RomanM3 píše:mě nejvíc fascinuje jak byly tato auta pokročilá už v té době svého vzniku...generace aut E65 i E60 (ač ji tu nikdo nemá rád) měla možnost už někdy v roce 2001 nebo 2002 (znalejší jistě upřesní) věci jako ACC které umí jet tuším až 180km/h. dnešní okta 3. generace po facu (mám jako služebák) umí max 160. e60 zase má headup. to je jediná věc co mi chybí u e65 (a jedná ze dvou věcí proč žena chce zůstat u e60. jo správně, ta druhá je xdrive

) mnoho automobilek ani dnes neumí dát headup do auta. nebo tam dají jakýsi ten průhledový display, což mi příjde uplně ujeté oproti řešení od bmw
nepřemýšleli jste někdo doděat headup do e65? šlo by to nabastlit z E60, nebo je to totalní utopie?
sorry, HUD není žadný arugment při výběru auta, možná tak u člověka po lobotomii, je to fajn vidět přehledně kolik jedeš a kam máš jet, ale na druhou stranu HUD docela ruší v noci, jelikož se odráží ta vrsta, ve dne to taky extra přijemný není, prostě výhled z auta s hudem je horší než bez něj. nevím na co by E65 měla HUD když všecko zobrazuje předhledně na budíkách, jasně že u E60 která nic zobrazit neumí je to asi lepší. ale že bych si vybíral auto podle toho jestli má hud to fakt ne.
myslím že když ženě řekneš že její děti ani nemají vzadu blbý odpalovače pásů, tak by za to byla vděčná víc než ja nějaký headup.
a čtyřkolka je prostě věc každýho, dřív to auta vubec neměli a taky se jezdilo, ja mám 4ks BMW, žádný není xdrive a vždycky jsem si všude dojel. a i kdybych bydlel v horách tak bych si nekoupil poruchový nepohodlný krám kvuli tomu že pár dní v roce potřebuju čtyřkolku, to si radši koupím za 30 passata synchro jako druhé auto, ona ta pětka stejně moc neprojede, jak je víc sněhu, sedne na břicho a stojí a každý škrábanec stojí nesmysl, vzít adaptivní světlo nebo mpaketový nárazník stojí prostě kotel, to je lepší odřít plečku za 30 a zatřít to základovkou.