Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
ano myslel jsem že u těch fotek co jsem dal ja je pianolack.
já nemám rád studený věci i když je to dnes moderní, a bílá kůže nebo pianolack je studený, necítím se tam utulně. třeba kawamanův intereier je strašne hezkej na oko, ale není to utulny. stejně jako dneska nový baráky, dlažba, sklo, kov, velky okna, já mám rád starou kopku místo dlažby koberec, všecko dřevěny místo kovu.
a stejně to mám s autama, líbí se mi teplý hřejivý věci, maritime, pappel natur, pappel rubin, a kůže goldbrown, caramel, atd.
třeba ex snejkova 760 je one of the best.
já nemám rád studený věci i když je to dnes moderní, a bílá kůže nebo pianolack je studený, necítím se tam utulně. třeba kawamanův intereier je strašne hezkej na oko, ale není to utulny. stejně jako dneska nový baráky, dlažba, sklo, kov, velky okna, já mám rád starou kopku místo dlažby koberec, všecko dřevěny místo kovu.
a stejně to mám s autama, líbí se mi teplý hřejivý věci, maritime, pappel natur, pappel rubin, a kůže goldbrown, caramel, atd.
třeba ex snejkova 760 je one of the best.
Však to je dobře, že se ti to líbí, ale nevnucuj to všem 

Ja jsem snejkovici videl jen zbezne, kdyz se novy majitel shodou okolnosti stavoval u nej v dilne, nemate nekdo pro zajimavost fotky interieru toho legendarniho priblizovadla?
Me se to cerne taky moc nelibi, hlavne ja mam rad kresbu dreva a to piano trochu pusobi jak jednolity plastovy odlitek. V tomhle plne chapu jaraxe, taky mam rad teply barvy.
Jaraxi, to merino je lepsi nez nazca, tak by to nemelo byt spatny, ne?
Me se to cerne taky moc nelibi, hlavne ja mam rad kresbu dreva a to piano trochu pusobi jak jednolity plastovy odlitek. V tomhle plne chapu jaraxe, taky mam rad teply barvy.
Jaraxi, to merino je lepsi nez nazca, tak by to nemelo byt spatny, ne?
nedávno jsme to tady s tannerem srovnavali a třeba se k tomu vyjádří víc lídi co okusilo víc typů kůži, co třeba bulda? kawaman? jaris?
tady totiž je spousta lidí co má nascu a je jim to svatý protože v ničem nejeli ani za zlatý prase. já bych teda nechtěl nascu ani za zlatý prase. když jsem o kužích ještě nevěděl ani kulovy a jediny co jsem věděl že je kuže ze zvířátek, tak jsem měl E38 s komfortama, ale tam mi vadil černej interier, koupil jsem 750i a přehodil interier za béžovej, a strašně moc jsem se divil jaktože komforty z 4,0i jsou mnohem méně pohodlné jako komforty z V12, pak mi někdo řekl "jééé ty máš nappu" a hned jsem začal měnil sedačky i v druhé sedmě, prostě nappa je co se pohodlí týče top, je měkoučká, heboučká.
dál jsme s tannerem zjistili že čím víc vybavené sedačky, tím jsou víc tvrdé a tak třeba nasca socka se ještě dá a nasca s odvětráním a masáží je tvrdá jako prase.
a stejně je to u merina, nejlepší je merino bez ničeho a nejtvrdší je odvětrávání masážní, ty věcí v těch sedačkách to prostě přitvrdí, je to logicky že nemůžou být měkké větráčky atd.
no a ted je to o tom jaké jede člověk trasy, já jezdím běžně i 1900km v kuse, z clubu mě nebolí vůbec nic, teda krom očí, to je jedinej problém co řeším na dlouhé trase. nedávno jsem byl v DE zákazníkovou 745Li s odvětranou nascou a masáže jsem zapínal už někde v praze a druhej den mě z toho boleli záda, ale třeba ve slavné g11 mě boleli záda už po 3 hodinách jízdy. takže je to o tom jaké má člověk nároky, na krátké trasy člověk víc ocení odvětrání než měkké sedačky na dlouhé je super mít club gauč. strašně moc bych chtěl goldbraun, jenže ty sou skoro všechy merino a ted jsem v tom seděl a prostě to nechci. v polsku je goldbraun 760li s nappou, tak časem bud takovy interier seženu nebo přebarvím svůj. i když v poslední době čím dál víc uvažuju o přechodu na E60.
snejkovice zde
http://snejk740il.rajce.idnes.cz/760Li/
třeba se jaroslav více pochlubí
tady totiž je spousta lidí co má nascu a je jim to svatý protože v ničem nejeli ani za zlatý prase. já bych teda nechtěl nascu ani za zlatý prase. když jsem o kužích ještě nevěděl ani kulovy a jediny co jsem věděl že je kuže ze zvířátek, tak jsem měl E38 s komfortama, ale tam mi vadil černej interier, koupil jsem 750i a přehodil interier za béžovej, a strašně moc jsem se divil jaktože komforty z 4,0i jsou mnohem méně pohodlné jako komforty z V12, pak mi někdo řekl "jééé ty máš nappu" a hned jsem začal měnil sedačky i v druhé sedmě, prostě nappa je co se pohodlí týče top, je měkoučká, heboučká.
dál jsme s tannerem zjistili že čím víc vybavené sedačky, tím jsou víc tvrdé a tak třeba nasca socka se ještě dá a nasca s odvětráním a masáží je tvrdá jako prase.
a stejně je to u merina, nejlepší je merino bez ničeho a nejtvrdší je odvětrávání masážní, ty věcí v těch sedačkách to prostě přitvrdí, je to logicky že nemůžou být měkké větráčky atd.
no a ted je to o tom jaké jede člověk trasy, já jezdím běžně i 1900km v kuse, z clubu mě nebolí vůbec nic, teda krom očí, to je jedinej problém co řeším na dlouhé trase. nedávno jsem byl v DE zákazníkovou 745Li s odvětranou nascou a masáže jsem zapínal už někde v praze a druhej den mě z toho boleli záda, ale třeba ve slavné g11 mě boleli záda už po 3 hodinách jízdy. takže je to o tom jaké má člověk nároky, na krátké trasy člověk víc ocení odvětrání než měkké sedačky na dlouhé je super mít club gauč. strašně moc bych chtěl goldbraun, jenže ty sou skoro všechy merino a ted jsem v tom seděl a prostě to nechci. v polsku je goldbraun 760li s nappou, tak časem bud takovy interier seženu nebo přebarvím svůj. i když v poslední době čím dál víc uvažuju o přechodu na E60.
snejkovice zde
http://snejk740il.rajce.idnes.cz/760Li/
třeba se jaroslav více pochlubí
to s tym prechodom na e60 myslis vazne?
a ak ano, tak M5?

