Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#12501 Příspěvek od Filozof »

tak za prvé majitel vozu sám řekl at mu lidé posílají cenové nabídky co si představují za vůz.
Takže vše je v pořádku pro rejpaly. A já mu poslal o něco menší nabídku o 60k méně co si mohu dovolit něž co chce jako první nastřelenou cenu.
Což mi přijde že je v pořádku, když to tak sám chtěl, tak tady kurevtore nevyskakuj a nepřeháněj zase.

Jinak spousty lidí si tady koupilo 7er 750ku za 150-250k bez problémů ... o tom se tu nikdo ani moc nezmiňuje ... jo a servis ne všichni ze startu dělají motor nebo automat. Často auta jezdí další rok dva a dají ze startu třeba jen 40-60k a fungují.

A ano mám pujčku za 2,89 RPSN komplet bez vedlejších poplatků plus tedy dárek jako poděkování pro pána což je nic když si vezmu úsporu peněz.
Navíc jsem to měl na doporučení od kamaráda.

Co se týče auta občas zde něco nahodí ettore což je fajn a je vidět ty obrovské rozdíly na vozech a některé kusy jsou hodně zajimavé.

Výběr auta je pro mě takový že počítám stím že nebude vše ok a něco se na autě stejně bude muset udělat. Nekupuji nové auto.
Avšak nechci nějakej vyjetej pelech za 80k to opravdu nechci, do kterého by se dalších 150k muselo nasypat a furt by to bylo vyžilé auto.
xaler

#12502 Příspěvek od xaler »

kurevtor píše: Jestli mají ti prodejci jen trochu rozum tak tě napálí boxerem na solar hned ve dveřích jak tě poznají a pošlou tě špekulovat na zahradu ke svýmu guru. Jakákoli E66 pod čtvrt mega je dojetá chcanka co bude mít svý bolístky a problémy a ty už si mneš ruce jak si zašpekuluješ nad sedmičkou co je "hluboce pod 200 kááááá". More životnost motoru je 200 tisíc kilometrů, že to plno lidí drží nad vodou a dají s tím dvojnásobek je věc druhá, ale jde o očekávání a přístup k té věci. Ty snad ještě čekáš záruku ne? Budeš pod tim chodit a řešit jestli přední tlumiče nejsou na výměnu? Žádnej normální člověk ti neprodá ani hovno, protože ty seš přesně ten případ kokota co za rok volá, že se ozývá ložisko a kolik dostaneš zpětně slevu.
Myslím si, že ten blb jsi tady ty. Každá E66 pod čtvrt mega je auto, který chce někdo prodat a ty vaše chcanky za 400 jsou ty co chcete prodávat a masturbovat nad nimi.
Můžeš se mi smát, dělat ze mě debila, ale pohled do inzerce mluví sám za sebe. Některý ty vaše d bestof káry se prodávaj dýl než půl roku, nebo i rok. Je rok 2021 kdybys to náhodou nevěděl a za tři měsíce ty vaše srač..... budou zase o rok starší a bezcennější. Přeji příjemnou masturbaci Kurevtore. Snad se mi to podařilo napsat jazykem kterému rozumíš.
horan

#12503 Příspěvek od horan »

Píšou dva. Jeden se ještě normálně nesvezl a druhej se ani nesveze. :lol:
kurevtor

#12504 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Můžeš se mi smát, dělat ze mě debila,
děkuji za svolení se ti smát, ale je mi tě spíš líto. Dělat z tebe debila? Z jantara číslo jedna mam dělat debila? Tak to fakt nemusim, k tomu si bohatě vystačíš sám. Ale neva, všeho do času, však ty nám ještě všem vytřeš zrak jakej seš boss až pořídíš Cayenne Turbo S se čtyřma laufama.
xaler píše:...ale pohled do inzerce mluví sám za sebe. Některý ty vaše d bestof káry se prodávaj dýl než půl roku, nebo i rok. Je rok 2021 kdybys to náhodou nevěděl a za tři měsíce ty vaše srač..... budou zase o rok starší a bezcennější. Přeji příjemnou masturbaci Kurevtore. Snad se mi to podařilo napsat jazykem kterému rozumíš.
Sorry, ale co si timhle jako chtěl říct? Že se nějaký auto prodává rok a co jako? Že po dalším roce je auto o rok starší a co jako? K masturbacim se ani nebudu vyjadřovat, asi si v hlavě nosíš problém co tímhle ventiluješ.

PS: za tři měsíce nebude auto starší o rok, bude starší o 3 měsíce, rok je 12 měsíců, víš. Sis asi při všech těch pohledech do inzerce nevšiml, že stáří auta se udává typicky s přesností na měsíce. Ale tak nevadí, chtěl sis rejpnout, nevyšlo, třeba příště. Určitě všechny majitele sedmičky drásá jak starýmu autu klesá cena, určitě.
cheater

#12505 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:54, celkem upraveno 1 x.
kurevtor

#12506 Příspěvek od kurevtor »

cheater: finanční páka kámo, co řešíš. Však samozřejmě že je to totální píčovina si půjčovat peníze na auto, které nepotřebuješ. Samozřejmě je to dvojitá píčovina si půjčovat peníze na auto typu sedmičkovýho báwa. Ale od toho je to Filozof, ne? Má to vymyšlený, neboj. :lol:
xaler

#12507 Příspěvek od xaler »

Kurevtore, já nepotřebuju nikomu vytírat zrak a už vůbec ne někomu kdo jezdí do kolbenky mastnou tyčí. Konec se blíží a budu mít klid. Zbydou jen vzpomínky na nejhorší auto v mé více jak dvacetileté historii co mám řidičák. Pak už se vám budu jen smát jakou modlu jste si vytvořili a hlavně z čeho.
Ještě k těm kryptoměnám, chápu, že tomu nerozumíš, ale půjčka za nižší úrok než je inflace je vlastně zadarmo a prodávat něco co bude výhledově stát miliony je best dýl. Těším se na odpověď, dneska bych nějakou zábavu potřeboval.
Stepan1

