Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Měření emisí u aut s vykuchaným DPF
Re: Měření emisí u aut s vykuchaným DPF
Žiadny neorigo nefunguje, je to odrb a vyhodené prachy. Jedine oem. Bohužiaľ.
podle čeho poznat že se jedná o originál ??? Těžko říct ale bylo by fajnb kontaktovat prodejce z Bazoše co je prodával odkud je brával a zda předá kontakt.
Mělo by to asi smysl protože poptávka po nich bude furt.
Jinak i na EBAY je taky. Jak poznat originál od fake ?
https://www.ebay.de/itm/Original-DPF-Pa ... SwA3dYmH15
Cena je nizsi nez za druhovyrobu. Napisu jim zda se da vyzvednout a zaplatit osobne
Hosi, nebuďte až takí naivny... Orig za také prachy? Nemozne.
Proto si to nechci nechat poslat a radsi si do Berlina zajedu
A naco? Na 100% to nebude orig novy diel.
treba aby mi uz neposlali zabelenou cihlu. Na ebay je ta firma od rok 2010 a maji tam hodne kladnych comentu a par negativnich
Ještě mi nabízeji DPF značky ERNST. Nezna nekdo?
to vídíš už z fotek, origo to je, ale nějakej starej čištěnej.
žádnou náhradu nebrat!
žádnou náhradu nebrat!
Mám v hajzlu kat. Nízká teplota pri regeneraci. Nechce se mi nasypat kurva 52tkc za blbej filtr sakra
to je clovek uz radsi smirenej se vstriky nebo da prachy za rozvody

tak jako pár týdnů zpátky ještě originály na BAZOSI byli za 18K což je přijatelná cena.
Ale at mi někdo vysvětlí politiku nákup / prodej. ?
Aby se to někomu vyplatilo koupil to někde za 8K pak to prodával za 18K a ještě to byl originál ???
Takže ta možnost originálu za malou cenu tady je ... ale kde to shánět Případně se domluvit s obchodníkem přímo v BMW či kdo to vyrábí pro BMW ?
Kdo je výrobce originálních DPF filtrů pro BMW - Eberspracher ???
Stím se domluvit ?
Co tady ty sportovní DPF ? O tom slyším celkem poprvé ? Splnuje to emise ? Je to jak originál s vyšší propustností co popisují.
https://www.highperformanceparts.cz/dow ... BwEALw_wcB
Ale at mi někdo vysvětlí politiku nákup / prodej. ?
Aby se to někomu vyplatilo koupil to někde za 8K pak to prodával za 18K a ještě to byl originál ???
Takže ta možnost originálu za malou cenu tady je ... ale kde to shánět Případně se domluvit s obchodníkem přímo v BMW či kdo to vyrábí pro BMW ?
Kdo je výrobce originálních DPF filtrů pro BMW - Eberspracher ???
Stím se domluvit ?
Co tady ty sportovní DPF ? O tom slyším celkem poprvé ? Splnuje to emise ? Je to jak originál s vyšší propustností co popisují.
https://www.highperformanceparts.cz/dow ... BwEALw_wcB
Preboha, netaraj tu furt dokola nezmysly, to ze si na hlavu nam tu nemusis dokazovat kazdy den... !!!
Novy original za tu cenu nehrozi, uz to pochopte a nerieste braky, fejky... su tam drahe kovy, preto je aj ten filter drahy.
Novy original za tu cenu nehrozi, uz to pochopte a nerieste braky, fejky... su tam drahe kovy, preto je aj ten filter drahy.
Jako jo. Zavolej normálně do eberspacheru a řekni, že koupíš 10 ks dpf na 2.0d, 10ks na 3.0d...... , ale že chceš originální díl, co dodávají do BMW. Určitě ti pošlou za "děkuji" a balík gumových medvídků k tomu.
borec je prodával na bazoši za 18K originál... řekl to i snejk a koupilo si to několik lidí a fungují...tak tady nepovídejte hlouposti hoši.
Kde je asi bral originály tak levně ? koupil kamion DPF nebo to byl jen překupník ??? těžko říci.
Kde je asi bral originály tak levně ? koupil kamion DPF nebo to byl jen překupník ??? těžko říci.
Nefungujú, ver tomu...!!!
Vy se tu hádáte jako malý děti
Ano, Snejk posílal odkaz na bazoš, kde nějakej frajer prodával originál DPFka levněji. Občas někdo dokáže sehnat origo díly levnějc.
Prodával to OD 18k.... takže 18k za dpf tak na 116D... kolik by chtěl za DPF na 530d těžko říct (třeba 30?).. ale jestli už je nemá, tak je to fuk a nemusíme to tu řešit.

Ano, Snejk posílal odkaz na bazoš, kde nějakej frajer prodával originál DPFka levněji. Občas někdo dokáže sehnat origo díly levnějc.
Prodával to OD 18k.... takže 18k za dpf tak na 116D... kolik by chtěl za DPF na 530d těžko říct (třeba 30?).. ale jestli už je nemá, tak je to fuk a nemusíme to tu řešit.
e66 750Li
Nechci psát, že je to tenhle případ!!!!Filozof píše:borec je prodával na bazoši za 18K originál... řekl to i snejk a koupilo si to několik lidí a fungují...tak tady nepovídejte hlouposti hoši.
Kdysi jsem dodělával central na auto bez a na bazosi jsem koupil RJ + dva klíče (tedy bez planžet) z Fordu. Úplně nové, nepoužité. Za asi 1500. No a za pár měsíců někdo zvoní, tak otevřu a oni dva opicajti. Prej jestli jsem koupil to a to. Tak říkám že jo. Prej jestli to můžou vidět. Ptám se, jestli je v plánu to zabavit? Že pokud jo, tak už to nemám. Prej ne, že chtějí jen sériové číslo. Tak jsem jim to ukázal, nafotil číslo a víc nechtěl.
Tak jsem se ptal. A borec to kradl ve výrobě. A schovával si podací lístky kam co prodal. Takže věděli kolik kusů za kolik peněz........ A údajně měli zatím ověřeno kolem 500ks.
Ale nechci psát, že je to tento případ.
[quote="Filozof"]tak tady nepovídejte hlouposti hoši.

"Artikelzustand: Generalüberholt"Filozof píše:podle čeho poznat že se jedná o originál ??? Těžko říct ale bylo by fajnb kontaktovat prodejce z Bazoše co je prodával odkud je brával a zda předá kontakt.
... citajte poriadne co polsky kseftar pristahovalec uvadza