Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: e66 - právě jsem koupil a mám hodně dotazů
nemyslím že to vyrabi v BMW, ale že to navrhujou v BMW, což už se dnes nedělá
Me pripada ze se naroky automobilek rok od roku zvysujou , dela se vic testu, delsi testy, drazsi, prisnejsi kriteria...a do toho je jebou nakupcici cena cena cena...a pak se schazime s projektovyma kontrolorama,to jsou ekonomove co nerozumejproduktu ani vyrobe, a oni rikaj....hm co kdyby jsme tady pridaly do plastoveho granulatu regranulat(mletina hoven)hmmmm, to by slo...sup...a tady?...hele ten drzak je divne velkej.podme ho zmensit....sup ..a modelova pece je nasvete:)))) takle to udelejte na 2000 dilu na aute a vysledek si tady hezky zijeme..odchazejici jednotky, tekouci vsechno...
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Dnes trip o délce 200 km a i tak málo stači na to aby člověk změnil názor na 750i, to auto je opravdu famózní a uznávám že podobný komfort a spolehlivost bych u jiných aut respektive nastupců horko těžko hledal.
Chtěl jsem se zajed podívat v týdnu na jednu e61 550i ale myslím že to odkládám na neurčito.
Začínám si pomalu připadat jako věčně dumající člen Filozof
Chtěl jsem se zajed podívat v týdnu na jednu e61 550i ale myslím že to odkládám na neurčito.
Začínám si pomalu připadat jako věčně dumající člen Filozof

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
- Kontaktovat uživatele:
vyhlašuju sweden jako mistra v tom že neví co chce, o první místo soutěží s tannerem ,kterej prodal 6er a ted ji loudí od kupce a přemýšlí že by koupil 6er bez DD
- Sweden
Pravda, začínám si opravdu připadat jako čistokrevný kretén

-
- Kontaktovat uživatele:
Tanner vede
Jen taková otázečka, možná i přímo na tannera. Když už svoji 6er prodal a briketu nechtěl, proč nekoupí 750i/li? 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pro Tannera sedma neni
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Sweden : Filozof už ví co chce jen musí vyřešit finanční otázku.
U tebe nechápu když mas krásnou 7er proč se divaš po e61.
Jinak co od Bmw vybrat mimo 7er tu je 335i e92 a 650i tu jste měli .
Pak už jen mka.
U tebe nechápu když mas krásnou 7er proč se divaš po e61.
Jinak co od Bmw vybrat mimo 7er tu je 335i e92 a 650i tu jste měli .
Pak už jen mka.
Těch nerozhodných je nás mnohem víc, ale někteří to tak neprožíváme 

- tommee
- Klubové ID: 3625
Každej má jinej příběh. Já když to čtu, tak bych si tu e65/66 vyzkoušet hrozně chtěl, jenže jí vůbec nepotřebuju
Každopádně vás ujistím, ve firmě jezdíme a kupujeme nový auta a je úplně jedno co koupíte, jsou to všechno ošizený mrdky. Takže pokud někdo do tý e65/66 chcete jít, tak do toho běžte dokud jsou.

-
- Klubové ID: 4008
já jí mám týden, ač to podle mnohých je napůl sedma
je to naprosto dokonalý auto najel jsem zatím lehce přes 1000 km, dnes 328 km k Lipnu a zpět a jsem z toho úplně zechcaný v ničem lepším jsem neseděl. Kdyby to šlo tak bych s tím autem jezdil 60 hodin denně
navíc to auto je krásný a asi si to myslí všichni okolo nebo nevím jak si vysvětlit že všichni pořád čumí.. a otáčí se
Díky Arnie že jsem tohle mohl poznat..

je to naprosto dokonalý auto najel jsem zatím lehce přes 1000 km, dnes 328 km k Lipnu a zpět a jsem z toho úplně zechcaný v ničem lepším jsem neseděl. Kdyby to šlo tak bych s tím autem jezdil 60 hodin denně

navíc to auto je krásný a asi si to myslí všichni okolo nebo nevím jak si vysvětlit že všichni pořád čumí.. a otáčí se

Díky Arnie že jsem tohle mohl poznat..
-
jedna otázka když zamknu auto tak se telefon (SIMka) v autě vypne ?
Jardan: ano odhlásí se.
- Sweden
Já mám i 645ci, té se nedokážu vzdát protože za prvaka me stála přestavba body kitu, brzd, výfuků ala m6 dost nesmysl a člověkohodin a za druháka to auto má v mojich očích něco co e65 nemá a nikdy mit nebude, je to něco jako charisma a sexepíl, prostě vlezu do garáže a ten pohled mě dostává, sednu do ní sem mokrej, rozjedu se a sem udělanej 
Vlezu k sedme do garáže a nic, nuda a šeď, sednu a jsem double mokrej rozjedu se a je z toho double orgasmus.
Ale každé je naprosto ale naprosto odlišné, nejde to srovnávat, ideální vlastnit holt obě dvě.

