Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů

#1501 Příspěvek od kurevtor »

Stepan1 píše:A vás nesere ten vítr?
to si pis, ze sere, kor kdyz ses hipizak co ma dlouhy vlasy. Kde to uz nezvlada loket z vokna kvuli vetru tak to pokreje sibr... 8-) ale da se to v pohode, kdyz je clovek zvyklej z motorky :D tam me krome vetru sere i hluk, ze musim jezdit se spunty do usi a kdyz letis kilo a dostanes do drzky treba cmelakem nebo vosou nebo uz jsem dostal i kaminkem tak je to trosku horsi... cili vitr se celkem da.

Ale je to alchymie namichat otevirani vsech moznejch oken tak, aby se vitr v aute moc netocil :D

jardan: bez sibru jsi v hajzlu no... proto ja mel sibr jako must have podminku z vybavy a nekoupil jsem hezkou sedmicku, ze to nemela. Ja pouzivam sibr i pri minusovejch teplotach, pokud je sucho...
jardan

#1502 Příspěvek od jardan »

Asi se převtělim v sedmickare co neotvírá okna a bude mi to jedno že nemám šíbr :D já si sedmu nevybíral natož výbavu, vzal jsem tu jedinou a teď jsem stejně spokojenej 8-) ale už teď vím po pár dnech že tahle pak zůstane ženě a já si nakou tu s motorem a L7 koupím později :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1503 Příspěvek od JaraX »

kurevtor píše:
to si pis, ze sere, kor kdyz ses hipizak co ma dlouhy vlasy. Kde to uz nezvlada loket z vokna kvuli vetru tak to pokreje sibr... 8-) ale da se to v pohode, kdyz je clovek zvyklej z motorky :D tam me krome vetru sere i hluk, ze musim jezdit se spunty do usi a kdyz letis kilo a dostanes do drzky treba cmelakem nebo vosou nebo uz jsem dostal i kaminkem tak je to trosku horsi... cili vitr se celkem da.

Ale je to alchymie namichat otevirani vsech moznejch oken tak, aby se vitr v aute moc netocil :D

jardan: bez sibru jsi v hajzlu no... proto ja mel sibr jako must have podminku z vybavy a nekoupil jsem hezkou sedmicku, ze to nemela. Ja pouzivam sibr i pri minusovejch teplotach, pokud je sucho...
mam pro tebe bussines plán, my se složíme a a pošlem ti nějaké peníze a ty se nám za odměnu vyfotíš, tebe bych chtěl fakt vidět :)
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#1504 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jardan, bud rad ze nemas sibr, 100% do nej tece a vymysli, jak to tekutým hovnem ucpat :) Ne každá výbava je u 7er žádoucí byhc řekl.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1505 Příspěvek od JaraX »

šíbr se prostě jednou za dva roky vyčistí, kdo neparkuje pod stromama stačí i jednou za 5 let, vyčištění je otázka 20min, není třeba nic vymyšlet, už to ani nedělame zevnitř, jako dřív kdy jsme oddělavali kousek stropnice. prostě když ho chceš, tak proč ne. ale je to malinká starost navíc.
-miki- Člen Klubu
Člen Klubu

#1506 Příspěvek od -miki- Člen Klubu »

JaraX píše:
kurevtor píše:

mam pro tebe bussines plán, my se složíme a a pošlem ti nějaké peníze a ty se nám za odměnu vyfotíš, tebe bych chtěl fakt vidět :)
Jdu do toho! :D
Jaris330D

#1507 Příspěvek od Jaris330D »

JaraX píše:šíbr se prostě jednou za dva roky vyčistí, kdo neparkuje pod stromama stačí i jednou za 5 let, vyčištění je otázka 20min, není třeba nic vymyšlet, už to ani nedělame zevnitř, jako dřív kdy jsme oddělavali kousek stropnice. prostě když ho chceš, tak proč ne. ale je to malinká starost navíc.
To jen ja jsem sundaval stresni okno a pul stropu. Nemohl jsem se za boha dostat na hadicku a kdyz jsem tam strcil ruku, tak se me stropnice lamala. No, ale vycistemo mam. Stejne se to spis ucpava dole pod podbehem.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1508 Příspěvek od JaraX »

ja myslím že fotka kurevtora bude mít brzo vyšší hodnotu na klubu než fotka nahé Lucky Vondráčkové
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#1509 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jarax: Jak to jako myslíš, jako že ani jeden nemá kozy ?
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44
Obrázek
Jaris330D

