Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Debata o hovně...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Player1
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:Zbytečně móc si fandíš. Ze svého dětského pokoje to nemůžeš posoudit. Jsi tady dost krátkou dobu, aby jsi dělal nějaké závěry. :wink: Myslím, že je tady dost lidí, které pěkně seru.. :lol: Myslím, že kdekomu ležím v "žaludu" :lol: tedááá.. v žaludku. :D Nemyslím ale, že kdybych se tady občas nevokázal, že by se klukům udělalo od žaludku lépe.. :smich:

Zase mě urážíš...Jsem tady jen o měsíc a půl kratší dobu než ty.
Maxiczech

#142 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:Zbytečně móc si fandíš. Ze svého dětského pokoje to nemůžeš posoudit. Jsi tady dost krátkou dobu, aby jsi dělal nějaké závěry. :wink: Myslím, že je tady dost lidí, které pěkně seru.. :lol: Myslím, že kdekomu ležím v "žaludu" :lol: tedááá.. v žaludku. :D Nemyslím ale, že kdybych se tady občas nevokázal, že by se klukům udělalo od žaludku lépe.. :smich:

:ja_nic: Bože! Čím jsem Vás princezno urazil? :wink: Vždy? to myslím ze srandy, ne? :onfire: Sám píšeš, že tě moje hlody baví. :D :oha: Se nesmějí týkat tebe. :roll: :sorry:
Kail

#143 Příspěvek od Kail »

Jesli jsou všichni tvoji syni po tobě tak to potěšpánbůh... :?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:
Player1 píše:

:ja_nic: Bože! Čím jsem Vás princezno urazil? :wink: Vždy? to myslím ze srandy, ne? :onfire: Sám píšeš, že tě moje hlody baví. :D :oha: Se nesmějí týkat tebe. :roll: :sorry:

Ale joo, pohoda. 8) A když na tebe teda budeme hodní, hodíš sem tu fotku? Kdyby ses tak vyfotil u auta, to by bylo super :D
Maxiczech

#145 Příspěvek od Maxiczech »

No jó. Čéče. My jsme tady stejně dlouho. 8O Ale Báwo máš tak měsíc, ne?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:No jó. Čéče. My jsme tady stejně dlouho. 8O Ale Báwo máš tak měsíc, ne?

Jo, báwo mám měsíc, ale E-34 sem miloval od mala. Jinak doma sme už BMW měli.
Maxiczech

#147 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:
Player1 píše:[quote="Maxiczech"]Zbytečně móc si fandíš. Ze svého dětského pokoje to nemůžeš posoudit. Jsi tady dost krátkou dobu, aby jsi dělal nějaké závěry. :wink: Myslím, že je tady dost lidí, které pěkně seru.. :lol: Myslím, že kdekomu ležím v "žaludu" :lol: tedááá.. v žaludku. :D Nemyslím ale, že kdybych se tady občas nevokázal, že by se klukům udělalo od žaludku lépe.. :smich:

Ale joo, pohoda. 8) A když na tebe teda budeme hodní, hodíš sem tu fotku? Kdyby ses tak vyfotil u auta, to by bylo super :D[/quote]
Ehm.. děkuji.. :lol: Rád bych se vokázal... :D Ale jak bych Vám to jenom.. :) Mno, nejsem na to asi dost silný hoch.. :lol: :lol: Nejsem moc pěkný. A už vůbec ne exibik. Od toho jsou tady jiní... :wink: :sneaky: A tak nějak mi něco napovídá... :nono: Nedávej ty fotky na net.. Hmm.. ani nevím, co to je? :pivo: Jináč na zdraví... :lol: :lol: :lol:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:Ehm.. děkuji.. :lol: Rád bych se vokázal... :D Ale jak bych Vám to jenom.. :) Mno, nejsem na to asi dost silný hoch.. :lol: :lol: Nejsem moc pěkný. A už vůbec ne exibik. Od toho jsou tady jiní... :wink: :sneaky: A tak nějak mi něco napovídá... :nono: Nedávej ty fotky na net.. Hmm.. ani nevím, co to je? :pivo: Jináč na zdraví... :lol: :lol: :lol:

Nevaž se, odvaž se :lol: To je jedno jak vypadáš, chlape, jsi legenda :lol:
krakatit

#149 Příspěvek od krakatit »

nakonec z vas budou velci kamaradi....
Player1
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Player1 »

krakatit píše:nakonec z vas budou velci kamaradi....

pššš...snažím se z něj dostat fotku :lol:
Maxiczech

#151 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:

Tááák... teď ses pěkně prozradil... Žádná erotická fotka nebude.. :smich: A nebul :!: Cí?o.. :biggrin:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:
Player1 píše:

Tááák... teď ses pěkně prozradil... Žádná erotická fotka nebude.. :smich: A nebul :!: Cí?o.. :biggrin:

:lol: Sakra :lol:
Maxiczech

#153 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:Ehm.. děkuji.. :lol: Rád bych se vokázal... :D Ale jak bych Vám to jenom.. :) Mno, nejsem na to asi dost silný hoch.. :lol: :lol: Nejsem moc pěkný. A už vůbec ne exibik. Od toho jsou tady jiní... :wink: :sneaky: A tak nějak mi něco napovídá... :nono: Nedávej ty fotky na net.. Hmm.. ani nevím, co to je? :pivo: Jináč na zdraví... :lol: :lol: :lol:

Nevaž se, odvaž se :lol: To je jedno jak vypadáš, chlape, jsi legenda :lol:

8O Tak na tohle jsem už smajlíka nenašel. 8O Legenda, které chtěj všichni nakopat prdel. :D Kopací míč tady fakt nikde nejni. :( Jinak fotku mám pod nickem. Tak vo vo vo co jde? :lol:
Maxiczech

#154 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:
Player1 píše:[quote="krakatit"]nakonec z vas budou velci kamaradi....

