatím ještě jsou.
asi to radši vykoupím do zásoby.
asi to radši vykoupím do zásoby.
Tak je vykup, ja si je kdyztak od tebe koupim, kdyz bych je nesehnal.
Original stoji 2500 kc jeden a kdyz uz by se to delalo, tak vse. Otazkou je, jestli neni lepsi origa, kdyz uz. Ted jsem prezouval a zmova jsem to cele prolizal. Leve kolo sjete rovnomerne, ale prave lehce k vnejsi strane. Jeste je k tomu jakoby zesmajdana, Snejk to pry jeste taky nikdy nevidel. Silace nevypadaj utrzeny, lehce styrele jo. Geoska je srovnana, ale je otazkou jestli to nedela spatne sjeta guma. Kdysi jsem mel na Audine spatne sjetou predni gumu a to auto i pri serizeni geo porad lehce tahlo a jizna nebyla uplne klidna. Uvidim, az to projedu na zimakach.

Kdyz to Snejk projizdel po te jeho panelce, tak si liboval, jak je pohodlne a nic nikde nemlati, tak me rikal, co resim. Pak prejel ten kanal a zbystril. Po trase jsme projizdely vsechny nerovnosti a rikal, tohle me prekvapuje, to by sedma delat nemela. Jenze jsme to vic nezkoumali, nemel cas. Za nekolik hodin odletal do Kyjeva a vypadalo to, ze poleti v monterkach, protoze tam byl hrozny srumec.
.

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
pro sedmu?
To nerikal, ze tam bude do uterka, vic jsem se neptal.
Tak po přezutí se auto chová úplně perfektně. Na těch 18tkách je pěkně komfortní, tiché a zdá se mně, že i automat se líp chová. Po přejetí nerovností, žadné vlnění, ani odskakování. Takže je možné, že to dělala špatně sjetá pneu, jiná hmotnost 19tek a šíře, ale stejně to nechám u Snejka pro sichr celé zkouknout.