Filozofe, mezi námi spořílky, čekuj tohle https://auto.bazos.cz/inzerat/141583796 ... 6-730d.php a koukni na tu průměrnou spotřebu co se tam píše. Za kilo pade tohle, mi neřikej že bys nekousnul ten dýzláček

TWL ..... ten by letěl pošuk ..chceš to ? zkoukni to...Jaris330D píše: Nakonec vycerpal vsechny sve figle a koupil to. Jedinou slevu jsem mu dal na prevodovku o ktere jsem vedel a upozornil ho, jinak auto TOP. Tech kecu co jsem vyslechl, ze zna jeste 3 kouskyNo a za rok a pul me psal mail, ze mu to zere olej a chce uplatnit reklamaci. Jsem malem spadl pod stul, smrad jeden.]
Tak já nevím, bud su blbej já nebo on ....Filozof píše: Kdo vyluští hádánku ?
.
.
.
18tý řádek a ....... 7má pozice ?
Víc už neporadím.
ebay...to je maso soc dem edišnkurevtor píše:jedno větší tragédie než druhý....
co mě sejmulo je ta šedivá s šedivym interiérem a......šedivym volantem no do pr de le![]()
![]()
![]()
hele, ale ta "šedivka " vypadá ze všech skoro topkasoukupadam píše:Sedivej volant vidim prvne. Hnus no. Dobra je ta co ma v8 sound. Ono by to totiz taky mohlo mit v7 sound jako lexus co prodavali ti blazni.
tak ohřatej ..vyndej víčko na olej ----dejchá? nedejchá? .... vejfuk ..nech to 10 min ohřatý klapat a pak tomu dej čočku ...kouří? nekouří ? ..je pod tim louže ? není ?xaler píše:Potřeboval bych radu a ne pro mě, abych zase nemusel čelit posměškům. BMW e53 s motorem M64, objem 3,0 litry benzín má spotřebu oleje. Prej je to bolest těchto motorů. Kde to hledat, je motor KO, nebo to mohou být gufera na ventilech, odvětrání kliky? Děkuji i když to sem nepatří.