Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 repro

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
atimen
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od atimen »

to je dobrej nápad ......popřemyslim .....ale tak to uz muzu taky zapojit obadva zadni na jeden kanal a predni na jeden kanal ..... mno a jeste by me zajimalo kde mate zesilovac mam problem kam ho dat ....ten co sem sehnal je docela velkej mno ....(o proti tumu seriovýmu)
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od D-E-J-V »

já mám zesilovač přišroubovaný zespod k platu...tak jako obvykle se to dělá:)...jinde mě to nenapadlo....když tomu hulím tak se docela hodně zahřívá a to plato je ze železa tak ho to ochlazuje....
homer01
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od homer01 »

jo taky by mě zajímalo kdo jak máte přidělanej zesík a vůbec udělanou muziku v E36 jelikož se na to chystám 8) takže nějaký nápady a ukázky by neuškodily :lol:
ve feldě sem to měl udělaný takhle http://homer01.rajce.idnes.cz/zastavba_ ... G_4404.jpg
FreeTree

#144 Příspěvek od FreeTree »

Fikop píše:Mám řešení které není pro někoho uplně čisté ale je plně funkční a nehrozí žádné zničení aparátu a tak. Je potřeba mít 4kanálový zesilovač který funguje a je stabilní do impedance 2ohmy. dále musíš mít repro s impedancí 4ohmy když zapojíš 2repra paralelně tak máš vyslednou impedanci 2ohmy. A to můžeš připojit na zesák tak že přední repro napojíš na výstup 1kanál pravá strana, zadní repro napojíš na levý stranu 1 kanálu. Jedniná nevýhoda je že ti nebude fungovat balance ale jen vyvážení přední nebo zadní strany které ovládáš funkci balance na autorádiu. A díky tomuto zapojení ti zbyde 2kanál zesilovače na cokoliv, v tvém případě SUB. Měl jsem to tak v bývalém autě VW Jetta a ted se to tak chystám zapojit do stříbrňáka....klidně se ptejte, nebo kritizujte :wink:

... doufám, že jedeš na příští BIG..... si rád poslechnu... pak ti to pustím z 6-ti kanálu...
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Fikop »

FreeTree píše:
Fikop píše:Mám řešení které není pro někoho uplně čisté ale je plně funkční a nehrozí žádné zničení aparátu a tak. Je potřeba mít 4kanálový zesilovač který funguje a je stabilní do impedance 2ohmy. dále musíš mít repro s impedancí 4ohmy když zapojíš 2repra paralelně tak máš vyslednou impedanci 2ohmy. A to můžeš připojit na zesák tak že přední repro napojíš na výstup 1kanál pravá strana, zadní repro napojíš na levý stranu 1 kanálu. Jedniná nevýhoda je že ti nebude fungovat balance ale jen vyvážení přední nebo zadní strany které ovládáš funkci balance na autorádiu. A díky tomuto zapojení ti zbyde 2kanál zesilovače na cokoliv, v tvém případě SUB. Měl jsem to tak v bývalém autě VW Jetta a ted se to tak chystám zapojit do stříbrňáka....klidně se ptejte, nebo kritizujte :wink:

... doufám, že jedeš na příští BIG..... si rád poslechnu... pak ti to pustím z 6-ti kanálu...

Na BIG chci jet každopádně, ale myslím že budem porovnávat neporovnatelné pač ty máš E46 a ta má jiné umístění repro. Ve předu už má ve dveřích zatímco já je mám v malém otvoru v blatníku a tak...ale rád si cokoli poslechnu :wink:
atimen
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od atimen »

resil ste nekdo jak na subwoofer v E36 Cupe ? do kufru asi težko protoze by to nebylo slyset a dodelat uprostred diru v tom platě ve kterym sou vzadu repra .....no nevim nenarusito neak karoserii ? protoze to je jedina moznost ktera me napada ...
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Fikop »

atimen píše:resil ste nekdo jak na subwoofer v E36 Cupe ? do kufru asi težko protoze by to nebylo slyset a dodelat uprostred diru v tom platě ve kterym sou vzadu repra .....no nevim nenarusito neak karoserii ? protoze to je jedina moznost ktera me napada ...

Toto budu řešit až ho budu mít v autě. Ale co mě napadlo tak díru do kufru skrz zadní plato pro bassreflexový nátrubek, nebo nějakou mřížku....
atimen
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od atimen »

tak to uz radsi normalne nechat udelat diru do plata a prisroubovat , a sehnat subwoofer do otevrene ozvucnice....ale nenarusi to se tuhost karoserie ? kdyz tam udelam 20cm diru ?
Lukybar
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Lukybar »

Zdar. Tak jsem dnes namontoval redukci na ovalne repro na E36 a super. Zadny rezani nic. Jen se to prisroubuje a hraje to skvele. Jetsli nekdo neni spokojenej s ozvucenim vozu tak tohle je opravdu dobra cesta. Doporucuji. Jdu to projet 8) :)
jarda

