Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rady ke koupi aneb proč koupit E38 a né E39

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od JaraX »

patriot píše:Tak pro toho ( pro Jaraxe), kdo si myslí že je e39 hnusné auto, tak ať se podívá :wink:

http://www.sportovnivozy.cz/11233-bmw-5 ... kutna-hora

A myslím že 4,4i 6q s manuálem, asi bude nabízet sportovní svezení :wink:

O tom, že je to auto naprosto luxusní, snad psát nemusím. Jen škoda že tam nejsou fotky interiéru a výbavy. A cena není ani nějak vysoká, čekal sem vyšší.

luxusni? a co je na něm luxusního? má radiové hodiny? dvojitá skla? roletky? elektronickej podovozek? hydraulicky otevírání kufru? Webasto?

navíc je to uplnej hnus proti tomudle
http://www.iamwashmania.com/images/gall ... %20B12.jpg
noname
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od noname »

:smich2: ...
patriot
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od patriot »

JaraX píše:
patriot píše:Tak pro toho ( pro Jaraxe), kdo si myslí že je e39 hnusné auto, tak ať se podívá :wink:

http://www.sportovnivozy.cz/11233-bmw-5 ... kutna-hora

A myslím že 4,4i 6q s manuálem, asi bude nabízet sportovní svezení :wink:

O tom, že je to auto naprosto luxusní, snad psát nemusím. Jen škoda že tam nejsou fotky interiéru a výbavy. A cena není ani nějak vysoká, čekal sem vyšší.

luxusni? a co je na něm luxusního? má radiové hodiny? dvojitá skla? roletky? elektronickej podovozek? hydraulicky otevírání kufru? Webasto?

navíc je to uplnej hnus proti tomudle
http://www.iamwashmania.com/images/gall ... %20B12.jpg

Ta e39 je nádherná, o tom žádná. Ta 7er je taky pěkná, já ale vzal z inzerce e39, ty mi jak protipól ukazuješ vyvoněnou e38 na Alpinách, který asi nebude za 190 tis, jako ta e39. Mimochodem, ta e39 540i je hezčí jak 80 % e38 co jsem viděl, jak "live", tak tady na klubu. Jestli má takovou výbavu to nevím, nejsem majitel, ale to přeci nejde porovnat. To je jako bych se zeptal, jetli ta 7er dělá taky stovku za 6,2 sec :wink:

Já tu e39 použil jen proto, že tento model určitě není ošklivej a hnus, jak se tady psalo :?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od JaraX »

ok,ale za min penez mam todle

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -7/8066521

100x lepší vybava, pěkně masáže, zadní klima, motor co jde jako samet, a spotřeba vyšší jen o dva litry. 100x pohodlnější auto který díky EDC sedí jak přibity.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od patriot »

JaraX píše:ok,ale za min penez mam todle

100x lepší vybava, pěkně masáže, zadní klima, motor co jde jako samet, a spotřeba vyšší jen o dva litry. 100x pohodlnější auto který díky EDC sedí jak přibity.

Vždyž pořádně nevíš co je v té e39 za výbavu :wink: Intoš tam vyfocen není. A nějaké holátko to taky není.

M-packet+ doplňky AC Schnitzer, ABS, ASC, 6x airbag, manuální 6 st. převodovka, pravidelný servis, úplná servisní historie, M-Paket multifunkční volant, el.okna, el.zrcatka, el. zadní roletka, vnitřek broušená alcantara, dvouzónová aut. klimatizace (nově naplněná)

No pokud píšu za sebe, nezaujatě, mezi těmito 2 auty si vybírat, ani chvilku nepřemýšlím a kupuji tu e39 :cool2: Ale e38 se mi taky moc líbí, tahle 5er je ale u mě TOP :wink:
roti

#146 Příspěvek od roti »

až na tu barvu... 7er má být černá nebo hodně tmavá ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od JaraX »

patriot píše:

Vždyž pořádně nevíš co je v té e39 za výbavu :wink: Intoš tam vyfocen není. A nějaké holátko to taky není.

M-packet+ doplňky AC Schnitzer, ABS, ASC, 6x airbag, manuální 6 st. převodovka, pravidelný servis, úplná servisní historie, M-Paket multifunkční volant, el.okna, el.zrcatka, el. zadní roletka, vnitřek broušená alcantara, dvouzónová aut. klimatizace (nově naplněná)

No pokud píšu za sebe, nezaujatě, mezi těmito 2 auty si vybírat, ani chvilku nepřemýšlím a kupuji tu e39 :cool2: Ale e38 se mi taky moc líbí, tahle 5er je ale u mě TOP :wink:

¨
ABS? to má každý bmw a vubec bych to nepsal jako vybavu
ASC taky nic neumí proti DSC takže taky nahovno
6x bag, no budiž ale k 10ti co má sedma taky malo
takže to vypada že to nema ani navi a bude to celkem socka,
E39 prostě není luxusní auto ale trakař vypadající jako oktávka.

a pokud to ma ve vybavě jen todle tak je to megasocka a jsem schopen ti vyjmenovat 30 věcí co to nema proti mymu autu nebo jiné E38, ale to je jedno. at si každej koupí co chce. idiotů co by si koupilo socku E39 misto vybavené E38 je tu víc než dost.
roti

