Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
pěknéj babolap
to nemá chybu

pěknéj babolap
to nemá chybu

-
- Člen Klubu
Ježiš to je žrádlo ten intec ! 

Totic píše:Ježiš to je žrádlo ten intec !

Ten panel bych asi prozatím polepil aspoň carbon fólií, docela to bije do očí a máš ho asi i poškrábaný. Jinak je to pecka samozřejmě.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Moc pekny interier 

kokoti, vy mě musíte schválně nasírat,
ty sedačky jsou sedřený, zralý na www.peceokuzi.cz
ten dekor je hnus
ale doprdele ta barva je luxusníííííí, mám chut jít svuj černej interier zapálit.
ty sedačky jsou sedřený, zralý na www.peceokuzi.cz
ten dekor je hnus
ale doprdele ta barva je luxusníííííí, mám chut jít svuj černej interier zapálit.
K tomu interiéru nebude i palubka?
jízlivá poznámka, ale přiznávám, že mě v záchvatu žárlivosti taky napadla 
pokud ne bicolor celokoženou, tak alespoň černou by to chtělo, co chystáš?
samozřejmě

pokud ne bicolor celokoženou, tak alespoň černou by to chtělo, co chystáš?
samozřejmě

Já to myslel tak, jestli má k tomu interiéru i palubku, protože origo určitě byla v kůži. Samozřejmě už takhle je to mnohem hezčí, než standart interiér. S palubkou by to bylo dokonaly.
Odpovim za wozejka, palubka není a jestli bude nevim, jako samostatny kus je to asi nesehnatelny.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Velká škoda, tak to asi byla poškozena.. Jak sem psal, už teď to vypadá dobře a až bude mít zbytečných 30k, může si nechat pošít tu svoji. Ten interiér pak zvedne cenu auta alespoň o 100k:)
Tak palubka zatim neni ( nikse jsem ji tatim nenaselTANN3R píše:Já to myslel tak, jestli má k tomu interiéru i palubku, protože origo určitě byla v kůži. Samozřejmě už takhle je to mnohem hezčí, než standart interiér. S palubkou by to bylo dokonaly.

Ta palubka zistala v m6 aute. Akorat komplet vnitrek pan daval prych chtel to odlechcut protoze stim chce jezdit driftyTANN3R píše:Velká škoda, tak to asi byla poškozena.. Jak sem psal, už teď to vypadá dobře a až bude mít zbytečných 30k, může si nechat pošít tu svoji. Ten interiér pak zvedne cenu auta alespoň o 100k:)

ta kurva nás čeká všechny, Tannerovi taky odchází a mě už odešlo a jde jednou za 4 dní, tunel pro CIC nikde a investovat do CCC odmítám, ten systém je strašnej i když funguje.Wozejk píše:Tak palubka zatim neni ( nikse jsem ji tatim nenaselTANN3R píše:Já to myslel tak, jestli má k tomu interiéru i palubku, protože origo určitě byla v kůži. Samozřejmě už takhle je to mnohem hezčí, než standart interiér. S palubkou by to bylo dokonaly.) ted me zacalo zlobit ccc modul dlouho se zapina asi brzo bude k.o
To mě právě sere. Mě sice funguje, ale jednou za čas naběhne obraz třeba po pár minutách jízdy a teď naposled nešel celou cestu, tak 4 hodiny v kuse. Jinak rádio hraje a i pdc akusticky funguje a teď už zas dva dny funguje všechno ok. Na rovinu říkám, že do ccc by mi bylo líto dát za opravu 5k, natož pak 12. CIC za 40k dodělávat nechci. Logic bude hrát stejně pořád nahovno a nic víc z toho nepoužiju, jen to líp vypadá. Zatím furt přemýšlím, jak to budu řešit, když umře úplně..
a to je právě to co tě u 7er nečeká, žadný CCC, žadný IBS (což si myslím že je důvod proč taky odchází ty regulatory na altíkách), žadný ELV, žadný aktivní řízení, a další drazí strašáci, v tom je ta sedma super, ani nevím jeslti je to výhoda nebo nevýhoda, ted mi u E65 po dvou letech ježdění odešel motorek ostřikovačů, to auto prostě nechce vůbec žádný prachy a prostě když vidím kolik u mě platí za servis lidi s E65 a lidi s E64 tak ten rozdíl je prostě propastnej. ale zase to ta 6er vyrovnává těma jízdníma vlastnostma, i když to auto je až moc rychlý, jezdím s tím jak kokot, jako by všechny ostatní auta stály, včera jsem s tím jel 2kila,předevčírem 2 kila, v pátek 2 kila. 
ale s z čeho mám radost tak mi tanner pomohl vyřešit složení vozovýho parku tak abych si 6er mohl nechat

ale s z čeho mám radost tak mi tanner pomohl vyřešit složení vozovýho parku tak abych si 6er mohl nechat

. Oarada takze sinji nechas? Jak jste to vyresiliJaraX píše:a to je právě to co tě u 7er nečeká, žadný CCC, žadný IBS (což si myslím že je důvod proč taky odchází ty regulatory na altíkách), žadný ELV, žadný aktivní řízení, a další drazí strašáci, v tom je ta sedma super, ani nevím jeslti je to výhoda nebo nevýhoda, ted mi u E65 po dvou letech ježdění odešel motorek ostřikovačů, to auto prostě nechce vůbec žádný prachy a prostě když vidím kolik u mě platí za servis lidi s E65 a lidi s E64 tak ten rozdíl je prostě propastnej. ale zase to ta 6er vyrovnává těma jízdníma vlastnostma, i když to auto je až moc rychlý, jezdím s tím jak kokot, jako by všechny ostatní auta stály, včera jsem s tím jel 2kila,předevčírem 2 kila, v pátek 2 kila.

prodám X5, prodám e36 a koupím ještě jednu E65 nějakou 735i za kilo s nějakou základní výbavou (komforty, logic, podvozek),
pak budu mít
- top výletní sedmu
- cabrio na výlety a svezení
- sedmu pro zákazníky a pro ženu na ježdění do práce a když ta sedma bude půjčená, pojede 6er.
pak budu mít
- top výletní sedmu
- sedmu pro zákazníky a pro ženu na ježdění do práce a když ta sedma bude půjčená, pojede 6er.
Pekne a ta top sedma to je e65 motor jaky??JaraX píše:prodám X5, prodám e36 a koupím ještě jednu E65 nějakou 735i za kilo s nějakou základní výbavou (komforty, logic, podvozek),
pak budu mít
- top výletní sedmu