bazzi píše:100RM píše:Hahahahaaa, taky Cech sa este nenasiel
![]()
![]()

100RM píše:Hm, mne pri chlaste chybat nebudu. Ale aj tak ich spravodlivy trest neminie.
a.) matal je nealkoboy
b.) uda odpadne po prvej flaske
c.) qeuin je nealkoboy
No co by to bola za partia, sami nealkoboy ?
angel_1 píše:takze mame pokoj 29?? jo?? Jo a budeme jen Patek-Sobota, kolik si mam pripravit penez na tu jednu noc, jidlo nepotrebuju, nebo tedy bude prasatko, ale zadny obed atd, to si nejak vychytame
bretajun píše:angel_1 píše:takze mame pokoj 29?? jo?? Jo a budeme jen Patek-Sobota, kolik si mam pripravit penez na tu jednu noc, jidlo nepotrebuju, nebo tedy bude prasatko, ale zadny obed atd, to si nejak vychytame
ok,cena je jasně nižší ale teď přesně nevím kolik,jsem v Německu a papíry mám doma a o celej sraz se ted stará manželka,já dorazím v den konání srazu kolem 17.00 hodiny,dřív se z Němec neutrhnu
angel_1 píše:bretajun píše:angel_1 píše:takze mame pokoj 29?? jo?? Jo a budeme jen Patek-Sobota, kolik si mam pripravit penez na tu jednu noc, jidlo nepotrebuju, nebo tedy bude prasatko, ale zadny obed atd, to si nejak vychytame
ok,cena je jasně nižší ale teď přesně nevím kolik,jsem v Německu a papíry mám doma a o celej sraz se ted stará manželka,já dorazím v den konání srazu kolem 17.00 hodiny,dřív se z Němec neutrhnu
ok, tak kdyby se zena mrkla, budu rada a pokud ne, taak to nejak poresime na miste
bretajun píše:angel_1 píše:bretajun píše:[quote="angel_1"]takze mame pokoj 29?? jo?? Jo a budeme jen Patek-Sobota, kolik si mam pripravit penez na tu jednu noc, jidlo nepotrebuju, nebo tedy bude prasatko, ale zadny obed atd, to si nejak vychytame
ok, tak kdyby se zena mrkla, budu rada a pokud ne, taak to nejak poresime na miste