Už jsem tě chtěl označit za sketu.
Beru, je nakloněná, i když jen minimálně.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
330i E46 vs. E90
-
Re: 330i E46 vs. E90
todle není žádný natočení, to je jak kdyby to bylo furt rovně, naposled natočený to bylo u E36

-
- Člen Klubu
Driveři myslím, že E39 a E46 je ukázkovej interier. Ty E90 a E60 fakt sorry jsou exkluzivitou jakoby krokem zpět a o natočení 1-2stupně je pro šoféra nic. Nejvíc zamrzí na pohled povrchová úprava a hlavně že moc nevydrží. Ale vnitřní ergonomie těch aut je kupodivu fajná i ovládací prvky když se na ně nekoukáte jsou celkem uživatelsky příjemný. 
Co se týče srovnání E46 vs. E90 to je evergreen, stejně jako jiný BMW modely. Berte ale prosím v potaz podobný konfigurace, barvy, výbavy a motorizace, jinak z toho vypadnou úplně odlišný závěry.
Řidičsky mě přijde na vrcholu E46 330i, manual 6q, coupé Mpaket, ale v dobrým stavu žejo, bez koroze atd. to je základ všeho potěšení. Té bych dal klidně přednost před sériovou vylítanou E90 možná i nevybavenou E92.

Co se týče srovnání E46 vs. E90 to je evergreen, stejně jako jiný BMW modely. Berte ale prosím v potaz podobný konfigurace, barvy, výbavy a motorizace, jinak z toho vypadnou úplně odlišný závěry.
Řidičsky mě přijde na vrcholu E46 330i, manual 6q, coupé Mpaket, ale v dobrým stavu žejo, bez koroze atd. to je základ všeho potěšení. Té bych dal klidně přednost před sériovou vylítanou E90 možná i nevybavenou E92.
Aha, já někde viděl že máš jakože úplně max 200tis sakum prdum, a že auto někaj kolem 150. V tom případě se na E9x asi s rozpočtem nedostaneš, aby si do auta pak nemusel sypat, ale nikdy člověk neví. E46 vidím jako mnohem lepší volbu a pokud ta, kterou jsem popisoval, že je v inzerci bude udržovaná jak píše prodejce, tak si myslím, že za těch 140 to bude dobrý kup a nemusely by se vyskytnout nějaké nenadálé výdaje.Venec3 píše:
Díky moc za příspěvek, takhle nějak jsem si to představoval asi. Hezky jsi popsal ty opravy a srovnání cen náhradních dílů.
Fakt díky, hned to do problému vneslo zas o něco víc světla.
Jen bych upřesnil, že rozpočet měl být někde kolem 120, ne 200. Zas chci aby mi něco zbylo a tím nemyslím "na rohlík".
Ta E46, co tu inzeruje je fakt hezká, vlastně je to skoro prototyp toho, co sháním. Těch 120 bych mu dal z fleku, ale 140 jsem do toho dávat nechtěl. Možná mu ale napíšu.
Jak jsem měl tu svou, tak jsem na e46klubu na tu od johnfrankcz koukal v klubovkách a moc se mi líbila. Je to sice na první pohled nůˇko barevná kombinace, ale sám jsem měl stříbrnou a černý intreriér + dřevodekor a nějak to tomu auto fakt sluší a obecně e46 v mpaketu a v titansilver barvě je velice pěkné auto.