náš termostat má výhřev zapojený jak má být, žádný odpory apod, je to jak to má být, DME je spokojená, občas ho aktivuje. náš termostat je testovaný i v řeckých horách při teplotách přes 40°C v kolonách a nikdy to nešlo přes 100°C. Otázka jak se zachová ten z bazoše v takových situacích.
Bylo by dobre ten termostat z Bazose otestovat v zatezi (kopce, kolona, vysoka teplota, mesto...), at vime, jak funguje
Já s tim termostem byl už loni v Itálii,Rakousko,kopce v alpách,kolony,teplo jak v prdeli a nebyl jediný problém,teplota max 96,jinak drží těch 90
log termostatu z bazoše, teplota modře, tlustou červenou jsem ohraničil max a min, jeden dílek v grafu je 0,75°C
při stání tedy 95°C, při jízdě kolem 93, po zvýšeným výkonu krátkodobě pokles na 90...
červeně otáčky, tyrkysově rychlost
a ideálně, kdyby ti to prodávající i přivezl. A ideálně kdyby slevil. Třeba na nulu. Resp. mohl by nechat pětibábu na nástavec na rychlý přeleštění doma v garáži.
Ale klud pani aspon je sranda:)je to vcelku zabavny proces sledovat tie myslienkove pochody posledne 4 roky...kupuje nekupuje kriza nekriza...mne napr z casti “pomohol” k tomu ze som sedmu kupil..ked som o nej cital tak som si povedal ze to proste vyskusam nech neskoncim jak filzof len spekulovanim;)
Ale zasnial som sa ked si to uzavrel ze pekne sedmy su vypredane a nie su...len si zabudol doplnit ze si mal poziadavky na super stav, lpg, dve a4 servisu...a hlavne cena do 200tis...take ozaj nie su no to suhlasim:)tak smelo dalej som zvedavy:)))