Pořád si říkala jaká je E60 m*dka, že bys to nikdy nechtěl a najednou budeš přecházet?
Ta Snejkova 760 byla krásná, až na to dřevo, to je prostě hnus

Ta Snejkova 760 byla krásná, až na to dřevo, to je prostě hnus

mě to dřevo přijde nádherné, jedno z nejhezčích.
je to prostě otázka vkusu.
ano E60 je hrozná mrdka, ale u to V10 to za to stojí. chtěl jsem M3 E36, ale ty sou už moc drahy a většinou vraky navíc se s tím nedá moc nikam jet. ty Mka lezou strašně nahoru, nejvíc bych chtěl M6 ale ty sou drahy a nedá se jet ve 4 lidech.
uvidíme no.
je to prostě otázka vkusu.
ano E60 je hrozná mrdka, ale u to V10 to za to stojí. chtěl jsem M3 E36, ale ty sou už moc drahy a většinou vraky navíc se s tím nedá moc nikam jet. ty Mka lezou strašně nahoru, nejvíc bych chtěl M6 ale ty sou drahy a nedá se jet ve 4 lidech.
uvidíme no.
-
- Kontaktovat uživatele:
E60? Vrať nám, prosím, našeho JaraXe 

tys asi nejel s M5 že? 

Si dělá prdel, to jsem mu nezbaštil ani já
Možná ji vymění za X5. To jo. Ale JaraX bez sedmy? Ty jeho štreky?

Možná ji vymění za X5. To jo. Ale JaraX bez sedmy? Ty jeho štreky?
to s X5 mě napadlo, ale žena nechce jezdit s M5 

MaS náročnou ženu
kup ji dustera a x5 vymenis za m5 a ste spokojeni oba 

Jenom aby tě panička neshodila ze schodů až tam dojedeš 

Samozřejmě je dost velky rozdíl mezi nascou, merinem a clubem. Já si vyzkoušel všechny 3 varianty, i s nejtvrdší možnou variantou, což je nasca s výhřevem, odvětráním a masáží a usoudil jsem, že to fakt nechci! Jasná volba bylo merino nebo club a jelikož je merina málo a clubu ještě míň, vyšlo na mě merino. Mám to v kombinaci s výhřevem a masáží a je to fakt super. Hezky měkké, příjemné na dotek. Měkčí už má jen Jarax 

Ano, seděl jsem v Jaraxově club kůži. Je měkčí a příjemnější na dotek než moje nasca. Ale, já jsem přecházel z E46tky, kde sedačky byli tvrdší, tak-že mně nasca nějak nerozhazuje. Nejdál jsem byl s E66 max 350 km v kuse, takže neřeším. No, a až budu někdy kupovat třeba facelift, tak budu vybíravější.
Tak pánové pozor je to tady ....e65 FULL!!!.... hned bych to vzal
https://auto.bazos.cz/inzerat/71484181/Bmw-zada-7.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/71484181/Bmw-zada-7.php
Hlavně ten volant je pecka
hotovej individual 

No doprdele, tak ta je 

-
- Kontaktovat uživatele: