Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Myslím, že volant je vysvětlený a ukončený, ale lednička je legendární
.

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem se už chystal napsat, že řeší volanty, ale ledničku nemají 

Ochladilo se, tak se řeší vyhřívaný volant, jak se zas teploty zvednou, budou se řešit lednicky s nanukama.
Je na tom něco divného?
:-):-)
P.S. Jsem socka, nemám v sedmičce lednici.
Je na tom něco divného?

P.S. Jsem socka, nemám v sedmičce lednici.

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Ale to, ze jsou ty lednicky 3 druhy, to mi tu nikdo neprozradil... Na nanuky je dobra jenom jedna 

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Já vím o dvou druzích: 1) ta, co je spolu s zadní klimou a má rovnou přepážku v kufru a 2) bez klimy a ta se možná dělí na individual a normální, ale to nevím jistě.
Která je teda na ty ledňáky?
Která je teda na ty ledňáky?

- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
No pocitam ze obyc klima ti nevychaldi lednici na minusovy hodnoty, na to uz je potreba asi tohle 
https://www.bimmerforums.com/forum/show ... ation-pics

https://www.bimmerforums.com/forum/show ... ation-pics
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Myslím, že pak by byl potřeba mrazák, což určitě žádná z nich není. Tady to bylo myšlený jen na převoz ledňáků ve větším chladu.
Mimochodem ta lednička na obrázku je solidně dojebaná.
Mimochodem ta lednička na obrázku je solidně dojebaná.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak počkat, tvrdilo se, že je to na nanuky, a teď je to na ledňáčky a tučnáky?
U nás máme jen ledňáky. 

jedna vcelku zajímavá. Pokud tam vydrží do konce týdne tak bych pro ni jel. co na to říkáte?
https://www.autoscout24.cz/offers/bmw-7 ... -310474003
https://www.autoscout24.cz/offers/bmw-7 ... -310474003
určitě byla zajímavá, bo je asi fuč. Nic tam nevidím.
Někdy ty konfigurace fakt nechápu... Mohlo to být fajn auto
@ kawaman: Můžeš to rozvést?. Mně na konfiguraci nic zas tak divnýho nepřide. Respektive, kdo nechce longa, a nikoho vozit vzadu, tak je to super auto za dobrou cenu.
Cena je dobrá, rok taky, výbava není top (ale je dobrá), jen nerozumím tomu, že si někdo zaplatí maritime a nedá komforty dozadu a další výbavu. Ale každý máme jiné myšlení, takže v pohodě.. A řeči typu, já vzadu nejezdím, nepotřebuju tam komforty,entertiment, moc nepřijímám (pokud nekupuju nové a topím penězma).. Radši bych přijal, nechtělo se mi čekat na auto, které je vybavené, vzal jsem co bylo a s tím se smířím.
Takže myšlenka byla ta, že bych rád poznal člověka, co si nakonfiguruje takové auto
Takže myšlenka byla ta, že bych rád poznal člověka, co si nakonfiguruje takové auto

Já ti nevím, ale ty jsi Klimsonne dlouhý a v krátké verzi si za tebe nikdo už nesedne. Nebo spíš tam bude malinko místa. Jediné v čem je to auto vyjímečný je interiér. Nebo koupit od jaraxe zadní komforty a přeházet to.
ale ty moje zadní komforty jsou černé, to bylo bylo taky dost složité.
u té maritime sedmy by mi chybělo
- long - prostě když měl klimson dva longy tak pochybuju že mu bude stačit krátka, ještě navíc když bude mít třeba rodinu
- nemá nivo. tzn bude tahat prdel po zemi s LPG
- nemá vyhřívanej volant
- nemá dvojitý skla, ted jsme to dodělávali buldovi a je to dost rozdíl prostě a znovu už to dodělávat nechci
- nikde nevidím 430 zatmívání vnějších zrcátek,cosi má napsané u koberečku tak nevím
- nemá zadní komforty
- nemá webasto
- nemá zadní idrive
- nemá DVD changer
- nemá zatmavená okna
- nemá žádné specialitky typu night vision, intercom, individual lampičky, na tom autě je prostě jen zajímavé to že to je maritime, jinak by to byla obyčejná 750 se základní výbava.
u té maritime sedmy by mi chybělo
- long - prostě když měl klimson dva longy tak pochybuju že mu bude stačit krátka, ještě navíc když bude mít třeba rodinu

- nemá nivo. tzn bude tahat prdel po zemi s LPG
- nemá vyhřívanej volant
- nemá dvojitý skla, ted jsme to dodělávali buldovi a je to dost rozdíl prostě a znovu už to dodělávat nechci
- nikde nevidím 430 zatmívání vnějších zrcátek,cosi má napsané u koberečku tak nevím
- nemá zadní komforty
- nemá webasto
- nemá zadní idrive
- nemá DVD changer
- nemá zatmavená okna
- nemá žádné specialitky typu night vision, intercom, individual lampičky, na tom autě je prostě jen zajímavé to že to je maritime, jinak by to byla obyčejná 750 se základní výbava.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Jenze ty jsi uz posedly JaraXi, to je trosku neco jineho, nez co potrebuje bezny smrtelnik
Je na kazdem, aby si zvolil svou uroven akceptovatelne vybavy, neni zadna jedina spravna cesta. Ta auta maji ci nemaji tu vubavy z nejakeho duvodu. Jejich prvni majitele je takhle proste mit chteli, to co zminujes proste nepotrebovali a to musime jako lide, kupujici si tyto vozy za zlomek puvodni ceny akceptovat. Ta mene vybavane auta nemuzou za to, ze nejsou dokonala, presto dokazi poskytnout porad dostatek komfortu i zabavy.
At uz nalozim do sedmy kohokoliv, staci trochu slapnout po plynu a je jim uplne jedno, jestli mam nebo nemam lednicku, jestli mam nebo nemam dvojity okna a podobne... Oni nesrovnavaji s dokonalosti, pokud srovnavaji, tak s tim, cim bezne jezdi... Popravde radeji bych obetoval vsecny featurky navic, za jistotu, ze to auto bude spolehlive jezdit
To mi ale po 10+ letech neda zadne z tech aut, at uz je vybavene sebevic 

