co máte furt s tou Zagorkou já jsem skladnej, si vezmu případně spacák a můžete mě nechat kdekoliv, kde mě nesežerou medvědi
PS: Já bych jel určitě sám... moje e36 nemá žádnou elektroniku co by mě kecala do řízení (pominu-li abs) tak ještě abych si něco takového bral sebou na místo spolujezdce
blackjack píše: co máte furt s tou Zagorkou já jsem skladnej, si vezmu případně spacák a můžete mě nechat kdekoliv, kde mě nesežerou medvědi
PS: Já bych jel určitě sám... moje e36 nemá žádnou elektroniku co by mě kecala do řízení (pominu-li abs) tak ještě abych si něco takového bral sebou na místo spolujezdce
Francisi četl jsem zápis z 22 VH kde schválili 30 tisíc někomu na jeho automobilového koníčka pro příští rok, co kdyby jsi navrhnul aby schválili i tobě na tuhle akci 30 tisíc ???
Protože aniž bych chtěl srovnávat, tohle si myslím že je super mezinárodní propagace BMW Klubu.
Tady jsem si dovolil jedno motivační video Je to beta tj ve vývoji. Na tom prvním jede moc pěkně, ale na ještě staré verzi tratě. Na tom druhém je pak novější i když stále nedodělalná trať, ale zase je vidět pokrok Nicméně ten Radical je taky nějaký addon a tak podivně klouže...
jet na Transfagaraši rallye může být dobrý zážitek
A tak si říkám .... kdy se tam tyto akce pořádají? ... aby nám tu cestu nezavřeli před nosem. Ta Sibiu Rally Challenge je 20.-23. srpna, takže mimo náš termín.
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
Těšení je třeba překonat jinou zábavou, třeba skládáním jednoho motoru ze dvou a průběžným dohledáváním údajů v katalozích, měřením, výpočty objemu spalovacího prostoru a kompresního poměru ...