Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Ten jaraxuv pribeh je sice smutnej ale je to proste jen nahoda... ten motor si muze na volnobeh bezet klidne nekolik dni a je mu to uplne jedno.... ja uz kolikrat s n62 bezel dyl jak 8 hodin a nic zajimavyho se nestalo.. volnobeznej program - idealni smes, pohodicka... vrtule chladi a termostaty termostatujou. vzhledem k dvojitymu cerpadlu to tlaci na volnobeh 2 bary mazani, to nema zadnej motor na svete, vsechny ostatni motory sveta maj na volnobeh tak 0,5-1bar (vsechny bmw diesely i n57 co se i tak nerozpadnou a to maj vetsi naroky na mazani) ... proste mel jen smulu... jeden muj zakaznik taky zadrel na volnobeh n62, stejne jako ja v tom chrapal, mel nastartovano, prdla mu expanzka a jel bez vody dokud to nezdechlo... ale to je proste jen nahoda... ne aby tu z toho zas delal kdekdo buhvico...
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 1-216-8759
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-760- ... ia.html#10
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... DS5pn.html
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=332281054
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 8-216-3135
https://www.leboncoin.fr/voitures/2051101776.htm
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-7-760- ... ia.html#10
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... DS5pn.html
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=332281054
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 8-216-3135
https://www.leboncoin.fr/voitures/2051101776.htm
- soukupadam
Vzal bych L322, taky mě to občas chytne. Akorát nevim vůbec jakej motor, snad jedině ten foukanej benzín. Ale kdo se s tim pak má srát.xaler píše:Spíše bych chtěl touarega. Jeste vybiram mezi cayenne, range rover, x5 nebo mercedes ml, ale toho moc nechci. Chtel bych tam mit konečně dobrou hudbu. Ostatni vybava je mi ukradena.
jo sorry já zapomněl ty to nejedeš na efekt, ty hledáš tu bezpečnost vlastně. Já ale myslim, že z celý týdle eskapády zbyde víc než jen tvý blbý vzpomínky, nám tady to dalo víc a za to ti patří dík. Že tu teď hraješ divadlo jak je špatný tohle forum, že si ty koupil zdechlýho zajíce v pytli ti nevim jak dá pocit, že nám tu můžeš smát, ale myslim, že s tim dokážem žítxaler píše:Kurevtore, já nepotřebuju nikomu vytírat zrak a už vůbec ne někomu kdo jezdí do kolbenky mastnou tyčí. Konec se blíží a budu mít klid. Zbydou jen vzpomínky na nejhorší auto v mé více jak dvacetileté historii co mám řidičák. Pak už se vám budu jen smát jakou modlu jste si vytvořili a hlavně z čeho.
Ty seš ale ptakoještěr, fakt tu ty chceš dávat přednášky z ekonomie?xaler píše: Ještě k těm kryptoměnám, chápu, že tomu nerozumíš, ale půjčka za nižší úrok než je inflace je vlastně zadarmo a prodávat něco co bude výhledově stát miliony je best dýl. Těším se na odpověď, dneska bych nějakou zábavu potřeboval.
xaler píše: chápu, že tomu nerozumíš, ale půjčka za nižší úrok než je inflace je vlastně zadarmo
jůůů půjčka zadarmo

Ty ale xalere si ze sebe akorát udělal (znovu) kreténa a ještě tu píšeš, že se těšíš na zábavnou odpověď

