Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
naše 6er
Re: naše 6er
to.si člověk nesmí koupit pojizdnej soubor náhradních dílů 

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

ja myslím že to je jedno, světla se rosí všem 5-6er, stejně tak voda v kufru, zlobí CCC atd. a každá oprava stojí kotel proti 7er, nějak nejsem zvyklej do auta tolik sypat.
byla sranda
povedená akce... ať ty auta mají svoje neduhy, a není taková tragedie, tak je to pořád i po těch letech extrémně atraktivní auto
když jsme se k nim včera po jídle vraceli a viděl jsem tam ty 4 naše vedle sebe na parkovišti vyrovnaný, říkal jsem si, tady klidně může BMW rozbalit stánek, vlajky, rozestavět hostesky a začít předváděcí akci a prodávat
ten design je proti těm novým F,G 5,7, X5, X6 20d, nebo 50d, kterých tam bylo plný parkoviště krásně uhlazenej, nadčasovej a zajímavej, navíc to oproti sedanům, limuzínám, nebo SUV není pracovní nástroj, je to sportovní auto/GT dělaný pro 2 lidi, prostě exkluzivní záležitost, vybrali jsme dobře, je potřeba se pochválit

trocha samolibosti občas neuškodí

když jsme se k nim včera po jídle vraceli a viděl jsem tam ty 4 naše vedle sebe na parkovišti vyrovnaný, říkal jsem si, tady klidně může BMW rozbalit stánek, vlajky, rozestavět hostesky a začít předváděcí akci a prodávat
ten design je proti těm novým F,G 5,7, X5, X6 20d, nebo 50d, kterých tam bylo plný parkoviště krásně uhlazenej, nadčasovej a zajímavej, navíc to oproti sedanům, limuzínám, nebo SUV není pracovní nástroj, je to sportovní auto/GT dělaný pro 2 lidi, prostě exkluzivní záležitost, vybrali jsme dobře, je potřeba se pochválit

trocha samolibosti občas neuškodí

sou to vraky, furt se to sere, hudba tomu nehraje, CCC je debilní, sedačky debilní, furt do toho teče, je to cely zbastleny z vyroby, blinkr přečuhuje nad světlo, navíc z neznámých důvodů není součastí světla. auto je tvrdy, nepohodlny, ale je to nejhezčí BMW té doby, nic hezčího nebylo, ten design vypadá hrozně kvalitně narozdíl od E60 co vypadá jak číňan. sportovní svezení v 6ER je pecka, diky DD se to chová fakt fantasticky a N62 je dle mého nejlepší motor od BMW, lepšího nikdy nic nebylo. a kvuli tomu motoru asi stojí za to to auto mít. nikdy to nenahradí megapohodlnou, megaspolehlivou a megalevnou E65 s fantastickým logicem a cestovatelským pudem, ale jako druhy auto je to pecka. škoda že ted jsem jsem furt zalezlej na dílně a není čas se projet nějak víc, nejradši bych někam k moři.
Pár mích cvaků, moc se fotit nedalo, počasí fakt nebylo zrovna ideální ...
http://dencoy.rajce.idnes.cz/I._minisraz_6er/
http://dencoy.rajce.idnes.cz/I._minisraz_6er/
- Přílohy
-
- DSC00532 – kopie.JPG (185.67 KiB) Zobrazeno 4590 x
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- ty černé ledviny vypadají strašně
- na kabriu se mi strašně libí takový ty ocásky střechy za zadním oknem
- coupe má zase hezčí siluetu
- kdyby někdo chtěl FL přední nárazník tak mám skladem
- determální sklo vypadá suprově
----děsně mě sere že jsem nemohl jet
měli jste aspon nějaky dobrý žrádlo?
- na kabriu se mi strašně libí takový ty ocásky střechy za zadním oknem
- coupe má zase hezčí siluetu
- kdyby někdo chtěl FL přední nárazník tak mám skladem
- determální sklo vypadá suprově
----děsně mě sere že jsem nemohl jet

Jardo každý má jiný vkus, holt se nemůže každý ztotožnit s tvými názory.
Začerněný akvárko je super, začerněné ledviny jsou super, tím ale netvrdím, že chrom paket je strašný, takže klídek chlape.
Už tu 6er dodělej prodej, nebaví mě pořád číst jak je to na hovno auto, stačí to napsat jednou max.dvakrát do týdne a myslím že to časem každý pochopí, ale jseš jak zaseknutá stará gramodeska ...
Peace
Edit: hodil jsem to do špatného vlákna, mělo to jít do minisrazu 6er
Začerněný akvárko je super, začerněné ledviny jsou super, tím ale netvrdím, že chrom paket je strašný, takže klídek chlape.
Už tu 6er dodělej prodej, nebaví mě pořád číst jak je to na hovno auto, stačí to napsat jednou max.dvakrát do týdne a myslím že to časem každý pochopí, ale jseš jak zaseknutá stará gramodeska ...
Peace

Edit: hodil jsem to do špatného vlákna, mělo to jít do minisrazu 6er
aby ste se neposrali 
černí maj být cigání a né lišty

rozhodně se neposeru, to by smrdělo a nestojí to za to, tvoje názory beru s rezervou a částečnou ironií protože vím že 6er žereš a že ty řeci nemyslíš vůbec vážně
Zadní část střechy kabria vypadá super, v tom se shodneme, se staženou střechou ale vypadá ještě o kus líp
U mě souboj coupe vs. cabrio vyhrává coupe, ano silueta je díky pevný střeše hezčí, jednak coupé mám takže si nebudu srát do vlastního hnízda
, a jednak jsem nikdy nepropadl kouzlu hadrové střechy, ale co není může být.
Klasický FL nárazník je hezčí jak klasický před FL nárazník, přesně tak, Vítův nárazník je prostě o chlup hezčí, nejhnusnější je můj M6, je takovej nedomrdlej.
Determ vypadá famozně když zaprší, skla se rázem barevně promění
Jídlo výborný, ale spíš pro snoby, pro chlapi jsem v téhle restauraci jídlo nenašel, příště bych to dal někde s pořádným stejkem a večer pár škopky piva, navrch pár panáků tvrdýho a sem tam nějaké ty striptérky poskakující kolem vyřádkovaných 6er

Zadní část střechy kabria vypadá super, v tom se shodneme, se staženou střechou ale vypadá ještě o kus líp
U mě souboj coupe vs. cabrio vyhrává coupe, ano silueta je díky pevný střeše hezčí, jednak coupé mám takže si nebudu srát do vlastního hnízda

Klasický FL nárazník je hezčí jak klasický před FL nárazník, přesně tak, Vítův nárazník je prostě o chlup hezčí, nejhnusnější je můj M6, je takovej nedomrdlej.
Determ vypadá famozně když zaprší, skla se rázem barevně promění
Jídlo výborný, ale spíš pro snoby, pro chlapi jsem v téhle restauraci jídlo nenašel, příště bych to dal někde s pořádným stejkem a večer pár škopky piva, navrch pár panáků tvrdýho a sem tam nějaké ty striptérky poskakující kolem vyřádkovaných 6er

Naposledy upravil(a) Sweden dne ned 24.09.2017 19:43, celkem upraveno 1 x.
JaraX píše:aby ste se neposrali
Chrom mi nikdy nikam nemohl, prostě asi averze, takže až nastane čas a já si koupím nejlepší důchodwagen v podobě e65, tak garantuji že pokud tam bude něco co se podobá chromu tak to jde okamžitě dolu, krom ledvin, ale akvárko, lišty, kliky .... to bych fakt nedal

ok, prosím nikdy si nekupuj E65, děkuji
Jinak slintám z FL světel, fakt fantastický a bohužel mám pocit že to jak se říká must have. CCC je SUPER, L7 je v 6er super, celkově je to auto super, až na ten motor a jeho mouchy, včerejší gurefo test je toho příkladem, to prostě posrali a nevěřím že je to způsobený jenom olejem. Ale co aspoň jsme se s klukama celkem natlemili 

to ti jardo neslíbím, jediný co ti můžu slíbit že pokud dojde na 7er tak se jí budu snažit koupit bez chrom serepetiček, prostě jsem tomu na chuť nepřišel, to ale neznamená že se mi to auto nelíbí, jsou odstíny barvy ke které mi to i celkem jde, myslím že ty jí srovna máš, ale prostě zrovna třeba saphireblack a chrom mě tluče do očí.JaraX píše:ok, prosím nikdy si nekupuj E65, děkuji
CCC super? L7 v E63 super?
napiš mi na čem ujžídíš, chci to taky!
zrovna ten motor je to nejlepší v tom autě, a nějaky gufera jsou uplně to poslední. já už mám svoje gufera spraveny a dělal jsem to 30 min
hulilo to i za jízdy a ted je pokoj
napiš mi na čem ujžídíš, chci to taky!
zrovna ten motor je to nejlepší v tom autě, a nějaky gufera jsou uplně to poslední. já už mám svoje gufera spraveny a dělal jsem to 30 min

