Měl jsem na několik dní auto a myslím si že jsem otestoval dost a zrovna interiér byl pěkný a vše fungovalo a jsem moc za to rád, že jsem potkal hodného člena a zapáleného majitele BMW.
Jedinné to byl changer na CD a ten se mi nechtěl vysunout když jsem chtěl vyměnit CDčka ale to přičítám stáří nebo nějakému triku který jsem neznal.
A pomoci chtěla pístnice kufru která prostě už tekla ale to je prej klasika.
V roce 2010 byla e65ka auto pár let staré a bylo defakto bez větších závad takže podle mě ten kdo koupil měl ten luxus v krásném stavu ikdyž v té době to stálo ranec.
Kombík je prostě univerzálnější auto ale nedá se srovnávat s luxusní třídou je to prostě jinde. Narveš tam krámy až po střechu nebo převezeš lednici / postel / skřínky/ či rodinu a k tomu věci na dovolenou a mužeš to hrnout na metrovou výšku takže dáš 2x víc jak do sedanu. V tom spatřuji velkou výhodu pro rodinu a určité typy lidí co potřebují místo k přepravě a nechtějí kupovat dodávku zbytečně....
MPV je na tom o něco ještě líp a prostoru je daleko víc na všechny strany a bonus některé MPV uvezou 7lidí.... takovej nafouklej kombík na všechny strany co má nějaké vychytávky a většinou i výbavu pro děti atd.
Pak se nedivím že bohatší lidi mají třeba 3 auta každé na jiné využití.
PS: Máš pravdu že mít e65 aspon rok-dva tak ji poznám z více stran a daleko víc detailů i servisních pokud bych ji servisoval.
V e38 a e34 komunitě se mi líbilo že to byli ještě ti zapálení jedinci co byli ochotní směnovat nebo si prodávat věci za pakatel díly ale to už je nějakej pátek zpět.
Měl jsem tak spousty dílů ještě navíc a zadarmo k tomu co jsem koupil za pár korun a defakto si lidé pomáhali pokud se sešla parta fajn lidí šlo se na kafe / jídlo probrali se problémy atd. Ještě mi pár lidí zustalo se kterými se občas potkám a pomůžeme si nezjištně a to se mi líbí...
Dnes obecně majitelé BMW jsou většinou akorát naučení kde se to startuje a jak se to ovládá a tím to hasne.
Nasca je tvrdší kůže tak snad i více vydrží jako ostatní měkké club a merino apod.
A je asi rozdíl posuzovat předface vs pofacelift 2005+ plus jak se k tomu kdo choval.