Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 vs. F01 vs. W221
Re: E65 vs. F01 vs. W221
mam v 6er super antiradar, přemyšlím že ho rozchodím.
Tohle neresim, je mne to uplne ukradeny. Jezdil vlakem nebo ho vozila manzelka. Jen jsem to slysel. Mel uplne nove E60 525D. Vim, ze mu to po case zkrátili na polovic. Ja jezdim vetsinou predpisove, protoze mam vyzkouseno, ze cas o moc nezkratis.Vlasta píše:Ten tvůj kamarád bude asi pěknej pohádkář. Nejvyšší sankce ve správním řízení je 5000 – 10000, zákaz řízení 6 měsíců - 1 rok (§ 125c / 1f) 2Jaris330D píše:...a mel to za 50 000 kc a 2 roky zakaz...
Me by sralo i tech 5000 kc.
Vlasta píše:Ten tvůj kamarád bude asi pěknej pohádkář. Nejvyšší sankce ve správním řízení je 5000 – 10000, zákaz řízení 6 měsíců - 1 rok (§ 125c / 1f) 2Jaris330D píše:...a mel to za 50 000 kc a 2 roky zakaz...

Ted jak jsem to kontroloval tak jsem si vsimnul, ze za to "stredni" prekroceni rychlosti mimo obec do 30km/h je max pokuta na miste talir?! To neni tak strasny. Myslel jsem, ze to je to dva a pul az pet tisic na miste a az padesat ve spravnim a pritom je to jen tisicovka na miste a max dva a pul ve spravnim.

Ale nejvetsi picovina je ten antiradar. Srat na pokutu, ale odstavi a zabavi ti auto, pricemz na tohle se presne ty lopaty policajtsky zameruji a nejvic tresou, protoze nove radary detekuji antiradary.
Ale potrebuju se zeptat: kdy presne vznikne ohrozeni pri "Ohrožení při přejíždění z pruhu do pruhu"? Kdyz bych treba, pouze teoreticky, jel tak, ze si jedu vzdy nejrychlejsim pruhem a proste to sekal zleva zprava, no proste jel tak jak se ma se sedmickou jezdit, ohrozim nekoho, kdyz nikdo ani nemusi slapnout na brzdu?
- Don
Kolega to mel za alkohol za 25 a rok do cistirny bez zkraceni
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
- Itchythefirst
To mi musis nejak vysvetlit. Jak muze policejni radar detekovat nejakou krabicku, ktera nic sama nevysila a je jen priplacla na skle?kurevtor píše:...protoze nove radary detekuji antiradary.

podle mě si kurevtor plete antiradar s rušičkou...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Antiradar = rušička, nebo čemu říkáš antiradar? Dnešní antiradary Tě upozorní a ty lepší se sami deaktivují do 5 vteřin, nebo ty horší musíš vypnou sám. Moje zkušenost ze Slovenska je taková, že jsem s Porsche strávil hodinu na parkovišti, než opravdu zjistili že tam nic není. Je to výhoda bílých aut, na ně ty radary moc nefungují. Jinak i ve Scuderii ho oficielně nabízí kolem 2 kil.
Tomasis> nejsem si uplne jisty pravnim ramcem, ale to mi chces rict ze ti hodinu prolizali auto?
Ano, čekali ještě na technika, který studoval kde by Porsche mohlo mít antiradar. Bylo to dokonce přes hodinu a úplně první vyjádření bylo že auto zabaví a odvezou na expertízu. Pak už jen 800 euro a nakonec prostě uznali, že jim to ne pokaždé musí měřit. A to mě měřili ve 120km/h, ale nedokazali to změřit. Spíš než prolézání to bylo o vyhrožování a následné diskuzi 

Tomasis : já to nikdy nepoužíval...ale já beru antiradar, že je pasivní...a jen hlásí radar...a aktivní je s rušičkou....ale asi je to furt antiradar 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Je to jak říkáš. Pasivní Tě upozorní, aktivní vyšle protivlnu, která zabrání změření, ale pořád jsou to antiradary 