#12508 Příspěvek od Stepan1 »

xaler píše:Ještě k těm kryptoměnám, chápu, že tomu nerozumíš, ale půjčka za nižší úrok než je inflace je vlastně zadarmo a prodávat něco co bude výhledově stát miliony je best dýl.
Jakoby jo, půjčka za nižší nominální úrok než je (od čnb udávaná) inflace, je sice jakoby "zadarmo", ale je potřeba si za ty prachy koupit nějaký aktivum, nikoliv 20 let starej vrak od BMW a ještě je třeba dobrý se u toho neopírat o očekávanou budoucí hodnotu něčeho, co má absolutně nulovej fundament :lol: :lol: :lol:

teď jsem si uplně vzpomněl, jak Filozof prodával bitcoin aby si mohl koupit nový pneumatiky :lol: :lol:
Stepan1

#12509 Příspěvek od Stepan1 »

cheater píše:
Filozof píše: A ano mám pujčku za 2,89 RPSN komplet bez vedlejších poplatků plus tedy dárek jako poděkování pro pána což je nic když si vezmu úsporu peněz.
Navíc jsem to měl na doporučení od kamaráda.
Filozfe nechápu tvojí filozofii. Ty jsi si vzal půjčku na koupi 15 let starého auta?? Spíš teda nechápu na co si člověk který tady pár měsíců nazpět vykřikoval co má nakoupených kryptoměn a jak mu vydělavájí, proč si bere půjčku.
Jakoby on má nakoupený ty kryptoměny, na nerealizovaných gains je skorem milionář, ale prodat mu je líto, takže se místo toho zadlužuje na spotřebitelských úvěrech*, a má pocit finančního žraloka. Když to vyjde, tak se bude smát, když to nevyjde, tak bude kňučet jak ho systém okradl a zlý zlý židi a bankéři. No, uvididíme. Uvidíme dřív, než se Filozof ve vlastní E65 sveze.

*což teda doufám, že je to spotřebitelák. Podle tý sazby a zároveň popisu finančních problémů pár let zpět bych se dokonce bál, že to bude americká hypo. Ale věřím, že takhle blbej nikdo neni...
Stepan1

#12510 Příspěvek od Stepan1 »

xaler píše: Myslím si, že ten blb jsi tady ty. Každá E66 pod čtvrt mega je auto, který chce někdo prodat a ty vaše chcanky za 400 jsou ty co chcete prodávat a masturbovat nad nimi.
Každá E65 co má určenou cenu v inzerci je auto, který chce někdo prodat :)
Jaris330D

#12511 Příspěvek od Jaris330D »

Kdysi me muj financni poradce rikal, ze krypromena je jako droga. Kdo ji ma ji nikdy nebude chtit prodat, protoze si bude rikat, co kdyby sla vys. Kdyz pujde dolu, tak si zase bude rikat, ze tonuz dolu nepujde a pujde zase nahoru a pokud bude uplne dole, tak se mu to nevyplati prodat uz vubec. Takze na prodej musi mit clovek koule a nevycitat si to.
Xelere: to auto je tvoje nejhorsi aute se vsech, protoze si uskutecnil nejlepsi kup v historii celeho BMW klubu. :lol:
xaler

#12512 Příspěvek od xaler »

Kryptoměna je fajn je to taková hra, o nic nejde. Já myslim že to moje BMW přesně odráží kvalitu jaka v té fabrice byla a je do dnes. Každý den jedu v jiném autě. Dneska už to bylo fakt zlý. Hlavně mě sere že mi blbě svítí parkovacky az ztroskotám tak je budu potrebovat.
xaler

#12513 Příspěvek od xaler »

Mě by hrozně zajimalo co s tim je, nikdy jsem se s takovým kramem nesetkal.
jazet

#12514 Příspěvek od jazet »

Kup cayenna a budeš bez starostí :cool2:
xaler

#12515 Příspěvek od xaler »

Spíše bych chtěl touarega. Jeste vybiram mezi cayenne, range rover, x5 nebo mercedes ml, ale toho moc nechci. Chtel bych tam mit konečně dobrou hudbu. Ostatni vybava je mi ukradena.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#12516 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Hele fakt není lepší pustit u Snejka 20-30 do 7my? Nevím, jestli to tu zaznělo, ale co řekl na Tvý auto? Má smysl opravovat? Blíží se zima, psal kdysi, že máš cosi vyměnit na topení? Už hotovo? Topíš?
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12517 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Spíše bych chtěl touarega. Jeste vybiram mezi cayenne, range rover, x5 nebo mercedes ml, ale toho moc nechci. Chtel bych tam mit konečně dobrou hudbu. Ostatni vybava je mi ukradena.
skromňák ...... cena do ???? 3000e ???
do0.jpg
do0.jpg (7.56 KiB) Zobrazeno 1339 x
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
xaler

#12518 Příspěvek od xaler »

Topení jsem nemenil, ono to stejně nefunguje. Dělá si co chce. Mě by to jen zajímalo z technické zvedavosti. Když se mi rozbilo auto tak jsem vzdycky vedel proč a mohl jsem ho opravit, nebo nechat být.
Jaris330D

#12519 Příspěvek od Jaris330D »

Jo kamarade, driv se psalo na psacim stroji a dnes uz taky potrebujes trochu te PC inteligence :lol:. Nevim jestli ti neco rika automatizace (mechatronika), ale tohle uz neni o kladivu a sroubovaku s mozkem zelvy :lol:.
Odpovědět