já vim já sem se díval ale nic jiného než 323i nechci páč 320i žere stejně a jede mín a 325i má starší druh motoru prostě jen 323i to je právě nahovno že tam nemám žádneho známeho prostě bych vzal auto zajel do servisu a pořádně to obhlídl...řikam furt mě to sere protože fakt se zdálo uplně vklidu až na tu převodovku a kdyby to slevnil tak bych to asi fakt bral...
no to už by asi bylo moc aj s tim živením a už by to bylo moc zase takové zkušenosti nemám... tedkom sem našel bouračku tak sem psal týpkovi jestli eště má převodovku a za kolik by jí prodal ale už to je 2 měsíce tak nvm no ale mám to k němu 30km takže kousek cesty
323 a 328 mají totožné náklady a vždy je lepší mít větší rezervu ve výkonu, kdybych sháněl znovu e36 vybírám jedině s těchto dvou motorů s tím že raději bych bral zase 2.8. Ten výkonostní rozdíl už tam není tak markantní aby mělo smysl psát něco o zkušenostech.
Osobně si myslím, že v této cenové relaci sehnat slušně vybaveného sedana 323/8 v dobrém stavu bude u nás problém. Jasně sem tam se objeví pěkná nabídka, ale ve většině případů tam bude nějaké to ALE.
icecold píše:už se smíř s tím že toauto je prostě naprd a už to neřeš
no šak já uvidím prostě to tedkom nebudu řešit až podle toho co mi napíše kdyby to prostě prodal s tou 10k slevou tak bych to vzal a když ne tak prostě ne tak kdyby ste někdo teda viděl zase kolem těch 50k o 323i v sedanu tak se ozvěte
jj jako najednu stranu mě to sere jak cip a nadruhousi právě řikám šak něco bude mě právě sere že už chci jezdit sice když si nějak řeknu tak mi auto od moji rodiče pučí ale zas nemůžu si ho pučovat každej den...
no tak mi psal že těch 10k by mi dal tu slevu tak to už bych asi bral... tak už mi to nerozmlouvejte jo ale chci se eště zeptat na ten kardan oto sem se nikdy nějak nezajímal páč abych se přiznal tak sem ani nějak nevěděl co to je
Jak víš, že vibroval zrovna on? Můžou bejt špatný jen silentbloky na zadní nápravě, nevyvážený kola atd. Ovšem klidně to může být i uložení kardanu. Jak přesně se to projevilo?
no řikám já se v tom právě moc nevyznám akorát ten mechoš řikal že ho malinko slyší ale že to není nic hrozného že na tak starém autě by to mohlo být v normě tak se chci jenom zeptat jak je to s tou výdrži toho kardanu
Lucifer píše:A má to alespoň zaplacenou EKOdaň ? nebo to máš v ceně ?
nn ale to mám vcaju strýc má ZTP a co teda ten kardan jak to sněma je? to už bude poslední otázka jo a kdyby ste eště někdo akorát věděl o té převodovce kdyby někdo prodával
Ohledně převodovky si napiš do sekce koupím nahr díly, kardan je vpodstatě "tyč" s kloubem http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=26&fg=10 , při koupi převodovky je nutné dbát na velikost hardyspojky, kardan na malou nenacpes na prevodovku s velkou atd , není nijak drahý dá se sehnat levně 1000kč+-500 , to co tam mlátí může být středové ložisko díl č 12
Jestli on si nedal moc vysoký cíle s rokem výroby a výbavou... Do 50ti se sehnat určitě dá slušný auto, ale poslední facelift s hezkou výbavou to v šestiválu asi nebude.
Už ho nechte. Je jak malej Jarda co prostě tu hračku chce tak si ji koupí. Nehledě nato, že mu pán prodávající dá slevu bez 10tyček bez žádnýho přemlouvání. To už svědčí otom, že tam nebude jen nějaká převodovka