A co se týče kvality tvýho auta. Ne neodráží to stav automobilky, protože od nich to vyjelo v pořádku a se zárukou. Problém je v kvalitě tvýho uvažování a nákupu vyjetýho vraku na dálku s očekáváním, že si to všechno opravíš doma s pájkou a izolepou, abys nedej bože nechal vydělat nějakýho šmejda co to pro lidi dělá kvalitně za pár korun. Nezvládl si E65 a chceš Range, jo to dává smysl, nechápu proč si nezajdeš do banky pro peníze zadarmo a nekoupíš si autobiography.
Toho má bratr, už ten motor dělal, poškodil si ho svojí vinou a stálo to 80 tis. To není tak drahé. Akorát spotřeba je dost vysoká, při běžné jízdě 20 litrů LPG, s podvalem 25-30. Ty předchozí motory jsou hrozný a hlavně v kombinaci s tím starým pětikvaltem, který to ještě víc kazí. Když jsi zatížený tak jedeš celou dobu na čtyřřku a pětka tam padne sotva na dálnici. Já koukám po TDV8, ale ty jsou drahý a hrozně ty ceny vylítly. Poškozený TDV8 se dalo koupit za 80, dnes stojí 140+. Kupoval si ho zároveň se mnou co já E65, smáli jsme se, že se mu rozbije a já budu jezdit a je to přesně naopak. Mimo motoru měnil hydroměnič a zadní tlumiče a občas nějakou drobnost. Taky jak to stárne se objevuje koroze. Když si ho koupil tak si jeho dva kamarádi koupili ten před facelit s V8 BMW a oběma to funguje prakticky bez poruchy. Ani jeden z těch tří netopil a museli měnit čerpadýlko a ventily.soukupadam píše:Vzal bych L322, taky mě to občas chytne. Akorát nevim vůbec jakej motor, snad jedině ten foukanej benzín. Ale kdo se s tim pak má srát.xaler píše:Spíše bych chtěl touarega. Jeste vybiram mezi cayenne, range rover, x5 nebo mercedes ml, ale toho moc nechci. Chtel bych tam mit konečně dobrou hudbu. Ostatni vybava je mi ukradena.
Ten přeplňovaný i s LPG stál 170 tis. teď by ho kdykoliv prodal za víc jak 250.
Nejlevnější z té trojice je Touareg, taky dost podražily tak číhám a uvidím jak dlouho mi ten můj sráč dovolí šetřit.
Vážený kurevtore, nemáš pocit, že padají talíře ze zdi když sem píšeš příspěvky? Nikdy jsem na tohle forum nenadával a naopak jsem psal, že to je nejlepší klubová základna ze všech aut a nejlepší podpora od samotného výrobce, který grátis podporuje kutily jako já. Jsou tu lidé dobří i méně dobří, různí vychcánkové posměváčci, závistivci tak jako všude jinde. Někdo poradí, někdo ne, nebo poradí schválně špatně. Je to každého věc.
Řešit s tebou prachy by bylo házení hrachu na zeď, nebo perly sviním, kdybych použil tvůj jazyk.
Já jsem měl několik úvěrů a i když jsem výpis z účtu prošacoval jak to jen jde tak já nevidím žádné pojištění, poplatky za uzavření. Možná budu muset poslat do banky dopis, že kurevtor říkal a že to mají špatně.
Měl bys mi dělat bankovního poradce a hned jako první bys mi poradil abych do toho ultrakrámu nasypal spoustu peněz. Bylo by to skvělé rozhodnutí.
Já bych asi neměl problém dát to do servisu a ZAPLATIT, ale nikdo nemá zájem mi cokoliv prodat, nebo to auto třeba za PENÍZE projet a diagnostikovat. Z nějakého důvodu nikdo nechce moje peníze. Ono by asi bylo těžký na tom cokoliv udělat když po každém nastartování jedu v naprosto rozdílném autě a po každé diagnostice to ukazuje hovadiny, nebo dokonce, že je auto naprosto pořádku.
Na Jiné auto se těším jako nikdy, ale teď je fakt blbá doba a dokud tou troskou doskáču do práce a zpět tak mi nic jiného nezbývá. Každý den čekám, že se zpod kapoty vyvalí plameny, nebo mi vypadne ojnice na silnici a stále nic. Já jsem byl pevně rozhodnut, se s tím autem seznámit pojezdit a pak si koupit E66 za normální cenu a ve slušném stavu. Nečekal jsem zázrak, ale tohle je peklo na zemi. Ano teď bych chtěl jiný luxusní auto a nikdo a nic mě nepřesvědčí, že to může být HORŠÍ. Každá žumpa má dno a já ho právě našel.
Řešit s tebou prachy by bylo házení hrachu na zeď, nebo perly sviním, kdybych použil tvůj jazyk.
Já jsem měl několik úvěrů a i když jsem výpis z účtu prošacoval jak to jen jde tak já nevidím žádné pojištění, poplatky za uzavření. Možná budu muset poslat do banky dopis, že kurevtor říkal a že to mají špatně.
Měl bys mi dělat bankovního poradce a hned jako první bys mi poradil abych do toho ultrakrámu nasypal spoustu peněz. Bylo by to skvělé rozhodnutí.
Já bych asi neměl problém dát to do servisu a ZAPLATIT, ale nikdo nemá zájem mi cokoliv prodat, nebo to auto třeba za PENÍZE projet a diagnostikovat. Z nějakého důvodu nikdo nechce moje peníze. Ono by asi bylo těžký na tom cokoliv udělat když po každém nastartování jedu v naprosto rozdílném autě a po každé diagnostice to ukazuje hovadiny, nebo dokonce, že je auto naprosto pořádku.
Na Jiné auto se těším jako nikdy, ale teď je fakt blbá doba a dokud tou troskou doskáču do práce a zpět tak mi nic jiného nezbývá. Každý den čekám, že se zpod kapoty vyvalí plameny, nebo mi vypadne ojnice na silnici a stále nic. Já jsem byl pevně rozhodnut, se s tím autem seznámit pojezdit a pak si koupit E66 za normální cenu a ve slušném stavu. Nečekal jsem zázrak, ale tohle je peklo na zemi. Ano teď bych chtěl jiný luxusní auto a nikdo a nic mě nepřesvědčí, že to může být HORŠÍ. Každá žumpa má dno a já ho právě našel.
Bratr má RR , kterej se nesere? A taky za něj dal 50000 i s provizí tomu, co to dovezl z pekla? A to, že ti nechce nikdo pomocí je pouze tvá chyba. Jak se do lesa volá .... ...
Mimochodem ti tu několik lidí nabídlo pomoc, ale ty z nějakého nám neznámého důvodu stále odmítáš a jen držkuješ.
Mimochodem ti tu několik lidí nabídlo pomoc, ale ty z nějakého nám neznámého důvodu stále odmítáš a jen držkuješ.
- soukupadam
Však ti tady někdo nabízel, že dojede za tebou a zadarmo to zkoukne.
- Don
Jdi uz brecet jinam... rady jsi dostal, vytrel sis se vsema zadel, jaky to jsou hlupaci a vyzirkove, vsechny co slo jsi urazel. Ted se divis, ze dostavas od kurevtora. Libi se mi jak schazujes neustale vinu na vsechny ostatni, na auto, na forum
good luck... kup si porsche, vw i RR dohromady. jestli mas pocit, ze to jsou jednodusi auta nez E65, jsi zase mimo. Ja resil houpani otacek na RR skoro dva roky v servisu, kde vedi
good luck... kup si porsche, vw i RR dohromady. jestli mas pocit, ze to jsou jednodusi auta nez E65, jsi zase mimo. Ja resil houpani otacek na RR skoro dva roky v servisu, kde vedi
S kurevtorem to beru jako legraci a nikoho jsem tu neurážel. Ten příspěvek s RR za 50 tisíc nechápu. Prosím překlad.
Ty auta jednoduché nejsou, ale jsou vyrobený v trochu jiné kvalitě a ten co to vyrobil neměl nasráno v hlavě.
Ty auta jednoduché nejsou, ale jsou vyrobený v trochu jiné kvalitě a ten co to vyrobil neměl nasráno v hlavě.
Už jsi koupil W140?
Kód: Vybrat vše
https://www.mercedes-classic.cz/phorum/viewtopic.php?t=37170#p339086
- Don

