presne takJFK píše:... každej není takovej frajer aby se choval stejně před přítulkyní nebo bez ní...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No jelikož jsem ženě už slíbil že jí vemu s sebou tak asi pojede, ale jestli ne tak beru milenku 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Tak good luck, hlavne se psem..GeorgosAc píše:ja to taky slibil i psovi.... a od vcerejska pomalu pracuji na tom at jedu sam... jak rika Robert........ i kdyz to mame doma celkem otevrene....George_D píše:No jelikož jsem ženě už slíbil že jí vemu s sebou tak asi pojede, ale jestli ne tak beru milenku
N54 PWR
Ty jsi ji jeste neztrestal ? OK . Stejne se budu mit na pozoru v tve blzkosti.....LOPOLO píše:Ja vemu tu laveh cos mi posledne daroval a ztrestame ji .... mozna i neco navicGeorgosAc píše: ja to taky slibil i psovi.... a od vcerejska pomalu pracuji na tom at jedu sam... jak rika Robert........ i kdyz to mame doma celkem otevrene....
DANGER - vzhledem k tomu , ze mam narozky v dobe konani srazu mam dotaz.
Koupil bych sele , selata , kurata , maso , becku , ale potreboval bych vedet , jestli je nkdo zdatny mi s tim pomoci , nebot jsem jen pouhy konzument....
nevim jestli je tam rost ( co RENE ???? ) sam to nezvladnu , tak pokud by se nasla zpriznena duse ( i vice) rad nakoupim pochutiny pro vas....
pokud ne tak si sednu vedle LOPOLA a necham se znicit na cely vikend
prosil bych Maniaka , jestli ma prehled o pribliznem poctu clenu na srazu,,,
a samo , kdo ma narozky v zari , muze se pridat....
Koupil bych sele , selata , kurata , maso , becku , ale potreboval bych vedet , jestli je nkdo zdatny mi s tim pomoci , nebot jsem jen pouhy konzument....
nevim jestli je tam rost ( co RENE ???? ) sam to nezvladnu , tak pokud by se nasla zpriznena duse ( i vice) rad nakoupim pochutiny pro vas....
pokud ne tak si sednu vedle LOPOLA a necham se znicit na cely vikend
prosil bych Maniaka , jestli ma prehled o pribliznem poctu clenu na srazu,,,
a samo , kdo ma narozky v zari , muze se pridat....