- Club nemůže mít odfuky.Myscho píše:chcem sa opýtať, ako je to s výbavou... club mal okrem výhrevu aj odfuk a masáže? lebo ak som aj našiel club kožu, tak mal len výhrev... nasca viem, že môže mať všetky 3 a merino tiež všetky 3? Má zmysel kupovať club len s výhrevom? či lepšie hľadať merino výhrev + odfuk?
- Masáže určitě chtěj, protože jsou boží a fungujou dobře - prdel z toho nebolí ani po velmi dlouhý trase.
- Odfuky asi taky chtěj, v létě je to dobrý, navíc je to prostě položka výbavy a těch není nikdy dost.
- Ten středovej panel vypadá 3x líp, když tam máš všechny 3 tlačítka.
- Osobně mi nejlepší varianta připadá Full Merino - takže s výhřevem, odfukem i masáží. Když Club tak alespoň s výhřevem a masáží.
- Samozřejmě zvaž nevýhodu odfuků - ta spočívá v té perforované kůži. Pokud máš auto na vození lidí a psa apod. tak odfuky mohou být nevýhoda, protože ta kůže samozřejmě tolik nevydrží, navíc ve svym věku... Já docela trnu, když mi někdo sedá do auta, aby neměla v zadní kapse něco ostrýho nebo aby neměla nějakou zkurvenou cvočku na zádech a tak

"Má zmysel kupovať club len s výhrevom?"
-> myslim, že pokud je auto skvěle vybavené a za dobrou cenu tak Club s výhřevem "stačí". Ale neni to top prostě