#150 Příspěvek od jarda »

prosim Tě dal bys mi nějakej link na tu redukci? a jsi s tim ještě pořád spokojenej? Asi budu montovat ovály tak shánim knowhow..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda

#151 Příspěvek od jarda »

a neznáte náhodou někdo tyhle dvě kombinace?
http://www.audioland.cz/Helix/Helix-Dar ... g2735.html
http://www.prohifi.cz/akcni-sety-slevy/ ... s-5c-s-693
nevím kterou si vybrat..
díky
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
BOHHy

#152 Příspěvek od BOHHy »

A jak je to s montážníma hloubkama u toho touru, hmm, nevíte ? Nechce se mi to vyndavat předem :-) . Ja tam ted davam tubu 250W a budu měnit repro ... podotýkám, že do páru zainvestuju vždy tak 1000kč. Po montáži dám vědět a mohu poreferovat :-)
Frenk900
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od Frenk900 »

budu davat pod zadni plato ty redukcni ramecky, ale nevite nekdo jak to plato demontovat? At nemusim tapat :oops:
homer01
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od homer01 »

Frenk900 píše:budu davat pod zadni plato ty redukcni ramecky, ale nevite nekdo jak to plato demontovat? At nemusim tapat :oops:

ja myslim ze neni potreba nic demontovat kdyz tam chces davat ty redukce. Ty das zespoda, teda jestli se nepletu
homer01
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od homer01 »

jarda píše:prosim Tě dal bys mi nějakej link na tu redukci? a jsi s tim ještě pořád spokojenej? Asi budu montovat ovály tak shánim knowhow..

taky se na to chystam, jinak link na ty redukce mas tady
http://www.conrad.cz/drzaky-reproduktoru-bmw-3+dp48948/
Frenk900
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od Frenk900 »

Objednal jsem si je tady http://www.vpcentrum.prodejce.cz/index. ... 877&ak=172 a dneska mi prisly, zkusim je tam namotnovat, popr napisu. Objednal jsem, napsali mi predbezne datum dodani a to dodrzeli, cca tyden 8)
homer01
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od homer01 »

Frenk900 píše:Objednal jsem si je tady http://www.vpcentrum.prodejce.cz/index. ... 877&ak=172 a dneska mi prisly, zkusim je tam namotnovat, popr napisu. Objednal jsem, napsali mi predbezne datum dodani a to dodrzeli, cca tyden 8)

doba cena, tak pak poreferuj jak to sedlo a jak to pres to hraje :wink:
Frenk900
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Frenk900 »

Tak, ramecky jsou vylozene plug-and-play, nasroubuji se do nich repro, sednou paradne, a cele tyto ramecky se namontuji stejnym zbusobem, jako stare plastove ozvucnice, ze spodu, tzn nasunout na jednu stranu, pricvaknout druhou stranou a z vrchu sroubky, mam diry na dva. Je treba to trochu na dvou mistech utesnit, jinak tam bude podelne dira, ale tesneni na okna to zpravi, ale to je malickost. Dal jsem repro Aviator AC900, honim to jen radiem bez zesiku a jako doprovod ke stavajicimu woofru v kufu :) parada... Ted uz jen ladit :o) Ve predu mam Dragstar, radio Panasonic, a vzadu aktivni tubu a ty plastove bazmeky ci co to je, to pekne nicily vsechno. Repra nejsou uplne nejlepsi, ale i za malo penez lze udelat hodne muziky a hlavne... neboli z toho po chvilce hlava, hraje to ciste a ja ma radooooost huhuuuuuuuu :D :D :D :D Protoze jsem to konecne doresil a bez vyrezavani plata...
Pie

#159 Příspěvek od Pie »

Chlapi je zde miliarda informací, ale nikdo se tady nepochlubil kdo co konkrétně má.
Mám coupé a jediné co vím že ovučení je na hovno.
Můžete mi doporučit něco konkrétního. Chci vyměnit stávající Nokie.
Co mám dat dopředu, co dozadu? Poraďtě prosím.
Na ceně nezáleží, ale top si taky nezasloužím..
Chci jen něco lepšího, aby se to dalo poslouchat. Bez zesíku, basáku.

Předem díky.
homer01
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od homer01 »

Pie píše:Chlapi je zde miliarda informací, ale nikdo se tady nepochlubil kdo co konkrétně má.
Mám coupé a jediné co vím že ovučení je na hovno.
Můžete mi doporučit něco konkrétního. Chci vyměnit stávající Nokie.
Co mám dat dopředu, co dozadu? Poraďtě prosím.
Na ceně nezáleží, ale top si taky nezasloužím..
Chci jen něco lepšího, aby se to dalo poslouchat. Bez zesíku, basáku.

Předem díky.

no ono bez zesiku a basaku to nikdy nebude to pravy. Nevim jakej si fajnsmekr ale basak by to podle me rozhodne chtelo. Ja mam bmw kratce takze sem toho zatim moc nestih protoze cpu penize do auta a na muziku ne a ne se dostat. Ale v predchozim aute sem mel powerbass kompomemty a woofer od RockfordFosgate a hralo to moc pekne.
Odpovědět