Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
naše 6er
Re: naše 6er
S motorem jsem spokojený, když chci koně, mám k dispozici jiné stroje. Ano všechno je kožené, ale jakože uplně všechno a lišty carbon. Sklo samozřejmě bude nové pro HUD 

Tak kdyžtak kompresor ne? 

Tomasis: rozumím a těším se na fotky hotového díla....moc pěkný 

skvělý, a pěkně to vzít i s retrofitem HUDu z jedný vody na čisto
pro zajímavost, příběh o tom, jak jsi ten interiér sháněl a úspěšně sehnal nám můžeš napíšeš
dokážu si představit, že to mohlo dát docela práci
M nebo individuál interiér by se mi samozřejmě taky líbil, ale na kabrio a ještě palubka bez díry na start stop tlačítko, tak to je nereálný

pro zajímavost, příběh o tom, jak jsi ten interiér sháněl a úspěšně sehnal nám můžeš napíšeš

M nebo individuál interiér by se mi samozřejmě taky líbil, ale na kabrio a ještě palubka bez díry na start stop tlačítko, tak to je nereálný

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Tak tam to tlačítko můžeš dát jen jako záslepku díry a dál startovat klíčem ne? 
A tlačítkem třeba ovládat klapku ve výfuku

A tlačítkem třeba ovládat klapku ve výfuku

Jako byla to náhoda a díky Coroně skoro rok na trní aby se to neprodalo
Ale nakonec to klaplo
Druhý takový prostě nikde není a vlastně ještě rok zpátky jsem ani nevěděl že nějaká M6 competition se v E63 vůbec vyráběla
Najeto 13tkm výroba 2/2010

A to to auto někdo rozstřelil nebo proč z toho prodávali interiér...?
M6 z 02/2010 se 13.000km to je ale mega rarita....a ještě v takové verzi....mazec...
M6 z 02/2010 se 13.000km to je ale mega rarita....a ještě v takové verzi....mazec...
Byla to bouračka vydražená od pojišťpvny s původním záměrem to dát dohromady, k čemuž nakonec nedošlo ... Díky tomu je to moje
Budíky z toho auta mi v autě dělají radost už od loňska 

No dárce je to luxusní !
Ještě něco jsi z ní vykousnul ?
Nebylo ve hře, že by jsi tu M6 koupil a dal dohromady sám ?

Nebylo ve hře, že by jsi tu M6 koupil a dal dohromady sám ?
Už bylo moc věcí pryč .... Měli jsme M6 od Hamannu a ve srovnání s těma plackama to prostě pořád není ono. To už jsem se víc vyblbnul v M4, takže po M6 jako takové netoužím. Bude Carrera 

To máš pravdu....ty jsi zvyklý na jiné káry....a mě vlastně M5 e60 taky moc nenadchla.....zato z M4 jsem byl vytřeštěnej
Ale to už zase maskuje rychlost tak moc, že je to nebezpečný...

Luxusní pokojík, moc hezké .-)Tomasis píše:No stálo to hodně noAle tak nějak jsem vždycky chtěl mít to co nikdo jiný nemá a co jsem zjišťoval, tak by jich mělo být vyrobeno jenom deset. Teď je to na profi čištění a pak se to musí skloubit s montáží androidu, HUD a kamery. No a pak jsem koupil funglovky LCI světla a dal je rozjebat na montáž Led laser
“Ability is what you're capable of doing.”
Tak jsem si ráno přivstal a zadek je na místě ...
Carbon ještě čeká keramika 

- Přílohy
-
- IMG_20210619_091806.jpg (2.95 MiB) Zobrazeno 5795 x
-
- IMG_20210619_091830.jpg (1.87 MiB) Zobrazeno 5795 x
Pěkné....pěkná proměna 

Konečně lišty po keramice ... Svítí to proti klasickým M6 lištám nádherně 

- Přílohy
-
- IMG_20210811_162202.jpg (2.2 MiB) Zobrazeno 5306 x
-
- IMG_20210811_211043.jpg (1.03 MiB) Zobrazeno 5306 x
Ty lišty jsou boží, bral bych.
S lištama jsem laboroval strašně dlouho a nikdy jsem nenašel tyhle, vždy jen M6. Nejsou ani v ETK. Takže pro mě takový jednorožec 

Mě třeba mrzí, že neudělali M6 individual. To by bylo taky moc hezký.
Lišty moc pěkné - to jsou tedy vzácné origo nebo jsi to nechal vyrobit na zakázku?