#148 Příspěvek od roti »

jinak nechápů proč srovnávat E38 a E39 :roll: To je jak srovnávat A8 vs. A6, S-klasse vs. E-klasse,... to nějak nemá logiku...
patriot
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od patriot »

Ale má to 286PS v manuálu a 6q .... u mě velké plus, bral bych hned :wink: K tomu super vzhled, neváhal bych :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od JaraX »

patriot píše:Ale má to 286PS v manuálu a 6q .... u mě velké plus, bral bych hned :wink: K tomu super vzhled, neváhal bych :wink:

pro tebe plus pro rozumyho člověka manual moc plus není, teda né u pětky.
100RM

#151 Příspěvek od 100RM »

hadky jak male deti. Jaraxi, nepride ti blbe ze kvoli par tvojim takymto vystrelom si o nas ludia myslia ze sme nafukani idioti ?
7er. True definition of luxury. Yours.
HAMANN

#152 Příspěvek od HAMANN »

JaraX píše:
patriot píše:

¨

a pokud to ma ve vybavě jen todle tak je to megasocka a jsem schopen ti vyjmenovat 30 věcí co to nema proti mymu autu nebo jiné E38, ale to je jedno. at si každej koupí co chce. idiotů co by si koupilo socku E39 misto vybavené E38 je tu víc než dost.

Jaraxi kur.... dyť seš taky klubák buď jsem absolutně totální osel nebo tohle nemůžeš myslet vážně a děláš si z nás prdel! Takže každej kdo si koupí E39 je u tebe iditot? Probuď se vole, není v dnešní době a hlavně cenách benzínu trochu marnotratnost vozit se v sedmě když ti ůplně stejnou službu udělá třeba zlatá felicie :)? Tady jen ukazuješ jak jseš velkej king a ředitel celý Pultanely...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od JaraX »

HAMANN píše:
JaraX píše:
patriot píše:[quote="JaraX"]ok,ale za min penez mam todle

¨

Jaraxi kur.... dyť seš taky klubák buď jsem absolutně totální osel nebo tohle nemůžeš myslet vážně a děláš si z nás prdel! Takže každej kdo si koupí E39 je u tebe iditot? Probuď se vole, není v dnešní době a hlavně cenách benzínu trochu marnotratnost vozit se v sedmě když ti ůplně stejnou službu udělá třeba zlatá felicie :)? Tady jen ukazuješ jak jseš velkej king a ředitel celý Pultanely...[/quote]

jo. ona ta sedma totiž žere o 10 litru víc jak E39
Radek

#154 Příspěvek od Radek »

mno... mi to prijde jak kdyby si tu zakomplexovany chlapec honil svoje zamindrakovane ego....
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od MattyX Moderátor »

jako vtip je to dobry , nejhorsi je na tom to ze to mysli vazne :lol: :lol: :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Kail

#156 Příspěvek od Kail »

Ježiši JaraXi ty jsi vůůůl :lol: .

A dej už pokoj s tím posraným EDC,dyť to bylo už i v e34,opravdu si myslíš že do e39 se nedávalo nebo co?

A když jdeš spát tak nepočítáš ovečky ale čidla na své sedmě ne :roll: .
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od JaraX »

Kail píše:Ježiši JaraXi ty jsi vůůůl :lol: .

A dej už pokoj s tím posraným EDC,dyť to bylo už i v e34,opravdu si myslíš že do e39 se nedávalo nebo co?

A když jdeš spát tak nepočítáš ovečky ale čidla na své sedmě ne :roll: .

tak mi ukaž E39 s EDC, že to to auto mohlo mět neznamená že to nějaky ma. Nemužeš se přece hájit faktem že E39 je stejně dobrá protože měla taky EDC, když to má jedno auto z milionu
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od JaraX »

jinak je mi to uprdele, už to nehodlám dál řešit, kupte si co chcete kokoti,
ale to že E38 stojí stejně jako E39 mi neupřete,
to že žere zhruba stejně taky ne,
to že má min vybavy taky ne
to že se tam ucpavaj kanalky taky ne
to že tam mín vydrží podvozek taky ne

takže at si každej koupí co chce.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od MattyX Moderátor »

to jo stoji stejne jako e39 a nekdy i jeste míň protože to auto nikdo nechce :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
patriot
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od patriot »

JaraX píše:jinak je mi to uprdele, už to nehodlám dál řešit, kupte si co chcete kokoti,
ale to že E38 stojí stejně jako E39 mi neupřete,
to že žere zhruba stejně taky ne,
to že má min vybavy taky ne
to že se tam ucpavaj kanalky taky ne
to že tam mín vydrží podvozek taky ne

takže at si každej koupí co chce.

Ještě si zapoměl vypsat závady/mínusy u e38 :twisted: Ty by si mohl prodávat auta v AA Auto, to je taky nej. bazar, naprosto super, nejlevnější, bez chyby... :lol: :lol: Každý kdo čte tak pochopí, že si zaujatý pro jeden model, byť pěkný, to nepopírám ... ale někdy to skutečně přeháníš :roll:

Tady už chybí jen napsat, že e38 je nejlepší model od BMW na světě a vše ostatní je šrot 8O :roll:
Odpovědět