Taky ti poradim... Zapal to, kup si touarega nebo to porsche a budem na tebe vzpominat a muzu snad napsat ze NIKDY NEZAPOMENEMExaler píše:To mě nenapadlo dát 20 tisíc za víka. Díky za radu tak snad příště.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
matiz
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Anebo o posraným eFku že?soukupadam píše:Zajímavé je, že je to rozjebaný nejenom tady. Ale jak se objeví v inzerci nějaká E65, tak se tam hned rozjedu podobný hovna. Teď třeba diskuze o posraným šíbru. Čím to asi bude?
Ano, byl jsem to já, kdo psal něco o šíbru. Ale o klimatizaci? Jakej první příspěvek? Nemáš to trošku popletený? Proč se tam nepodíváš? Ale díky za těch pár titulů.Jaris330D píše:Chedar93: tak to sorryto byl Pajk. Tak jsme si to vyrikali a snad mir.
- soukupadam
To jsem byl já no. Ale já to myslel spíš jako hate na to eFko. Prostě lidi co do toho nevidí, tak nedaj 250k za E65, když za stejný peníze mají eFko 750i.Pajk85 píše:Anebo o posraným eFku že?soukupadam píše:Zajímavé je, že je to rozjebaný nejenom tady. Ale jak se objeví v inzerci nějaká E65, tak se tam hned rozjedu podobný hovna. Teď třeba diskuze o posraným šíbru. Čím to asi bude?
-
martin440
- Člen Klubu
- Klubové ID: 4106
TWL tohle fakt nedávám .... než něco nasadim, tak to z kontroluju ...stát se muže , že to kápne..tak po druhý to udělám pořádně ...ale až po tom, co zjistim, co sem posral ne ? a pane Xaler proč 20 ??? těch vík by se našlo určitě pár ..... a Kosinka je má zaručeně, tak co hned blbneš s novýma ???? proč a na co ????soukupadam píše:Hlavně ty vole to jsi to víko fakt dělal 6x? To je jako nenapadlo někdy u třetího pokusu tam dát prostě jiný?
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

A co si cakal, on nema ani na stary
Já jsem neposral nic.
-
martin440
- Člen Klubu
xaler píše:Já jsem neposral nic.
muj táta dycky říkával: mechanik, co nic nespraví, ale i nic neposere, je furt ještě dobrej
tys to dělal 6-krát , chčije z toho jak z cedníku, co jsi říkal a nic si neposral
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Má pravdu ten chlapec. Domrdali to ti pakoňové ve studiu a v továrně přece. Co se tu furt hádáte.xaler píše:Já jsem neposral nic.
kurva nemáte někdo celej ten post o tom, jak jde Filozof vyjednávat s vyšší šarží do banky? jsem to nestih a z těch citací u kurevtora mám pocit, že jsem o hodně přišel

a k fakování ze šíbru musím podotknoout, že dost nahovno je, když tu pracku vystrčíš ve větší rychlot a třískneš si hodinkama o hranku
a k fakování ze šíbru musím podotknoout, že dost nahovno je, když tu pracku vystrčíš ve větší rychlot a třískneš si hodinkama o hranku
no dobrý tak to má málo najeto, ale to nemá cenu ani půlky tý cenovky ne? 
https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... aign=share
cena: € 2.300,-
Najeté kilometry : 291.000 km
První registrace : 11/2004
-
martin440
- Člen Klubu
dobrá stočenka .... kurwa stočkaettore píše:https://www.autoscout24.at/angebote/bmw-745-745li-oesterreich-paket-aut-benzin-gruen-f614bc7c-de22-476b-90fc-cdbfd67f2f8c

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-7er-benzin-modra-2a8cef77-2fb4-4ad0-8328-51daafc8b373?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share
Za ty prachy to by i xaler vzal nebo ne ? Měl bys doma sestřičku
Bude to past ? Nebo ze by se někdo uklepnul u ceny ???
Nejlevnější pojízdna e65 která vypadá i k světu a není to degeš hágeš cár…
Proc myslis, ze je to stocka? Ty tlacitka a kuze vypada ok.martin440 píše:dobrá stočenka .... kurwa stočkaettore píše:https://www.autoscout24.at/angebote/bmw-745-745li-oesterreich-paket-aut-benzin-gruen-f614bc7c-de22-476b-90fc-cdbfd67f2f8c
ty vole já chápu že ne každej umí řeči, ale Motorschaden je celkem jednoznačný, na to nemusím mít zrovna špráchdiplom...Filozof píše:Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-7er-benzin-modra-2a8cef77-2fb4-4ad0-8328-51daafc8b373?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share
Za ty prachy to by i xaler vzal nebo ne ? Měl bys doma sestřičku![]()
Bude to past ? Nebo ze by se někdo uklepnul u ceny ???![]()
Edit: to že je po kroupách a má zeblitou stropnici už nechám bokem, ale zní to celkem jako degeš hágeš kár. což od někoho, kdo jezdit zbořeným autem protože to nebyl schopnej opravit, opravdu sedí
Vzal a mám doma skoro dvě tuny dílů.Filozof píše:Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-7er-benzin-modra-2a8cef77-2fb4-4ad0-8328-51daafc8b373?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share
Za ty prachy to by i xaler vzal nebo ne ? Měl bys doma sestřičku![]()
Bude to past ? Nebo ze by se někdo uklepnul u ceny ???![]()
Nemá DD to bych sem už nesměl.
-
martin440
- Člen Klubu
Proc myslis, ze je to stocka? Ty tlacitka a kuze vypada ok.[/quote]Jaris330D píše:
protože to sakra smrdí, ty km , "omladit" auto není až tak problém podívej se na opěradlo řidiče....a fota mizerný a jen ty který vypadaj jako ok závady nejsou popsaný a jsou tam

Martin440: to operadlo muze zkreslovat i spatna kvalita fota, ale nejcasteji osoupane tlacitka jsou na stredovem tunelu, na suplikach a prosezena bocnice sedaku u ridice. Volant je taky hezky. Stocit auto v Rakousku neni, az tak jednoduche, jako tady. Pokud je to podobne jako v Nemecku. K Jaraxovi jezdi sedma, co ma najeto 80 000 km, takze to neni nerealne.
Jak pises, osobni prohlidku nicim nenahradis.
Jak pises, osobni prohlidku nicim nenahradis.