ale pasivní ti nemaj jak najít, pokud ho teda neuvidí
Pasivní nikoho nezajímá, ten je legální.
- vlastnemec
Detektor=detekuje mikrovlny vysílané radarem na určité frekvenci + může být spojen s gps databází pevných radarů a úsekového měření. LEGÁLNÍ tedy u nás v Rakousku se třeba policajt nahne do auta a rozšlape ti to.
Rušička=se po detekci měření spustí a vyruší signál, na laser měření není moc spolehlivá. NELEGÁLNÍ
Kdysi jsem o tom uvažoval a jelikož jsem za život dostal 4x pokutu za rychlost, tak jsem se na to vysral, kdybych do něčeho šel tak genovo s gps je tam i rozumná cene.
Nejlpeší výrobce detektorů je i hlavní dodavatel měčících systémů pro PČR
Rušička=se po detekci měření spustí a vyruší signál, na laser měření není moc spolehlivá. NELEGÁLNÍ
Kdysi jsem o tom uvažoval a jelikož jsem za život dostal 4x pokutu za rychlost, tak jsem se na to vysral, kdybych do něčeho šel tak genovo s gps je tam i rozumná cene.
Nejlpeší výrobce detektorů je i hlavní dodavatel měčících systémů pro PČR

genovo je super, hodně zákazníků mi jezdí s Valentine one a dost si to pochvalujou.
Tady se zase slezlo mouder. Tááákže chvilka pravdy:
Filozof: 150km/h GPS odebrání řidičáku? Hovno. 150GPS po dálnici jsou 2 bodíky, těžká pohoda, ani tam neni 2x a dost. Na okresce si 150km/h nechá naměřit jen dement. A tím neříkám, že se 150+ po okreskách nelítá, ale že nechat si to naměřit a prokázat, joo, na to musí bejt člověk tupej jak volič TOP09.
Jaris: Dej mi nějakou o sněhurce. Ten zákaz je za rychlost nesmyslnej, nehledě na to, že radary jsou kalibrovaný do 250km/h. Takže kdyby letěl 250km/h GPS a byl minimálně chytrej, tak odejde bez trestu. To co říkáš je tak maximálně za odmítačku testu na chlast a drogy. Nebuď jak týpek z novinek.cz, co viděl 150 imigrantů na nádraží a nestraš.
Kurevtor: Prachy vzal cert, jde o body. 20+ a 30+ obec/mimo obec jsou 2x a dost, takže rovnou bez řidičáku, body nebody. Lítáš po magistrále 70 a víc? Tak až tě 2x chytí, tak seš bez papírů. Nicméně, nedokázali mi prokázat změřených 95 na Nuseláku, úředníček se ani necukal. Jsou to lopaty, ale dávej si bacha
JaraX: Pojistit u solidní pojišťovny? Pak ano. Ale u různých Kocourků a Oganesyanů bych si nepojistil ani morče.
Právní situace v čr:
Detektor-Detekuje Ramery (neoznačená fízly auta, nejčastější způsob měření). Různá kvalita i způsob montáže. Solidní základd je G1S na sklo, 15k vč. DPH. Zcela legální. Fízl neví, že ho máš dokud tě nezastaví
Rušička-Pevná montáž, ruší laser používaný městapem. Nelegální. Policajt pozná, že je rušen. Ale dojedete tě měšťák když letíš ? hah. Pro fyzickou osobu flastr do 10k, pro právnickou až do 100k. Právnickej nikdy nic neprokážou a pro fyzickou osobu je "až 10k" výsměch, vzhledem k tomu že pořádná montáž+materiál je 100k a víc. To znamená čidla a rušení vpředu i vzadu. A to to prvně musí najít, kdo někdy viděl, respektive neviděl, pořádnou skrytou montáž, ví o čem mluvím. I při sundání nárazníku není vidět nic.
Právní situace zahraničí:
Nemecko, Rakousko s přenoskou G1S jenom pro sebevrahy. Flastry v desítkách tisíc CZK, klidně i pár dní jail, zabavení detektoru samozřejmost. Známýho fízl donutil přejet si detektor autem. Platí i pro převoz zabaleného přístroje v kufru. Nedělám si prdel. Prostě to nemějte v autě a když už (letím z Prahy do Vídně), tak na hranicích schovat pod sedačku, kamkoliv. Nesmí to najít, jinak ses v hajzlu.
Pevná montáž, detektor+rušička, úplná pohoda. Cokoliv fízl chce, mačkám tlačítko, mažu software. Čidla najdou, ale ty se tváří jako parkovací senzory, mají i tu stejnou funkčnost. A tak je to i homologované.
Polcam uplně zanedbávám. Neprokážou nikdy nic
Filozof: 150km/h GPS odebrání řidičáku? Hovno. 150GPS po dálnici jsou 2 bodíky, těžká pohoda, ani tam neni 2x a dost. Na okresce si 150km/h nechá naměřit jen dement. A tím neříkám, že se 150+ po okreskách nelítá, ale že nechat si to naměřit a prokázat, joo, na to musí bejt člověk tupej jak volič TOP09.
Jaris: Dej mi nějakou o sněhurce. Ten zákaz je za rychlost nesmyslnej, nehledě na to, že radary jsou kalibrovaný do 250km/h. Takže kdyby letěl 250km/h GPS a byl minimálně chytrej, tak odejde bez trestu. To co říkáš je tak maximálně za odmítačku testu na chlast a drogy. Nebuď jak týpek z novinek.cz, co viděl 150 imigrantů na nádraží a nestraš.
Kurevtor: Prachy vzal cert, jde o body. 20+ a 30+ obec/mimo obec jsou 2x a dost, takže rovnou bez řidičáku, body nebody. Lítáš po magistrále 70 a víc? Tak až tě 2x chytí, tak seš bez papírů. Nicméně, nedokázali mi prokázat změřených 95 na Nuseláku, úředníček se ani necukal. Jsou to lopaty, ale dávej si bacha

