tady se o 2 miliony někdo sekl v ceně ne?

Jaris330D píše:Já bych měl strach, že bych se na něj až moc spoléhal a po přesednutí do auta, co to neumí, tak bych mohl narazit.JaraX píše:a nebo když čumíš na nehodu v protisměru a nevšimneš si že to před tebou stojí a ACC ti zachrání čumák.
Ano, ten vyhřívaný volant mě taky trknul, individualy mají většinou dvoubarevný volant nebo se dřevem takže bez výhřevů, ale nevím zda je tohle pravidlo.dogeatdog píše:kurevtor> no hlavni duvod proc me ta sedma nepresvedcila je to, ze vzadu nema komforty aby prckove mohli v noci lip spat, ale trochu me kleplo do oka ze ma vyhrivany volant, mam za to ze individual miva dreveny dekor volantu na ukor vyhrevu.
Ale kapnout nekde na nejaky hezky individual, idealne cca 2004 tak asi dlouho nevaham.
Jako priznavam otevrene, ze pekne vybaveny individual je asi muj cil. Ten co mi ted tesne utekl (tedy, majitel psal ze sviti kontrolka motoru plus cuka razeni) mel neskutecnou vybavu i interier, obsitou palubku atd.
To chci!
JaraX píše:https://www.sauto.cz/osobni/detail/alpina/b7/14085614?goFrom=list
tady se o 2 miliony někdo sekl v ceně ne?
dogeatdog píše:S tim longem jste me ale nahlodali, pravda je ze prostor se nahradit neda a z dlouhodobeho hlediska (spani prcku vzadu, jejich obouvani bot atd) to fakt muze byt lepsi nez normalni verze. Akorat teda, pokud je hezkych 745i malo, tak 745Li je jeste min.
To jsou nervy, to jsou nervy!!