Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
SUMMER SEASON 2016 + SRAZY A SPANILKY
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Kdyby byl FB tak nutný, nebyl by bmw klub na doméně, ale jen na FB.. stejně jako cokoliv jiného.. nutné je jenom to k čemu se člověk nechá "civilizací" dotlačit... tím že na FB chodím cca 1x do měsíce jsem oproštěn od pravidelné denní dávky informací kdo se kdy jak úspěšně vykálel, jak moc to smrdělo atd...
Nebudeme se zbytečně přít... ... FB je určitě fajn pro určité typy aktivit, pro jiné ne.. z mého pohledu pro provozování tohoto typu stránek ne.. každopádně to potvrzuje i to že FB stránky o Z4 jsou mrtvé...
Nic ve zlém, zdar Z4
Nebudeme se zbytečně přít... ... FB je určitě fajn pro určité typy aktivit, pro jiné ne.. z mého pohledu pro provozování tohoto typu stránek ne.. každopádně to potvrzuje i to že FB stránky o Z4 jsou mrtvé...
Nic ve zlém, zdar Z4
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Pojede někdo v sobotu 30/3 do Plzně na "1.jarní sprint and grill sraz" ??
Sraz v Praze - Benzina na Argentinské .... čas ještě neupřesněn... viz http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=15
Sraz v Praze - Benzina na Argentinské .... čas ještě neupřesněn... viz http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=15
-
arkadiel
- Klubové ID: 609
Letos plánuji navštívit okruh. Myslím si, že naše sportovní vozy si čas od času zaslouží protáhnout na limitu.
29.8 budou jízdy pro veřejnost v Brně
https://tickets.brno-circuit.com/
Připojí se někdo?
Btw na fotce mají Z4
29.8 budou jízdy pro veřejnost v Brně
https://tickets.brno-circuit.com/
Připojí se někdo?
Btw na fotce mají Z4
-
arkadiel
- Klubové ID: 609
Jezdil jsem v Mostě. Chytil jsem pěkné počasí a na trati se pohybovalo jen pár aut. Integra, 911, Focusy ST a vyklecované speciály. Integře vytekl olej, vyndali červenou vlajku. Další jízdu jsme dostali zdarma. Na dni otevřených dveří bude víc plno a slabší konkurence. Potkal jsem tam LukaseH.
Z4 nikde výrazně nezaváhala, docela dobrý. Vůbec se nepřetáčela, dalo mi dost práce utrhnout zadek. Taky jsem měl skoro plnou nádrž. P-Zero držely parádně. Přemýšlel jsem, že pořídím zadní spoiler, ale teď vidím, že to není potřeba. V posledních kolech jsem už na konci rovinky šetřil brzdy. Na rovince jsem dal necelých 200.
Ještě letos vyrazím. Bude Brno i Most.

Gumy se pokochaly

Z4 nikde výrazně nezaváhala, docela dobrý. Vůbec se nepřetáčela, dalo mi dost práce utrhnout zadek. Taky jsem měl skoro plnou nádrž. P-Zero držely parádně. Přemýšlel jsem, že pořídím zadní spoiler, ale teď vidím, že to není potřeba. V posledních kolech jsem už na konci rovinky šetřil brzdy. Na rovince jsem dal necelých 200.
Ještě letos vyrazím. Bude Brno i Most.

Gumy se pokochaly

[quote="arkadiel"]Jezdil jsem v Mostě. Chytil jsem pěkné počasí a na trati se pohybovalo jen pár aut. Integra, 911, Focusy ST a vyklecované speciály. Integře vytekl olej, vyndali červenou vlajku. Další jízdu jsme dostali zdarma. Na dni otevřených dveří bude víc plno a slabší konkurence. Potkal jsem tam LukaseH.
Pěkný, taky bych tam chtěl vyrazit a to buď 23.9. a nebo 30.9., vyberu podle počasí, rozhodnu se tak den do předu.
Mám pár dotazů:
1) byl jsi tam dopoledne a nebo odpoledne?
2) kolik tě to přesně stálo, na stránkách píšou 1100Kč/25min? Stopují to nějak přesně a nebo se to dá nějak zaokrouhlit?
3) v těch 25min. můžeš opustit dráhu a pak se vrátit?, např. výměna kol? To opuštění se ti počítá do času jízdy?
4) musíš mít helmu?
5) rezervoval si to dopředu a nebo si přijel a jen si vyplnil papíry?
6) auto si zkoušel nějak pojistit na okruh a nebo si se na to vyprdnul
Díky za reakci.
Pěkný, taky bych tam chtěl vyrazit a to buď 23.9. a nebo 30.9., vyberu podle počasí, rozhodnu se tak den do předu.
Mám pár dotazů:
1) byl jsi tam dopoledne a nebo odpoledne?
2) kolik tě to přesně stálo, na stránkách píšou 1100Kč/25min? Stopují to nějak přesně a nebo se to dá nějak zaokrouhlit?
3) v těch 25min. můžeš opustit dráhu a pak se vrátit?, např. výměna kol? To opuštění se ti počítá do času jízdy?
4) musíš mít helmu?
5) rezervoval si to dopředu a nebo si přijel a jen si vyplnil papíry?
6) auto si zkoušel nějak pojistit na okruh a nebo si se na to vyprdnul
Díky za reakci.