George_D píše: pojmeme to jako teambuilding, bude zabava, soutěže při kterých se všichni víc poznáme, tak neváhej
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
- globusman
- Klubové ID: 1641
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď viz výše...George_D píše:Globusi ty voe, a co členky, těm to taky zakážem at jsme tam jak parta buzen??? Místo je a aby byla atmosféra musí být lidi, a já osobně se radši koukam na ženský než na chlapy, takže budu rád, když to bude trošku smíšenýglobusman píše:Chlapí, řeklo sa bez bab...Jinak by třeba pro mě znamenalo, že mam Leni nechat doma, už jenom z tohohle principu to neni fer, pokud chceš sraz bez bab, zorganizuj ho ale uvidíme jestli se na buznapárty dopravim. Myslim že každej ví o své polovičce zda se bude bavit nebo ne a podle toho se zařídí, já osobně jsem pro lidi, sraz bude pro lidi a o tom to je
![]()
![]()
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo abys konečně nezačal chlastatmatal píše:Kua..to zas bude vybraná společnost..Ostatně jako vždy..že..

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
jurasis
- Klubové ID: 775
Nene, prechlastate a pak to ostatní...Oldman píše:Akorat se prezerete a pak pokakateLion píše:Pokud se budeme držet Matala, tak se nám nic nestane.Becx píše:btw. kdyz pomyslim na tu hruzu co nas ceka, uz ted se mi chce kakat:)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.