Nebyl to ten co spal na benzínce v autě?
Snejk píše:Ten jaraxuv pribeh je sice smutnej ale je to proste jen nahoda... ten motor si muze na volnobeh bezet klidne nekolik dni a je mu to uplne jedno.... ja uz kolikrat s n62 bezel dyl jak 8 hodin a nic zajimavyho se nestalo.. volnobeznej program - idealni smes, pohodicka... vrtule chladi a termostaty termostatujou. vzhledem k dvojitymu cerpadlu to tlaci na volnobeh 2 bary mazani, to nema zadnej motor na svete, vsechny ostatni motory sveta maj na volnobeh tak 0,5-1bar (vsechny bmw diesely i n57 co se i tak nerozpadnou a to maj vetsi naroky na mazani) ... proste mel jen smulu... jeden muj zakaznik taky zadrel na volnobeh n62, stejne jako ja v tom chrapal, mel nastartovano, prdla mu expanzka a jel bez vody dokud to nezdechlo... ale to je proste jen nahoda... ne aby tu z toho zas delal kdekdo buhvico...
Nasrano v hlavě máš jen ty. Už táhni. Ty tvoje vymyšlený ubreceny historky už mě fakt nebavej. Tak a teď jsem nakrmil trola a můžeš sem napsat zase nějakej román.xaler píše: Ty auta jednoduché nejsou, ale jsou vyrobený v trochu jiné kvalitě a ten co to vyrobil neměl nasráno v hlavě.
Zlatej filozof, to se člověk aspoň zasmeje.
Je to již delší dobu co jsem telefonoval s Filozofem a za mě je to normální člověk a velký fanda. Jeho auto určitě není TOP ale nebrečí co to koupil za sračku a že BMW je mrdka atd. Chápe jako normální člověk že když koupí levný auto tak to bude naleštěný hovno a nic víc a je jedno jestli to je BMW nebo Honda ze stejného roku. Občas se Láďa píše hovna ale to já taky ale jako jeden z mála tady nikoho neuráží!
Tak dobře.xaler píše: Ten příspěvek s RR za 50 tisíc nechápu. Prosím překlad.
Tak se ptám, jestli taky zaplatil pouze cenu šrotu.Xaler píše:Kupoval si ho zároveň se mnou co já E65, smáli jsme se, že se mu rozbije a já budu jezdit a je to přesně naopak. Mimo motoru měnil hydroměnič a zadní tlumiče a občas nějakou drobnost.
Ne platil 170 tis. už jsem to psal.
kurevtor: Hej kolik ti je? Sem tě tipoval tak 30-35 a to nemůžeš bejt CSc. ani z vlaku ne? 

Potom nechápu to tvoje "jemu se to nesere" teda kromě měniče, motoru a tlumičů. Platil 3x víc než ty.xaler píše:Ne platil 170 tis. už jsem to psal.
Lol počkej. Takže tys někomu nabídl reálný peníze (jakože co platí všichni ostatní, ne co ty máš zrovna pocit že je adekvátní) a on tě odmítl? No nenexaler píše: Já bych asi neměl problém dát to do servisu a ZAPLATIT, ale nikdo nemá zájem mi cokoliv prodat, nebo to auto třeba za PENÍZE projet a diagnostikovat. Z nějakého důvodu nikdo nechce moje peníze.

Ale musím se přiznat, že se mi to stalo minulej tejden taky. Nabízel jsem chlapovi 3 mega za takovou ruinu a on je nechtěl. Možná to souviselo s tím, že jeho představa byla 8