Hele, já nevím, jestli to na to má vliv, nebo ne, že jsem neplatící, ale mě se toto občas stává třeba na půl dne, když chci otevřít topic "zdravení mezi sebou" nebo "nejlepší hlášky BMW klubu". Přesně to samé...
Členové, probírá se tu na fóru zmizení účtu, a to je ten problém. Pokud zmizí účet (tady se to dvakrát stalo s LOPOLOvým), tak zmizí z dlouhého tématu jeho příspěvky ale počet stránek zůstane. Systém je neumí "odmazat". Proto (Patriote) klikni o stránku méně, kde příspěvky končí. Někdy je to stránek několik, podle počtu příspěvků toho usera v daném tématu...
Na neplatící to má vliv jen v jim přístupných sekcích...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis píše:Členové, probírá se tu na fóru zmizení účtu, a to je ten problém. Pokud zmizí účet (tady se to dvakrát stalo s LOPOLOvým), tak zmizí z dlouhého tématu jeho příspěvky ale počet stránek zůstane. Systém je neumí "odmazat". Proto (Patriote) klikni o stránku méně, kde příspěvky končí. Někdy je to stránek několik, podle počtu příspěvků toho usera v daném tématu...
Na neplatící to má vliv jen v jim přístupných sekcích...
Díky za vysvětelní, je to logické Jsem to zkoušel na 3tí stránku od zadu, výsledek stejný. Na první stránky se dostanu v poho, na ty poslední 3 už ne.
Ráďo, nešlo by nějak vymyslet, že by ty stránky byly třeba po desíti? Nejen tři první a tři poslední? Pokud je to téma dlouhý, tak se v tom špatně listuje i normálně, nejen, když někdo zmizí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis píše:Ráďo, nešlo by nějak vymyslet, že by ty stránky byly třeba po desíti? Nejen tři první a tři poslední? Pokud je to téma dlouhý, tak se v tom špatně listuje i normálně, nejen, když někdo zmizí...
čoveče, to nevím, zkusím projít kód, jeslti to nľkde najdu.
Jurasisi: Jj, odhalil jsi mě správně, taky mi to nejelo a první strany no problem akorat chabu problem fora a nepotřebuju se tady plácat, když vim, že na tom makáte
Dneska jsem potřeboval něco dohledat v zápisu z poslední VH a trochu mě překvapilo číslování.
Zápisy jsou řazeny jako 1, 2, 3. Z hlediska řazení v systému je to trochu nevhodné (lepší je 01, 02, 03).
Takhle je totiž za sebou pořadí zápisů 1, 10, 2, 3... Podle mě by stálo za to to přepsat, navíc by možná nebylo od věci zkusit opačné řazení - aby poslední zápisy byly nahoře.
Když někdo napíše nový příspěvek do diskuse kterou sleduji a smaže ho dříve než si ho přečtu, vypne mi tím sledování tématu - přestanou mi chodit maily a na fóru vidím opět možnost sledování zapnout. Pozoruji to zejména v diskusi o zamčení fóra.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
BUG se mi podařilo reprodukovat: stačí napsat nový příspěvek do vlákna které sleduji a pak ho smazat.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé