Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

2. celorepublikový sraz E36 KLUBU (7-8.9.)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal Paul-c
[B]Me by se teda rozhodne vic libilo Flamengo (VIS)

Duvod:
1. bliz k vode = bliz k lidem (zeny ???:D )
2. bliz k decibelum = bliz k lidem (zeny???:D )
3. hezci prostredi = vic lidi (zeny???:D )

Takze myslim, ze jsem uvedl dost padnych argumentu a apeluji timto na zbytek potencionalnich ucastniku zarijove akce,aby vzali rozum do hrsti, nez z toho vyleze zase nejaka anketa a skupinove pritakali na pension VIS.

jo jo jo , tak se mě to líbí, :ucta: :D :ucta: :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal Paul-c
[B]Sobeslav se ozval, ze prijede taky? Tak to je super. To dela 13 aut.To uz jde.Minule nas bylo taky tak.:bigok: Jeste kdyby mohl Klakson a byla by to pecka.

budu dělat co je v mích silách, nechávám tomu volnej průběch, ale na jeden den jedu na 1000% , teda pokud budu mít ještě auto, jinak bych dorazil něčím jiným.
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Paul-c »

Pochlap se a prijed patek-nedele.Psa ber s sebou.:D
Dave
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Ja jsem na tom stejne... :-(

Vyměnit, vyměnit, vyměnit!

Ta moje to se mnou předminulý víkend hodila na střechu! Jezdila jako blázen a já jí říkal že by "občas" mohla ubrat ale jinak jsem ji nechal!

Tak jsme jednoho "vlahého" rána (2 hodiny) jeli domů z bowlingu a ona si to v klidu vali 120 přes dost drsné koleje (to jsem jestě netušil, že za nějaké 2 sekundy budu na těch kolejích v autě na střeše)! Těsně za těma kolejema je pravoúhlá zatáčka a jí to asi nějak nedošlo! Bylo to celkem rychlé, zapískaly gumy, rána a auto bylo na střeše (na již zmíněných kolejích)! Naštěstí nejel vlak :fuckoff:

Jako zázrakem se nám nic nestalo! Velký díl na tom samozřejmě nese auto - Opel Vectra! Podle slov "pánů policistů" být tak v nějakém "domácím automobilu" tak prej neví jak by to dopadlo! Každopádně Vectra jde na šro?ák - opravovat to opravdu nemá cenu!

Dva dny po tom mi říká, že jestli ji nepustím za volant!!! Obrázek si udělejte sami!

PS. je sice blondýna ale . . .
JFK Čestný člen
Čestný člen

#145 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Dave
[B]

Vyměnit, vyměnit, vyměnit!

Ta moje to se mnou předminulý víkend hodila na střechu! Jezdila jako blázen a já jí říkal že by "občas" mohla ubrat ale jinak jsem ji nechal!

Tak jsme jednoho "vlahého" rána (2 hodiny) jeli domů z bowlingu a ona si to v klidu vali 120 přes dost drsné koleje (to jsem jestě netušil, že za nějaké 2 sekundy budu na těch kolejích v autě na střeše)! Těsně za těma kolejema je pravoúhlá zatáčka a jí to asi nějak nedošlo! Bylo to celkem rychlé, zapískaly gumy, rána a auto bylo na střeše (na již zmíněných kolejích)! Naštěstí nejel vlak :fuckoff:

Jako zázrakem se nám nic nestalo! Velký díl na tom samozřejmě nese auto - Opel Vectra! Podle slov "pánů policistů" být tak v nějakém "domácím automobilu" tak prej neví jak by to dopadlo! Každopádně Vectra jde na šro?ák - opravovat to opravdu nemá cenu!

Dva dny po tom mi říká, že jestli ji nepustím za volant!!! Obrázek si udělejte sami!

PS. je sice blondýna ale . . .

treba je dobra aspon v posteli:))))))))))))))))) vem ji sebou na sraz:)))))))))))) muze bejt prdel:))))))))))))
Dave
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal JFK
[B]

treba je dobra aspon v posteli:))))))))))))))))) vem ji sebou na sraz:)))))))))))) muze bejt prdel:))))))))))))

Jako že by Petr (M5) zase prohlásil: "tys ještě nejela, tak dopij pivo a jeď"?

To by asi nedopadlo zrovna moc dobře!

Ale jak to vidím, tak to bude takový "skoro" rodinný srázek - manželky, psi, ještě děti a je to hotové!!!!

