kurevtor píše:Jaris330D píše: To jestli to ma nebo nema odvetravani podle me nema vliv na opotrebeni.
občas si říkám, že i mluvíš rozumně a pak vždycky napíšeš něco takovýdleho kámo

To asi bude náhoda, že sedmičky s perforovanou kůží mají v 90% odjebaný sedačky u řidiče na levym křídle, kdežto ty s kůží bez děr to mají jako nové, že? To, že se tu perforaci provedli hranatym šídlem takže rohy dírek jsou namáhané a praskají, narozdíl od běžné kůže, která vydrží dvě dekády a je taky v pohodě, že? Fakt myslíš, že to bude s trvanlivostí propíchaná kůže vs. normální kůže nastejno?

Ale no tak.
Nééé tam určitě žádný rozdíl v opotřebení nebude néééééé.

Nedávno sem dával pan Matiz fotky v detailu jak ty rohy dírek vypadají.
Kamarade, napsal jsem podle me, takze to nemusi byt pravda, co jsem napsal. Ja moc kuzi bez perforace nevidel, jenom Club a zridka Merino. Taky zalezi v cem tam sedis. Rozdil bude v tesilkach (spolecenskem obleku nebo poradna riflovina). Jestli se potis jako prase nebo i ve vaze. Tvrdi se, ze najezd 250 000 km by na kuzi nemelo byt az tak znat. Taky zalezi, jak tu kuzi osetrujes. Videl jsem dojebanou kuzi u auta s najezdem 150 000 km, ale i pomerne peknou kuzi s najezdem 300 000 km. Kdyz cistis debilnim pripravkem, tak ji odrovnas hned. Ona ta perforace neni tak hruba, jak to vypada. Nenasel jsem ani rozdil v perforaci u Mercedesu nebo BMW. Jenom rozdil v puzitych materialech.
A co si budem nalhavat, majitele novych aut nejake osetreni kuzi neresi vubec. Vetsinou na to uplne dlabou a maji problem si i vysat, natoz potirat kuzi nejaky protectorem. Takze ta kuze dostane nejvetsi zahul v prvnich 5 letech.
Je to jen muj nazor.
PS. : jen pro info - hranate jsou jen u Merina, ale u Nascy jsou krasne kulate.