#1510 Příspěvek od Jaris330D »

JaraX píše:ja myslím že fotka kurevtora bude mít brzo vyšší hodnotu na klubu než fotka nahé Lucky Vondráčkové
Treba to bude ten sympatak, do ktereho by to nikdo nerekl a kazdy s nim che vyjebat :lol: a on jim vzdycky otevre oci :lol:
soukupadam

#1511 Příspěvek od soukupadam »

Čau, v návodu je napsáno, že cd changer bere mp3 ve složkách. Tak jsem si udělal cd se šesti složkama a strčil to tam.
Nejenže to nehraje, ale teď je to tam sekly a nechce to vyjet ven.

Máte to někdo vyzkoušený a jak to dostanu ven?

Díky
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#1512 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

Snejk píše:co je nejvetsi pruser na e65 je, jsou casem narustajici vibrace.. a to celyho powertrainu.. a to se tezko resi, tezko diagnostikuje a spousta z toho je vlastnost... a ruzny projevy 6hp prevodovek, proste kazda kope, kazda je v urcitym detailu nekulturni... v tom se dnesni auta typu Fek hrozne zlepsily... a pak je sice hezky ze lidi opousti Fka aby si vzali E65 a pak resi ze ta prevodovka tamhle kopne, a kdyz jede 120 tak to lehce vrni.. .. no proste klasicky projevy aut ktery jsou konstrukcne 20 let stary...
...
takovy ktery se takhle neprojevuje je tak 5%... to je fakt vyjimka najit e65 s klidnym projevem novejch aut...
tohle je zajímavý, proč se to děje, Snejku? z toho, co píšeš, mi přijde, že je to defacto neopravitelný a člověk si na to, pokud takový auto má, musí zvyknout... zajímá mě to , protože se mi občas, zdá se mi, lehce zatřese moje E64 :lol:

a pokud se to neprojevuje u tak malého % aut, tak by taky člověk nemusel najít nikdy nic (navíc po X měsících hledání toho, co splňuje zdejší nároky na výbavu), ... mířím tam, že je tu 7 prezentovaná jako auto, co se, ok, nějakou dobu hledá, ale pak jedeš skoro na jisto, koupíš za pár tisíc €, uděláš servis za 50 a jsi vysmátej :D

--------------------------------

další věc, jeden čas se to hrozně řešilo chybějící CA v 760Li, co koupil Michal595 (sorry :) ), zajímaly by mě reálný zkušenosti z používání lidí, co CA mají a jezdí denně s rodinou, nebo aspoň víc jak ve dvou...

proč to píšu, byli jsem teď s rodinou na pár týdnů za mořem a měli tam půjčený auto, co to mělo, CA tam fungovalo principiálně stejně a nevim teda, že by to byla věc, bez který bych nedokázal u rodinnýho auta žít...
děti běží k autu napřed, člověk není s klíčkem v dosahu, takže tahaji za kliky, nic, stejně tak, všichni vystoupí, někdo se zpozdí, člověk aby čekal na posledního (tady čekám protiargument, že poslední zamkne, ale jednak, jde o to, že tu odpovědnost nechceš nechat na dítěti a jednak zase u toho auta musíš bejt)
takže ten klíček stejně vytahneš a pak řešíš kam s nim, jestli zpátky do kapsy, nebo ho nějam v autě odložit, pak ho hledáš, když odcházíš... prostě ten kliček stejně ve většině případů potřebuješ

dokazal bych si to představit u auta, co člověk používá sám, nebo má málo dveří (6er), na druhou stranu i tam mi to zamykání dotykem na kliku přijde doslova jako krok zpět, vystoupím ze svojí E64, strčim lehce do dveří, SC je dovře, v tom už jdu od auta a zamknu kličkem... navíc držením kličku vytahuju okna, nebo když jdu k autu, tak je stahuju (nebo i střechu)

tak fakt s tim CA nevim :roll: :lol:
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Jaris330D

