Já nikomu nic nenutím, píšu jen svůj názor. Ale respektuju, že to někdo vidí jinak.inspi1981 píše:Přesně tak, proč furt někomu něco nutíte, každýho věc jak to má. Já o LPG taky nechci ani slyšet, ale kdo ho chce ať si ho tam narve a neřeší ostatní
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
asi tak, je to každýho věc, jen je dobry vědět že to LPG v těchdle autech funguje dobře a to auto je na to skoro stvořeny. 103l nádrž
Určitě funguje, vůbec o tom nevíš, že se něco přepíná. Na LPG mě sere jen to, že pak musíš vozit rezervu v kufru.
Lepící sadu jsem zavrhl poté, co jsem nakonec dojel na odtahovce, auto i já od lepidla a v pneuservisu řekli, že je to nahov..o a mám si koupit dojezdovku. Jo a nesmíš do podzemních garáží a neměl bys garážovat u kanálu asi, ale to se mne netýká.
Lepící sadu jsem zavrhl poté, co jsem nakonec dojel na odtahovce, auto i já od lepidla a v pneuservisu řekli, že je to nahov..o a mám si koupit dojezdovku. Jo a nesmíš do podzemních garáží a neměl bys garážovat u kanálu asi, ale to se mne netýká.
dneska stojí 600kč neomezená asistence, takže když jednou za 10 let píchnu tak je to pořád lepší jak vozit rezervu. dneska už stejně rezervu nemá žádný auto. a abych se sral na cestě s přezouváním a ještě mě něco srazilo, to se mužu taky vysrat.
No já jsem v S-Maxu měl jen kompresor s lepidlem a po 35ti letech 3x za 2 měsíce defekt. Se stejným autem na stejné dálnici, kdyř jsem vezl plný auto lidí na vystoupení. 1x odtahovka - masivní únik, takže i s diskem, po 2x byl výbuch lepidla - to jsem dojel s 0,5 atm, zase guma KO,protože to musíš ihned vyčistit a po 3x hřebík, který rozpíchal skrze až patku - zase guma KO.
Proto mám teď dojezdovku jak píšeš asi k ho.nu, bo zase 30 let nepíchnu.
Proto mám teď dojezdovku jak píšeš asi k ho.nu, bo zase 30 let nepíchnu.

Mám dotaz. U předchozí E38 jsem měl HiFi 677. Chtěl bych pořídit E65 s 677A. Má někdo srovnání, který systém hraje lépe? A bylo u E38 nejvyšší 677, nebo bylo i 677A? Dik
co si myslíte o tomto:
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
na mě to sice působí, jako bastl, ale možná by stačilo odebrat tuzing a bylo by to hezké vybavené auto...
https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
na mě to sice působí, jako bastl, ale možná by stačilo odebrat tuzing a bylo by to hezké vybavené auto...
Ta řadička nemá chybu

i E65 s 676 hrajej 1000x lip jak E38 s 677, E65 s 677 hraje jako z pohádky540david píše:Mám dotaz. U předchozí E38 jsem měl HiFi 677. Chtěl bych pořídit E65 s 677A. Má někdo srovnání, který systém hraje lépe? A bylo u E38 nejvyšší 677, nebo bylo i 677A? Dik

Pan si z toho dela postupne eFko a chyba ABS neni z duvodu rozmeru kol. Origo 18 pneu maji vetsi rozdil na obvodu nez jim zminena kola.
Ta už je na inzerci snad 2 roky
to se nedivím socka a ještě za strašnou cenu.
a za tu nascu bych ti lidi liskal, podle mě jim v bmw nic lepšího moc nenabízeli. jelikož kdo u mě sedne do Merina nebo Clubu ze svého nascy tak si chrochtá.
a za tu nascu bych ti lidi liskal, podle mě jim v bmw nic lepšího moc nenabízeli. jelikož kdo u mě sedne do Merina nebo Clubu ze svého nascy tak si chrochtá.
Když jsem kupoval svoje, tak jsem s nimi komunikoval a myslím, že by to mělo mít merino, ale jistý na 100% si nejsem. Někde v mailu bych měl mít VIN
podle fotek je to nasca, merino ma jiny dírky.
chcem sa opýtať, ako je to s výbavou... club mal okrem výhrevu aj odfuk a masáže? lebo ak som aj našiel club kožu, tak mal len výhrev... nasca viem, že môže mať všetky 3 a merino tiež všetky 3? Má zmysel kupovať club len s výhrevom? či lepšie hľadať merino výhrev + odfuk?
club předFL má většinou jen výhřev, nevím jestli i masáže někdy,
club poFL může mít oboje.
je to na tvých preferencích, club je nejpohodlnější a nemám potřebu mít masáže, leží mi tady skladem, ale ani je nedodělávám, jelikož mě z toho ani po 1800km vubec nic nebolí jak je to pohodlnoučky. dneska jsem najel 100km s nascou a hned jsem si zapl masáže, ten rozdíl v měkkosti sedaček je brutální.
ja bych bral oboje, jak club bez výhřevu tak možná i Merino, i když jsem nejel nikdy v Merinu dlouho trasu. v nasce jsem je 1900km a bylo to zatrest, masáže to ale zachranili.
club poFL může mít oboje.
je to na tvých preferencích, club je nejpohodlnější a nemám potřebu mít masáže, leží mi tady skladem, ale ani je nedodělávám, jelikož mě z toho ani po 1800km vubec nic nebolí jak je to pohodlnoučky. dneska jsem najel 100km s nascou a hned jsem si zapl masáže, ten rozdíl v měkkosti sedaček je brutální.
ja bych bral oboje, jak club bez výhřevu tak možná i Merino, i když jsem nejel nikdy v Merinu dlouho trasu. v nasce jsem je 1900km a bylo to zatrest, masáže to ale zachranili.
ide mi o to, ci stoji zato mat club aj ked bez odfuku.. nemal som doteraz kozu v aute..a neviem ako to bude v lete.. od vela ludi som pocul, ze ked koza, tak s odvetravanim...
jde o to jaky si typ člověka, pokud je ti furt horko, tak si pořid odvětrávanou pokud je ti furt zima,tak si pořid club 
na krátké trasy oceníš víc odvětrávání, na dlouhe víc měkoučké sedačky

na krátké trasy oceníš víc odvětrávání, na dlouhe víc měkoučké sedačky
sháním už docela dlouho zachovalou 740i a vypadá to, že to v CZE musím vzdát a vydat se za čáru. Jediné, co z venku vizuálně vypadá docela hezky je tato, neznáte ji někdo:
https://auto.bazos.cz/inzerat/67661011/ ... w-full.php
Ten popis FULL mě trochu odrazuje, ale to co kouká z garáže vypadá naopak dobře
. Na 7er klubu nic není, prostě E38 v dobrém stavu už jsou nedostatkové zboží....
https://auto.bazos.cz/inzerat/67661011/ ... w-full.php
Ten popis FULL mě trochu odrazuje, ale to co kouká z garáže vypadá naopak dobře