Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
mam ještě jedny podložky, ale ty jsou 30mm, to už tam asi nepůjde co?
kola 20" Styling 149
zatím neni čas to vyzkoušet, proto tady špekuluju kdyby někdo chtěl rejpat proč to nezkusim..
kola 20" Styling 149
zatím neni čas to vyzkoušet, proto tady špekuluju kdyby někdo chtěl rejpat proč to nezkusim..
tech pet milimetriku by to jeste zvladlo u R19, u dvacitek nevim nevim, ale mrdni to tam a uvidis
kazdopadne R20 styl 149 lahodi oku....

kazdopadne R20 styl 149 lahodi oku....
teď už lahodí..
bez podložek je to prostě tragédie zezadu
bez podložek je to prostě tragédie zezadu

jakej je rozdíl jeslti ty podložky dáš pod 19ky nebo 20ky kola? to se rád nechám poučit
Ještě do toho motej šířku disku, et a rozměry pneu. Jak kdyby už tak nebyl život dost složitej
. Prostě pod 19ku podložka vleze, pod 20ku už ne, hotovo 

Jsem rad, ze se rad nechas poucit. Ceteris paribus podminku jsem neoveroval a tak byla teoreticka moznost, ze tam weedison nahodi gumy co uz se do toho podbehu nevlezou
kazdopadne ten rozdil uz jsem tu popisoval prece

kazdopadne ten rozdil uz jsem tu popisoval prece

já tomu furt nerozumím. větší gumy můžeš dát na jakekoliv kola. vždyt přece není rozdíl jeslti dáš podložky pod 18ky nebo 20ky
tak 20tka je o par cm sirsi rozmerem, tak to muze delat problemy pri vytoceni kola a propruzeni...asi takhle se to mysli ne?
ne neni rozdil v tom jestli podlozka drzi osmnactku kolo nebo dvacitku kolo, Jaraxi.... ale asi jsi nekdy videl dve ruzne velka kola vedle sebe ne? Tak asi logicky prece v urcity velikosti ta podlozka uz nepujde protoze hrana gumy ti s ni zacne prcat blatnik ne?
Uz tomu rozumis nebo furt ne?
zzeli: presne tak... vepredu je problem s podbehem pri vytocenem kole, vzadu ti muze guma liznout pri znoupnuti lem blatniku
Uz tomu rozumis nebo furt ne?

zzeli: presne tak... vepredu je problem s podbehem pri vytocenem kole, vzadu ti muze guma liznout pri znoupnuti lem blatniku

ty musíš být asi fakt dementní, a ty mě o něčem poučuj.
tady je fakt vidět jací lidi tady radí ostatním co maj dělat.
jeslti mi někdo z adminů může zablokovat učet, tak mi to prosím udělejte, a to myslím vážně.
kolo (jako celek) má furt stejný průměr a je jedno jeslti to je 16" nebo 20", liší se jen poměr disk/pneu
tady je fakt vidět jací lidi tady radí ostatním co maj dělat.
jeslti mi někdo z adminů může zablokovat učet, tak mi to prosím udělejte, a to myslím vážně.
kolo (jako celek) má furt stejný průměr a je jedno jeslti to je 16" nebo 20", liší se jen poměr disk/pneu
Si tatar ne? Jde o sirku kola tak ze sebe nedelej dementa a ze nevis o cem se bavime.
Urazis se jak mala defka Jaraxi, pardonek
Prej prosim zablokujte mi ucet, aha. Tak zavri prohlizec a nepis sem ne? To jako bez BANu nezvladnes nenapsat jo?
Oukej tak sem dement, mame jinej nazor, nerozumim nicemu atd... ale porad je to internetovy forum.... a tobe jebne a zadas o ban?
Nejde to prejit ignoraci? Nejde to prejit komentarem Kurevtore jsi zkurvydebilni kokutek a drz uz pycu?
PS: ja nikdy nikomu neradim co ma delat.
Urazis se jak mala defka Jaraxi, pardonek

PS: ja nikdy nikomu neradim co ma delat.
7er E65 ff.
9x19 vorne 245/45R19 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24
10x19 hinten 275/40R19 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24
7er E65 ff.
9x20 vorne 245/40R20 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24
10x20 hinten 275/35R20 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24 14,33
v čem je jina ta šířka?
ne nedovedu sem přestat chodit, mám to tu rád, i když mě to tady v poslední době fakt strašně moc sere, ban je jediny řešení.
9x19 vorne 245/45R19 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24
10x19 hinten 275/40R19 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24
7er E65 ff.
9x20 vorne 245/40R20 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24
10x20 hinten 275/35R20 Reifenpreis bei ReifenDirekt.de anzeigen ET 24 14,33
v čem je jina ta šířka?
ne nedovedu sem přestat chodit, mám to tu rád, i když mě to tady v poslední době fakt strašně moc sere, ban je jediny řešení.
Ještě tady chybí výpočet čistého platu, od kolika měsíčně si můžu ty dvacítky dovolit..
Jasně, že je to stejné. Výrobce ti sice nabídne rozsah rozměrů od 17" po 20", ale průměr je pořád stejnej. Šířka a ET se mezi rozměry už liší, ale zrovna mezi 19" a 20" žádnej rozdíl není.
Btw. reálně ale problém může nastat i jen při výměně pneu. Stejný rozměr od dvou výrobců má klidně na šířku 0,5cm rozdíl (jiný tvar bočnice apod.).
Jasně, že je to stejné. Výrobce ti sice nabídne rozsah rozměrů od 17" po 20", ale průměr je pořád stejnej. Šířka a ET se mezi rozměry už liší, ale zrovna mezi 19" a 20" žádnej rozdíl není.
Btw. reálně ale problém může nastat i jen při výměně pneu. Stejný rozměr od dvou výrobců má klidně na šířku 0,5cm rozdíl (jiný tvar bočnice apod.).
No to máš celkem jednoduchý výpočetod 20 ti let 20 000,- od 30ti let 40 000,- od 40ti let 200 000,- od 50ti let a 300 000,- od 60ti let 500 000,- měsíčně atdTANN3R píše:Ještě tady chybí výpočet čistého platu, od kolika měsíčně si můžu ty dvacítky dovolit..

tanner, ale ten problém může nastat i u 19"
Jak jsem psal s tou rozdílnou šířkou pneu mezi výrobci? Jasně že jo, to sem myslel obecně na pneu ve všech rozměrech.
Zvedavec: tak to se nechci dožít důchodu:D
Nepropadej trudnomyslnosti, já samozřejmě měl na mysli ten nejluxusnější model a v plné výbavě. Na trhu jsou i levnější modelyTANN3R píše:Jak jsem psal s tou rozdílnou šířkou pneu mezi výrobci? Jasně že jo, to sem myslel obecně na pneu ve všech rozměrech.

- soukupadam
Čau, řešim takovou doufam že blbost.
Auto pořád hlásí ''front right indicator failure''. Blinkry normálně fungujou, stejně jsem vyměnil žárovky. Celej den nic a pak třeba odpoledne si to zase zahlásí.
Auto pořád hlásí ''front right indicator failure''. Blinkry normálně fungujou, stejně jsem vyměnil žárovky. Celej den nic a pak třeba odpoledne si to zase zahlásí.
porušeny dráty uvnitř světla, hodně ojetý adaptivní face to občas mají, je to tam takový ošizený.
- soukupadam
E65 a ošizený? To přeci nejde dohromady.
A jak se to řeší? Rozebrat světlo, nebo jde to přes ty poklopy?
A jak se to řeší? Rozebrat světlo, nebo jde to přes ty poklopy?