Vlezu k sedme do garáže a nic, nuda a šeď, sednu a jsem double mokrej rozjedu se a je z toho double orgasmus.
Ale každé je naprosto ale naprosto odlišné, nejde to srovnávat, ideální vlastnit holt obě dvě.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Jardan, já jsem rád, že slouží, ono je to taky tím, že jsem se o to ukázkově staral, 2x týdně ručnní mytí a vysávání, na servisu se nikdy nešetřilo, co jsem koukal do Excelu tak cca 200litru investic za 2,5 roku.
Ten look (od jiste doby moje oblibene slovo
)) co Sweden) dělají Snejkovi Bixenony s DRL, auto to neskutečně sluší, lak je opravdu krásný, dát tomu vosk, bleští se to jak psí kulky, zadek je stmavený lišty přestříkané, komforty, tak kde mají být
Falcon udělal své, Snejk udělal své i Jarax udělal své, jak ti říkali na STK, krásný auto, kterýmu nic není. Lidi čumí co to je a nikdo to netipne správně, jak je to starý.
A taky co jsem ti k tomu vše dal, pokud to Snejk/Falcon dodělá posune se to o velký kus dopředu, základ tma je. Mě ta 3,6 nidky nevadila, strašně jsem se kolem toho auta naučil, první auto, který mě donutilo se starat o věci, jak fungují, narovinu říkám, že ani nevím proč jsem to prodal, dneska jedu po dálnice D1 z Brna s E70 a přemýším jak by asi jela E65, takovej toršku problém no
PS: Rozhodně bych udělal ten snížený termostat, když už jsem komplet repasoval vodu, hadice, o,x kroužky, expanzku, chladič, pumpu, altík. i to blbý víko pod sáním, ať to vydží co nejdéle.
Ten look (od jiste doby moje oblibene slovo

A taky co jsem ti k tomu vše dal, pokud to Snejk/Falcon dodělá posune se to o velký kus dopředu, základ tma je. Mě ta 3,6 nidky nevadila, strašně jsem se kolem toho auta naučil, první auto, který mě donutilo se starat o věci, jak fungují, narovinu říkám, že ani nevím proč jsem to prodal, dneska jedu po dálnice D1 z Brna s E70 a přemýším jak by asi jela E65, takovej toršku problém no

PS: Rozhodně bych udělal ten snížený termostat, když už jsem komplet repasoval vodu, hadice, o,x kroužky, expanzku, chladič, pumpu, altík. i to blbý víko pod sáním, ať to vydží co nejdéle.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Sa nas tu v jednom case zislo viacero novych majitelov tohto korabu:)))ja som jazdil len nejaky tyzden po lupe tak 800km ale je to naozaj super...na mna zatial naj dojem robi to nevrzganie, pevne matrose ktore aj po xy rokoch vyzeraju dobre a nie su ze komplet rozosrate, dalsia vec co je mega je ten podvozok, cesty co poznam su naraz nejake ine, menej rozdrbane a tak nejako si cez ne clovek plava, L7 je super cisty, motor to je kapitola sama o sebe...
Kazdopadne dufam ze tento tyzden uz budem mat znacky lebo ma nejako nebavi chodit sa na to len pozerat...

Kazdopadne dufam ze tento tyzden uz budem mat znacky lebo ma nejako nebavi chodit sa na to len pozerat...

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
Michal to je rozdil vid proti "novejsi" E70 ? zadny vrzani 
a EDC+DD kam se na to hrabe E70
Zase ten zvuk E70 ma brutalne lepsi, kazdy tohel auto umi majitele potesit uplne jinak, nevim jestli to BMW umi i dneska.

a EDC+DD kam se na to hrabe E70

Zase ten zvuk E70 ma brutalne lepsi, kazdy tohel auto umi majitele potesit uplne jinak, nevim jestli to BMW umi i dneska.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Veru Arnie, e70 mam o 4 roky movsie jak e66 a teda znacne viac vrze:)ale zas berem ze e70 je proste myslene uzitkove auto takze to nechcem priamo zeovnavat...nebolo by to uplne ferove:)kamos ide akurat kupovat 2016 a8 tak som napr zvedavy na zrovnanie:)
Ja so uz aj zabudol na zvuky kurna sak som ani v jednom nesiel minimalne dva tyzdne:))ale ano e70 je vyrazne menej utlmena, viac o nej proste vies coz je super:)
Ja so uz aj zabudol na zvuky kurna sak som ani v jednom nesiel minimalne dva tyzdne:))ale ano e70 je vyrazne menej utlmena, viac o nej proste vies coz je super:)
-
slouží už moc dobře a dál bude ten podvozek s komfortama je neskutečnej je jedno po jaký jedeš silnici o ničem prostě nevíš auto si žije svůj život
to kde sem se supem skákal jak na koze teď přepluju až mi to hlava nebere jak je to možný..
ty světla to auto strašně omlazují každej na to čumí jak kdyby přiltělo ufo
Arnie ještě musím ztmavit předek
s falconem jsem domluvenej s navi03 to se těším. pak zajedu za Snejkem a uvidím jak na mě bude mít čas chci tam dát ten hydro kufr, vyhřívanej volant standklimu a sníženej termostat to bude mít radost o dalšího votravu víc
motor je cajk já závodník nejsem a furt jsem poskočil o cca 80 koní pro mě pohoda, asi Tě někdo pořádně praštil do hlavy nechápu jak jsi mohl tak sqvělé auto prodat
já když to tu pročítal tak jsem si říkal co to je za "blázna" jak tu Jarax o tom autě mluví a teď se mu za mé myšlenky musím omluvit jelikož je to vše pravda a podepsal bych se pod to.. to auto je dokonalost sama !! a nemyslím že za půl roku/rok budu mluvit jinak.

ty světla to auto strašně omlazují každej na to čumí jak kdyby přiltělo ufo

Arnie ještě musím ztmavit předek

motor je cajk já závodník nejsem a furt jsem poskočil o cca 80 koní pro mě pohoda, asi Tě někdo pořádně praštil do hlavy nechápu jak jsi mohl tak sqvělé auto prodat

já když to tu pročítal tak jsem si říkal co to je za "blázna" jak tu Jarax o tom autě mluví a teď se mu za mé myšlenky musím omluvit jelikož je to vše pravda a podepsal bych se pod to.. to auto je dokonalost sama !! a nemyslím že za půl roku/rok budu mluvit jinak.