ach jooo, tak postupně
- ano filozofe, už jsem to tu psal, mám mraky zakazniku, čekačka není 2 měsíce, ale 6, ale lidi s průserem beru hned, to každý ví
- kdybych neměl dost práce, tak vezmu klidně i jiný auta, nafty apod
- nikde jsem nepsal že beru jen VIP auta Individualy, ale beru prostě auta co mají smysl, jezdí ke mě i sedmy za 120, 130 tisíc, jezdí ke mě E39ky, X5ky, X3ky, e90ky, atd. ale fakt nechci dělat auta typu "jaraxi, jaktože to zase nejede, jaktože se posralo tam to? jaktože tamto? nemůžem tu 735i nějak načipovat?" řeknu vám krásnej případ, ten člověk co mi prodal za 60k tu 745i že to moc žere a má ted dluhy si koupil E90 320d, že potřebuje šetřit, týden po tom co se v tom svezl to nechal načipovat, že s tím nejde jezdit, auto se cely po čipu zesralo, pak ještě zjistili že je KO DPF a dost možná i turbo, a že to je potřeba nějak pořešit, hned mi volal že je nepojízdnej at mu to vyřeším, a najednou jeho sen o šetření se rozplynul, auto nejede, nic neumí, ale vzdal se kvuli němu sedmy která jezdí bez problémů a nikdy ho nenechala viset. a já mu mám jako spravovat tu naftu?
- Sweden ja jsem neřekl že máš vrak, to tady psal Snejk, ja si počkám na osobní zhodnocení, uvidíme kolik se tam najde závad, ale máš dobrou výbavu, club kuži atd, takové auto má smysl,
- servis rozšiřujem, ted se naše řady rozrostly o další dva mechaniky, ale taky mám rodinu, tatíkovi ted našli raka, dneska je na operaci, a já se snažím už neřešit jen ty auta, stejně jsou pak lidi nevděční.
- přesně jak píše sweden, peníze nejsou vše, já taky chci přijít z dílny v pohodě, a né vynervovanej z toho co člověk udělal špatně, a vím že i kdybych měl 10 mechaniků, tak naplním jejich kapacitu, takže by se zase na někoho nedostalo.
- chápu že tady většina lidí maká pro peníze, já makám pro radost, pokud bych makal pro peníze, jdu do jinýho oboru, a nebo šidit

ale když se rozčiluješ s naftákem, seš černej do hlavy k patě, pak na tom autě spravuješ zlomeny kabely, tak ti říkám že to pro mě žádná radost není.
- jardan ja bych si auto jako má kawaman zrovna nekoupil, pro mě je jeho interier neutulnej, a nikomu necpu ani nevnucuju v čem má jezdit, at si každej koupí co chce, sedmu, pětku, naftu, elektriku, slepicu. Já jen lidem říkam, hele, tady je sedma, umí to to a to, má to umět to a to, takle se to chová, pojd si to zkusit.