:gobeer:

A co se týče tý postele? No, bez komentáře!!! (Já si nestěžuju - zatím!!) :D :D :D
Kriznik

#147 Příspěvek od Kriznik »

- LukasH
- Honza
+ Filip

to jen tak k ankete ... :)

(nevim proc kdyz nekdo jede a ma doma comp nemuze zahlasovat ... :D )
Dave
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Dave »

No ještě sám nevím jestli pojedu (se nechám přivézt)! Každopádně nějak bych vám ty CD měl předat, nebo je pošlu po někom D.aemon nebo Sluníčko!

Jinak kdybyste zase neměli nikoho do šíbru (ale budou manželky) tak dejte vědět!!!
d.aemon

#149 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Dave
[B]No ještě sám nevím jestli pojedu (se nechám přivézt)! Každopádně nějak bych vám ty CD měl předat, nebo je pošlu po někom D.aemon nebo Sluníčko!

Jinak kdybyste zase neměli nikoho do šíbru (ale budou manželky) tak dejte vědět!!!

Fšaxe ozvi, jestli budeš chtít vzít. Není problemo. Jestli nebude mít Sluníčko odvoz, můžu ji taky naložit.
Dave
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Dave »

Dík dám určitě vědět! Opět mám na výběr mezi srazem a okruhem v Brně - jede se evropský pohár formule 3000

Takže se ozvu dopředu - každopádně pokud bych nejel tak po tobě pošlu ty CD!
d.aemon

#151 Příspěvek od d.aemon »

:eek: Tsssssssssssss, co sou formule, proti srazu, sáqa. Jak můžeš vůbec řešit takový dilema? :D :D :D
TT
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od TT »

Rád se účastním kolony, pakliže, bude, ale teprve 4.9. se dozvím, jak to vypadá s volnem na víkend, nebo jesli jdu do arbeitu, každopádně bych se chtěl zastavit alespoň na jeden den, jeden sraz už jsem propásl (Křížany) , tak teď mi to snad už konečně vyjde:) Jen nevím přesně cestu, tak kdybych za Vámi vyrazil později, tak bych potřeboval poradit nejrychlejší cestu
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
mcfil

#153 Příspěvek od mcfil »

Jsem sice novej, ale na ten sraz musím. Aspoň na sobotu do neděle. V pátek musím z prahy do přerova a chci vyměnit gumy (vzadu vravo je uplnej slick) a spodní ramenu vpravo vzadu. Jestli se to podaří zaúkolovat a zařídit na dálku do pátku tak bych dojel už v ten pátek. Bez poloviček možná s kámošem, když je na té Sečí tak hezky (hodně žen) :D :D :D :P Jinak potkat Vás tam bude možný u Flamenga nebo je nejakej program ke kterýmu se můžu dostat. Já a? nejezdím jak trotl po Pardubkách a nehledám Báwa.
d.aemon

#154 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal mcfil
[B]...Já a? nejezdím jak trotl po Pardubkách a nehledám Báwa.

Nejezdi. Jen zastav a zaposlouchej se. Odkud bude znít VRRRRMMMM, HRRRRRMMMMM, HVÍÍÍÍÍÍÍÍÍZD, GGRRRRRRRRRROOUUUUUMMMMMMM tak tam jeď.
:D :D :D :D
mcfil

#155 Příspěvek od mcfil »

Oooo to by se mi líbilo :D :D :cool: Jinak oficiálně bych Vás asi našel u toho Flamenga nebo penzionu VIS. To kdybyste ještě spali.
Kriznik

#156 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal mcfil
[B]...To kdybyste ještě spali.

:D :D :D

jakoze COZE? :D
my a spat? nejsme prece zajezd duchodcu na prehradu
prvni noc se tahne v kuse ti co odpadli se budi v 6h rano vrcenim M3jky v travnatym kopci a ten zbytek halekanim a buzenim

:)
mcfil

#157 Příspěvek od mcfil »

Snad to vyjde a bude možný přijet už v ten pátek. To by bylo super. Jinak budu muset vše zařídit sám a dostanu se tam až odpoledne. Jinak moje kárka je vcelku seriovka (nic velkýho, teda mezi báwama), ale mám ji rád a navíc mi ji teď pár dobrých duší škráblo. Škoda mluvit. Jenže co má našinec s těmahle lidma dělat?? :gun05:

to Kriznik: Nedá se něco udělat s tím tříkolkářem? Všimnul jsem si, že už tam nějakej je.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Lukáš »

tříkolkář budeš do te doby nežli napišeš dost příspěvků aby ti forum přiřadilo jinou "hlašku"
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#159 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

d.aemon > ses pripravenej prohrat? :-)
d.aemon

#160 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal LOPOLO
[B]d.aemon > ses pripravenej prohrat? :-)

Člověče asi nee. :D Protože na ofiko sprint nepojedu. Nemá to s tím automatem cenu. Počkej až bude časomíra, pak si to rozdáme kdekoliv :lool:
Odpovědět