hulilo to i za jízdy a ted je pokoj

Jardo ujíždím na realitě doby kdy to auto vzniklo, na tu dobu to musel být totální masakr, jak CCC tak L7 a spousta dalších věcí na 6er. To že je to v 7er lepší je jasný a chápu to a nechci to více rozvádět prosím !!!
Taky nebudeš kemo věčně s tvrdým kolíkem, prostě jednoho dne odzvoní a je to, stejně tak jako na dnešní dobu už CCC dávno odzvonilo, a pak si vzpomeneš na dobu kdy ti to ještě fungovalo a řekneš si že to bylo super, říká se tomu přirozený vývoj
30 min je výměna oleje za 10w40?
Taky nebudeš kemo věčně s tvrdým kolíkem, prostě jednoho dne odzvoní a je to, stejně tak jako na dnešní dobu už CCC dávno odzvonilo, a pak si vzpomeneš na dobu kdy ti to ještě fungovalo a řekneš si že to bylo super, říká se tomu přirozený vývoj

30 min je výměna oleje za 10w40?

Naposledy upravil(a) Sweden dne ned 24.09.2017 20:01, celkem upraveno 4 x.
podávalo se:
Kulajda s pošírovaným vejcem, koprovým olejem a houbovým prachem
Dušené hovězí z plemene Angus z biofarmy Kozojedy na švestkách s špekovými knedlíčky
Vepřová panenka ve slanině s dýňovým rizotem
Grilované kachní prsíčko a konfitované stehýnko s višňovou omáčkou, kapustou a domácími bramborovými noky
cukr (med), káva, limonáda, čaj, rum, rum ...
JaraXi, kdyby si se řídil, tím co píše tady guru, tak nemáš vrak...
nenapínej nás, jaký aditivum jsi tam nalil?!med?
Kulajda s pošírovaným vejcem, koprovým olejem a houbovým prachem
Dušené hovězí z plemene Angus z biofarmy Kozojedy na švestkách s špekovými knedlíčky
Vepřová panenka ve slanině s dýňovým rizotem
Grilované kachní prsíčko a konfitované stehýnko s višňovou omáčkou, kapustou a domácími bramborovými noky

cukr (med), káva, limonáda, čaj, rum, rum ...
JaraXi, kdyby si se řídil, tím co píše tady guru, tak nemáš vrak...

z ku.vy jeptišku neuděláš...JaraX píše:tys to asi nepochopil, dobrej kus tě bude jen vozit, dáš do toho 20-30k ročně a jezdíš jak král, špatnej kus uvést do dobrého stavu může s přehledem stát přes milion!! pár takových zákazníků mám, do toho auta není problém jen tak z fleku nasypat 3 kila. problém šestek je a neberte to nijak zle ,ale většinou s tím jezdí kokoti pozéři, kterým jde jen o to jak to auto vypadá a machrujou s tím, samozřejmě jsou vyjímky, ale prostě většina lidí co 6er má se o ně nestará, ted když jsme hledali Tannerovi 6er, tak mě to přesvědčilo, najít pěknou E65 je brnkačka, skoro každá na kterou jsme jeli, tu jsme koupili, ale pěkná 6er, to je sakra oříšek. a třeba do té Uhersko brodské by nebyl problém hned narvat 500k. základ je si nikdy neříct "jo to se nějak pospravuje" z vraku nikdy dobrý auto nebude, za víc jak 10 let servisování BMW jsem se o tom přesvědčil, ze špatnýho auta nikdy dobrý nebude, nehledě na prachy. ona prostě ta šestka pokud by se koupila celá po dílech by stála odhadem tak 10 milionů,možná i víc, a stejně by to nikdy včetně těch nejlepších mechaniků co tady na BMW jsou, neposkládal tak jako to bylo z fabriky.
nenapínej nás, jaký aditivum jsi tam nalil?!med?
Tady je ten determ efekt vidět ještě trochu líp ...
- Přílohy
-
- DSC00533 – kopie.JPG (185.7 KiB) Zobrazeno 3624 x
- náhodou moje 6er je dobrá, ale je to krám jako každá 6er, myslím že vám všem udělám prohlídku jo? 
- tím jídlem jste mě nasrali, ale příště to fakt uděláme přes noc a pořádně
- 10W40 + STP Oil Treatment for Petrol Engines 300 ml- vyzkoušená kombinace
- gufera budu dělat až mi přestanou marodit mechanici

- tím jídlem jste mě nasrali, ale příště to fakt uděláme přes noc a pořádně

- 10W40 + STP Oil Treatment for Petrol Engines 300 ml- vyzkoušená kombinace

- gufera budu dělat až mi přestanou marodit mechanici