At uz nalozim do sedmy kohokoliv, staci trochu slapnout po plynu a je jim uplne jedno, jestli mam nebo nemam lednicku, jestli mam nebo nemam dvojity okna a podobne... Oni nesrovnavaji s dokonalosti, pokud srovnavaji, tak s tim, cim bezne jezdi... Popravde radeji bych obetoval vsecny featurky navic, za jistotu, ze to auto bude spolehlive jezdit

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
ale klimson už poměrně vybavenou E66 měl a je na některé věcí zvyklý a ted bude mít auto v nečem horší.
zrovna třeba nivo je prostě základ, a lidi bez niva co maj LPG chcou všichni měnit pružiny za těžky prachy, takle se tomu prostě vyhneš.
a kupovat sedmu bez výbavy tak to si nemusím kupovat sedmu, pokud kupuju auto tak se dívám co za ty prachy co stojí umí, a pokud stojí hodně a ještě málo umí tak nevidím duvod to koupit, snad jen kvuli tomu maritimu který ti prostě bude dělat radost pokaždý tím pojedeš.
a vyhřívanej volant a webasto sou prostě duležitý věci, webasto jsem měl i v 3er, v X5 a nedovedu si představit že najednou budu sedat do zamrzlyho auto a nedej bože škrabat okna.
to si jako fakt myslíš že si někdo řekl že ta vybava navíc je zbytečná a tak si ji tam nedal? ale houby, nedal si ji tam proto že to co tam chybí do fullu je tak za další milion kč, které ten člověk prostě proinvestoval jinam. kdyby mu řekli pane za 1kč mužete mít co chcete tak ty auta vyjíždí ve fullu. jenže v ojetinách výbava nehraje v ceně roli, koupíš za 160k top vybavenou 745Li a nebo za 400k socku 730d. je jedno jeslti kupuješ 735i, 745i, 760i, všecko stojí +- stejně v ojetině, stejně jako socky a top výbavy.
a spolehlivy není žadný novější auto, ani novy auta nejsou spolehlivy, všecko se sere. ty sedmy pokud jsou v dobrém stavu tak jsou na spolehlivosti nových aut.
zrovna třeba nivo je prostě základ, a lidi bez niva co maj LPG chcou všichni měnit pružiny za těžky prachy, takle se tomu prostě vyhneš.
a kupovat sedmu bez výbavy tak to si nemusím kupovat sedmu, pokud kupuju auto tak se dívám co za ty prachy co stojí umí, a pokud stojí hodně a ještě málo umí tak nevidím duvod to koupit, snad jen kvuli tomu maritimu který ti prostě bude dělat radost pokaždý tím pojedeš.
a vyhřívanej volant a webasto sou prostě duležitý věci, webasto jsem měl i v 3er, v X5 a nedovedu si představit že najednou budu sedat do zamrzlyho auto a nedej bože škrabat okna.
to si jako fakt myslíš že si někdo řekl že ta vybava navíc je zbytečná a tak si ji tam nedal? ale houby, nedal si ji tam proto že to co tam chybí do fullu je tak za další milion kč, které ten člověk prostě proinvestoval jinam. kdyby mu řekli pane za 1kč mužete mít co chcete tak ty auta vyjíždí ve fullu. jenže v ojetinách výbava nehraje v ceně roli, koupíš za 160k top vybavenou 745Li a nebo za 400k socku 730d. je jedno jeslti kupuješ 735i, 745i, 760i, všecko stojí +- stejně v ojetině, stejně jako socky a top výbavy.
a spolehlivy není žadný novější auto, ani novy auta nejsou spolehlivy, všecko se sere. ty sedmy pokud jsou v dobrém stavu tak jsou na spolehlivosti nových aut.
a to jestli si někdo to auto koupí nebo ne, je každého věc, já tady vypisuju co by chybělo mě na výbavě. pro někoho jsou ty věcí blbosti, ale když poznáš dvojitý skla už při cestě do obchodu tak je nemůžeš nemít.
stejně jako už nechci auto bez ACC a přemýšlím jak dodělat ACC i do X5.
říkám jen svuj názor, ta sedma je krásná, je to maritime, to u mě znamená hrozně moc a hned bych přivezl obě oči, ale nikdy už to nebude long a aby to mělo super výbavu tak to prostě bude stát nesmysl. a prostě třeba zrovna to nivo je základ pokud chce klimson plynovat. kdo tady má sedmu bez niva s LPG a ještě občas někam vyrazí naloženej ve více lidech, může vyprávět.
stejně jako už nechci auto bez ACC a přemýšlím jak dodělat ACC i do X5.
říkám jen svuj názor, ta sedma je krásná, je to maritime, to u mě znamená hrozně moc a hned bych přivezl obě oči, ale nikdy už to nebude long a aby to mělo super výbavu tak to prostě bude stát nesmysl. a prostě třeba zrovna to nivo je základ pokud chce klimson plynovat. kdo tady má sedmu bez niva s LPG a ještě občas někam vyrazí naloženej ve více lidech, může vyprávět.