#1513 Příspěvek od Jaris330D »

soukupadam píše:Čau, v návodu je napsáno, že cd changer bere mp3 ve složkách. Tak jsem si udělal cd se šesti složkama a strčil to tam.
Nejenže to nehraje, ale teď je to tam sekly a nechce to vyjet ven.

Máte to někdo vyzkoušený a jak to dostanu ven?

Díky
To se stava u faceliftovych cd-changeru. Bud pres Inpu udelat rezet toho changeru a on snad vyjede nebo dat vysunuti a poklepavat ho pres vysunute dvirka. Pak poradne promazat vsechny hejbatka a lizinky.
kupca

#1514 Příspěvek od kupca »

zddan01 píše:............stejně tak, všichni vystoupí, někdo se zpozdí, člověk aby čekal na posledního (tady čekám protiargument, že poslední zamkne, ale jednak, jde o to, že tu odpovědnost nechceš nechat na dítěti a jednak zase u toho auta musíš bejt)
Já zamknu klikou řidiče i když jdou otevřené všechny ostatní dveře. Jakmile je zavřou, auto se zamkne celé a zapne alarm. U auta v té chvíli klíček být nemusí.
soukupadam

#1515 Příspěvek od soukupadam »

Jaris diky. A ty mp3 to fakt umi nebo ne?
Zugy

#1516 Příspěvek od Zugy »

Fl changer umí.
Jaris330D

#1517 Příspěvek od Jaris330D »

Facelift umi. Ja mam 1 slozku podle interpretu a jede to. Jen chvilku trva, nez si to nacte.
TANN3R

#1518 Příspěvek od TANN3R »

zddan01 píše:
Snejk píše:co je nejvetsi pruser na e65 je, jsou casem narustajici vibrace.. a to celyho powertrainu.. a to se tezko resi, tezko diagnostikuje a spousta z toho je vlastnost... a ruzny projevy 6hp prevodovek, proste kazda kope, kazda je v urcitym detailu nekulturni... v tom se dnesni auta typu Fek hrozne zlepsily... a pak je sice hezky ze lidi opousti Fka aby si vzali E65 a pak resi ze ta prevodovka tamhle kopne, a kdyz jede 120 tak to lehce vrni.. .. no proste klasicky projevy aut ktery jsou konstrukcne 20 let stary...
...
takovy ktery se takhle neprojevuje je tak 5%... to je fakt vyjimka najit e65 s klidnym projevem novejch aut...
tohle je zajímavý, proč se to děje, Snejku? z toho, co píšeš, mi přijde, že je to defacto neopravitelný a člověk si na to, pokud takový auto má, musí zvyknout... zajímá mě to , protože se mi občas, zdá se mi, lehce zatřese moje E64 :lol:

a pokud se to neprojevuje u tak malého % aut, tak by taky člověk nemusel najít nikdy nic (navíc po X měsících hledání toho, co splňuje zdejší nároky na výbavu), ... mířím tam, že je tu 7 prezentovaná jako auto, co se, ok, nějakou dobu hledá, ale pak jedeš skoro na jisto, koupíš za pár tisíc €, uděláš servis za 50 a jsi vysmátej :D
Tohle je problém starších BMW obecně. Jen je každej jinak citlivej na ty vibrace.
soukupadam

#1519 Příspěvek od soukupadam »

Jeste bych se chtel zeptat na mapy. Pouzivate origo nebo to stahujete? Ja tam mam z roku 2005 origo. A cokoliv vypalenyho to nebere.
inspi1981

#1520 Příspěvek od inspi1981 »

Vypaleny nejnovejsi a funguji
Odpovědět