JaraX: Pojistit u solidní pojišťovny? Pak ano. Ale u různých Kocourků a Oganesyanů bych si nepojistil ani morče.
Právní situace v čr:
Detektor-Detekuje Ramery (neoznačená fízly auta, nejčastější způsob měření). Různá kvalita i způsob montáže. Solidní základd je G1S na sklo, 15k vč. DPH. Zcela legální. Fízl neví, že ho máš dokud tě nezastaví
Rušička-Pevná montáž, ruší laser používaný městapem. Nelegální. Policajt pozná, že je rušen. Ale dojedete tě měšťák když letíš ? hah. Pro fyzickou osobu flastr do 10k, pro právnickou až do 100k. Právnickej nikdy nic neprokážou a pro fyzickou osobu je "až 10k" výsměch, vzhledem k tomu že pořádná montáž+materiál je 100k a víc. To znamená čidla a rušení vpředu i vzadu. A to to prvně musí najít, kdo někdy viděl, respektive neviděl, pořádnou skrytou montáž, ví o čem mluvím. I při sundání nárazníku není vidět nic.

Právní situace zahraničí:
Nemecko, Rakousko s přenoskou G1S jenom pro sebevrahy. Flastry v desítkách tisíc CZK, klidně i pár dní jail, zabavení detektoru samozřejmost. Známýho fízl donutil přejet si detektor autem. Platí i pro převoz zabaleného přístroje v kufru. Nedělám si prdel. Prostě to nemějte v autě a když už (letím z Prahy do Vídně), tak na hranicích schovat pod sedačku, kamkoliv. Nesmí to najít, jinak ses v hajzlu.
Pevná montáž, detektor+rušička, úplná pohoda. Cokoliv fízl chce, mačkám tlačítko, mažu software. Čidla najdou, ale ty se tváří jako parkovací senzory, mají i tu stejnou funkčnost. A tak je to i homologované.
Polcam uplně zanedbávám. Neprokážou nikdy nic

Stepan1
já o tom nic nevím, jen jsem to někde viděl že se mužeš pojistit, jak seriozní to je, těžko říct.
jinak souhlas s tím cos napsal.
já o tom nic nevím, jen jsem to někde viděl že se mužeš pojistit, jak seriozní to je, těžko říct.
jinak souhlas s tím cos napsal.
Obecně je potřeba dát si bacha na všechny ty "pojišťovny proti přestupkům". Solidní firmu aby člověk pohledal. Já na jednu tip mám (nejsem v ní zainteresovanej, majitele jsem nikdy neviděl). Tak kdyžtak Pmko
- vlastnemec
Jak je ten antilaser spolehlivej, co jsem četl tak max dva z deseti, je pravda že to je dva roky a když jsem si navolil co všechno bych musel mít abych co nejvíce chráněn tak jsem byl na cca 150tis.
Jak vyjebeš s Polcam?
Jak vyjebeš s Polcam?
To tady na Pardubicku udělali několikrát, dokonce tam to zařízení našli, ale bylo jim to stehně howno platný, protože bylo vypnutý a nikdo nedokázal, že před tím bylo zapnutýTomasis píše:Ano, čekali ještě na technika, který studoval kde by Porsche mohlo mít antiradar. Bylo to dokonce přes hodinu a úplně první vyjádření bylo že auto zabaví a odvezou na expertízu. Pak už jen 800 euro a nakonec prostě uznali, že jim to ne pokaždé musí měřit. A to mě měřili ve 120km/h, ale nedokazali to změřit. Spíš než prolézání to bylo o vyhrožování a následné diskuzi
https://www.youtube.com/watch?v=yYF1nzAdWJQ
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic