Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
Těžká masírka je 335i e92 v úpravě jb4 masakr auto a šperu už pořešit jako poslední... nejeden majitel přišel o papíry 

a co je na moji E65 tak fotrovskyho prosim te?
minuly tyden jsem na silnici potkal bmw 5 a nevim co bylo trapnejsi, to ze to byl kombajn s hagusama a stresnima nosicema, nebo to, ze pan vychytal tu nejhorsi moznou RZ a sice 6AY xxxx
minuly tyden jsem na silnici potkal bmw 5 a nevim co bylo trapnejsi, to ze to byl kombajn s hagusama a stresnima nosicema, nebo to, ze pan vychytal tu nejhorsi moznou RZ a sice 6AY xxxx
A co je fotroskyho na pekne e61 v paketu a kombajnu? Jako hagusy jsou fotrovsky? Aha, tak to jsem netušil 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Uplne vsechno.Sweden píše:A co je fotroskyho na pekne e61 v paketu a kombajnu?
Uz to, ze to ma paket a je to kombajn je trapas.
Komajn - fotrovina.
Hagusy - fortrovina.
Zasterky - fotrovina.
Krytky dveri proti obouchani - fotrovina.
Penis na narazniku neboli tazny - fotrovina.
Nalepka DAS - fotrovina.
Nalepeny chromy a odrazky - vypicena fotrovina.
Dík, tak jsem zase chytřejší. U nás doma říkáme podobnýk názorům zaujatost. Kdyby byla 7er v touringu tak polovina zdejších majitelů s ní jezdí a rozhodně by to za fotrovinu nepovažovalo.
A teď mi ještě napiš co je z venku tak kůůl ja e65 že jí za fotrovský auto nepovažuješ. Pak už ti dám pokoj v tvých pubertálních názorech
A teď mi ještě napiš co je z venku tak kůůl ja e65 že jí za fotrovský auto nepovažuješ. Pak už ti dám pokoj v tvých pubertálních názorech

sweden: ok rikejte tomu doma jak chcete, jako zaujatost se to klidne muze jevit, ale neni to zaujatost. Ukaz mi cool kombika co co neni fotro-kompromisni varianta auta a ja ti reknu jo to je super krasny auto vhodny i pro mladyho cloveka. Proste ten prostor na vozeni vzduchu nad zadni napravou z toho auta dela vozitko pro tatky a mamky co do auta potrebuji naskladat deti, psy, kocky, prarodice a rizky a jet nekam na chalupu. Mne se tohle nelibi, naopak se mi libi na autech zbytecnost a neprakticnost
A proc nejsem zaujatej? Protoze ne vsechny kombiky globalne posilam do pici - americky oldtime kombajny ujdou, audi 100 cc avant je neco tak divnyho, ze se mi to vlastne libi, to same A6 C6 avant mi pripada tvarove prijatelna, stejne jako nektere Mercedes kombiky.. ale tim to hasne, to ze se mi to trosku libi neznamena, ze to neni fotrovina, je proste.
Kdyz si koupis duchodky tak je jedno, ze nebudou klasicky koskate, ale budou mit modrou lesklou barvu. Porad to jsou tvarem duchodky. Muzes si nalhavat jak je to moderni a ok, a treba jo, ale porad to budou posrany fotrovacky duchodky.
Jako text to asi pusobi dost negativne, chapu, ale ja to neodsuzuju, neni to tak, ze projede kolem kombik, pardon estate khaar, a ja saham po kveru.
Klidne si jezdete kombikama a zaprahnete si za to jeste vozejk a na strechu si dejte double rakev a na zadni okna si dejte nalepky deti s jejich jmeny a pridejte si jeste nalepku rasy vaseho psa, proc ne, neni na tom nic spatneho. Preji vam to. Ale pro me je to fotrovina. Pro vas je to ok, ja to tak nikdy mit nebudu. Zivot jde dal.
Jenze ja mam totalne v pici co kdo kde kdy. Je mi jedno ze vsichni do jednoho byste to za fotrovinu nepovazovali. Neridim se nazory ostatnich lidi, jsem introvert, nejdu se stadem jako vy.
Jinak nechapu co by na mych nazorech melo byt pubertalniho (predpokladam, ze pubertalni melo mit vyznam nevyzraly?). Takovahle poznamka spis dokazuje jak jsi na tom ty - ze uz asi taky budes v hlave nacatej gerontosaurus co vi vsechno nejlip.

Kdyz si koupis duchodky tak je jedno, ze nebudou klasicky koskate, ale budou mit modrou lesklou barvu. Porad to jsou tvarem duchodky. Muzes si nalhavat jak je to moderni a ok, a treba jo, ale porad to budou posrany fotrovacky duchodky.
Jako text to asi pusobi dost negativne, chapu, ale ja to neodsuzuju, neni to tak, ze projede kolem kombik, pardon estate khaar, a ja saham po kveru.
Klidne si jezdete kombikama a zaprahnete si za to jeste vozejk a na strechu si dejte double rakev a na zadni okna si dejte nalepky deti s jejich jmeny a pridejte si jeste nalepku rasy vaseho psa, proc ne, neni na tom nic spatneho. Preji vam to. Ale pro me je to fotrovina. Pro vas je to ok, ja to tak nikdy mit nebudu. Zivot jde dal.
jo, to je asi pravda, souhlasim. Nemel bych s tim problem a vsem bych to pral at jim to v kambiku slouzi, aspon by se vam tam vesly vetsi propan butanovy bombySweden píše:Kdyby byla 7er v touringu tak polovina zdejších majitelů s ní jezdí a rozhodně by to za fotrovinu nepovažovalo.

primarne jde o karoserii - sedany proste nejsou fotrovsky. Staci nemit maly kola a nemit je zapusteny 10cm pod lem blatniku.Sweden píše:A teď mi ještě napiš co je z venku tak kůůl ja e65 že jí za fotrovský auto nepovažuješ. Pak už ti dám pokoj v tvých pubertálních názorech
Jinak nechapu co by na mych nazorech melo byt pubertalniho (predpokladam, ze pubertalni melo mit vyznam nevyzraly?). Takovahle poznamka spis dokazuje jak jsi na tom ty - ze uz asi taky budes v hlave nacatej gerontosaurus co vi vsechno nejlip.

nemám kombíka
jsi fotr?
jsi fotr?
Nerad vedu tyhle bezvýznamné diskuze, ale nedá mi to, když vedle sebe postavím své e63, vedle E53 4.8is, vedle e65 750i na 20"kolech s podložkami pod nimi
, vedle manželčin Seat Altea XL, tak nejvíc páprdovský auto je právě e65 a to bez debat

Kombiky tiez zrovna nemusim, ale praktickost im nemozno upriez ci uz si alebo nie si fotr..
Za mna “opticky” schodny kombik je audi a6 alebo oktavka...na bmw mi zo nejako nesedi a marcedes je nak pohrebak:)
Za mna “opticky” schodny kombik je audi a6 alebo oktavka...na bmw mi zo nejako nesedi a marcedes je nak pohrebak:)
kombík je v něčem více praktický jako sedan, v něčem zase méně, ale je podstatně méně komfortní než sedan.
To je pravda, v 7er nic z kufru neslyšíš, ani prázdný flašky, vést je v kombíku nebo x5 je o nervy.
-
Co tohle to mi na dědka moc nepříjde. Sice 4xO, ale...
Tak pokud ti 750i pripada bez debat vic paprdovska nez altea xl tak je to opravdu bezvyznamna diskuze.Sweden píše:Nerad vedu tyhle bezvýznamné diskuze, ale nedá mi to, když vedle sebe postavím své e63, vedle E53 4.8is, vedle e65 750i na 20"kolech s podložkami pod nimi![]()
, vedle manželčin Seat Altea XL, tak nejvíc páprdovský auto je právě e65 a to bez debat
![]()
Kazdy z nas ma ta prizmata holt jinak. Ze sis koupil auto, ktery se ti vlastne ani nelibi a vic se ti libi i rodinnej seat (wtf

Vanessa: tady ale neni rec o dedcich, ale o fotrech a to je rozdil. Naopak kombiky audi rs / mercedes amg / bmw e61 550i jsou ty nejvetsi fotroviny.

Sorryjako.
Ale neberte to zle, ja nikoho nechci kritizovat nebo shazovat kvuli autu, kterym jezdi nebo se mu libi. Jde o hovno.
750i je vic paprdovska nez Altea XL. Hodne dobry. Tohle z hlavy jen tak nedostanu.
Jirko dej mi nitrak.
S tou alteou XL to je slušny joke
to si Sweden musí dělat legraci, nebo je něco úplně špatně!

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
pokud by sweden chtěl něco odvážnějšího a méně páprdvoského, todle by sedmu nahradlio a alteu hezky doplnilo

Pánové to víte že si dělám prdel, jsem čekal na kurevtorovu reakci. 
Pekna racing Multipla, neurazila by me kdyby stala vedle 7er v me garazi

Pekna racing Multipla, neurazila by me kdyby stala vedle 7er v me garazi

Ještě ti přidám foto vnitřku,ať máš inspiraci

- Přílohy
-
- lunární modul.jpg (128.4 KiB) Zobrazeno 1928 x
Najs, teď si se trefil přesně do mého vkusu a jelikož mám 7er social edition tudíž bez výhřevu volantu jdu okamžitě projet wish a nevěřím že by se tam tenhle super rudej kožich na volant nenašel, kuličky na club kůži už beru jenom jako třešinku na dortu, díky pánové, věděl jsem že ze 7er se mi v životě otevře nová dimenze, ale toto jsem nečekal, kostky dám místo růžence a psa s houpací makovicí na zadní plato, snad bude přes tmavé sklo vidět i z venku, když tak ho dám taky dopředu jako je to na postovaném obrázku

Naposledy upravil(a) Sweden dne stř 13.02.2019 11:09, celkem upraveno 1 x.