:lol: Sakra :lol:[/quote]
Tak mě to tak nějak tady začíná bavit. :D Proč jsi to Báwo vyfotil u toho veřejného záchodku? :lol: To jako, kdyby se ti na něm něco posralo? :lol: :lol:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:
Player1 píše:
Maxiczech píše:[quote="Player1"][quote="krakatit"]nakonec z vas budou velci kamaradi....

:lol: Sakra :lol:[/quote]
Tak mě to tak nějak tady začíná bavit. :D Proč jsi to Báwo vyfotil u toho veřejného záchodku? :lol: To jako, kdyby se ti na něm něco posralo? :lol: :lol:[/quote]

:lol: já sem čekal, že s tím zase budeš mít problém :lol:
Toho záchodku si tam vůbec nevšímej 8)
Maxiczech

#156 Příspěvek od Maxiczech »

Kail píše:Jesli jsou všichni tvoji syni po tobě tak to potěšpánbůh... :?

Mno nééé.. opravdu.... opravdu..., nevím o tom... hmmm... Možná ano. Rozhodně si vzali jen to velkolepé.. Alespoň v to doufám... hmmmňň.. opravdu....
Kail

#157 Příspěvek od Kail »

Maxiczech píše:

Mno nééé.. opravdu.... opravdu..., nevím o tom... hmmm... Možná ano. Rozhodně si vzali jen to velkolepé.. Alespoň v to doufám... hmmmňň.. opravdu....

ÓÓÓ Bože!Takže další cocoti...
Maxiczech

#158 Příspěvek od Maxiczech »

Kail píše:
Maxiczech píše:

ÓÓÓ Bože!Takže další cocoti...

To jsi docela ujel, ne? Soběslav nejni od Prahy zase tak daleko. A kdyby byla.. :x Na rodinku jsem hodně hrdej, tak si dej pohov. Všechno má určité meze a ty jsi pěkně přestřelil, chcípáčku. Aby se sešli všichni bezdomovci z celé republiky, našli tě, přivázali ke STOPce a začli na tebe močit a kálet. Mohl by sis změnit nick z Kail na výKail. :lol: I když. Ty zůstaneš výkalem tak jako tak, pokud jsi schopen reagovat, jak jsi reagoval. Radši mě už nesleduj...
Kail

#159 Příspěvek od Kail »

Hoho,sklidni hormon Maxi,já jsem se nejdřív ptal jestli jsou po tobě,a ty jsi řekl že "zdědily to velkolepé",a vzhledem k tomu že ty jsi přinejmenším velkolepej kokot,tak jsem udělal logickej úsudek :mad: .Nicméně tvoje děti neznám,a doufám že po tobě nezdědily nic,protože by jim to pěkně zničilo život...

Jinak pomlouvání rodiny ti nejni zas až tak cizí co?

PS:A co že jsi říkal o tom machrování po internetu?Řekl bych ti "klidně si přijeď",ale to by jsi zase začal s tím že jsem po internetu strašnej hrdina a potom kde nic tu nic...
Maxiczech

#160 Příspěvek od Maxiczech »

Kail píše:Hoho,sklidni hormon Maxi,já jsem se nejdřív ptal jestli jsou po tobě,a ty jsi řekl že "zdědily to velkolepé",a vzhledem k tomu že ty jsi přinejmenším velkolepej kokot,tak jsem udělal logickej úsudek :mad: .Nicméně tvoje děti neznám,a doufám že po tobě nezdědily nic,protože by jim to pěkně zničilo život...

Jinak pomlouvání rodiny ti nejni zas až tak cizí co?

PS:A co že jsi říkal o tom machrování po internetu?Řekl bych ti "klidně si přijeď",ale to by jsi zase začal s tím že jsem po internetu strašnej hrdina a potom kde nic tu nic...

Komu jsem kdy pomlouval rodinu? Měl by jsi být malinko konkrétnější a né plácat keci do vzduchu!
Jsi normální negramot. Budem se tady asi bavit o dětech, kdo po kom a co zdědil a co komu a čím zničí život? Jsi ty vůbec normální? Jestli tady někdo píše zhovadilosti, tak seš to právě ty! Do mé rodiny je ti hovno, tak se na ty tvoje stupidní narážky vyser. Jinak ti klidně napíšu, že se klidně sejít můžeme. Moc tě nezdržim. Nemorální urážky o mé rodině řeším vcelku rychle. Až bude zase někde sraz v Praze, tak dej vědět... Hlavně si nezapomeň vzít nové slipy. Můžu tě ujistit, že se minimálně pochčiješ..
Odpovědět