Já jsem rád že strávim konečně víkend v klidu a byl jsem připravený na cokoliv, ale takhle si "sraz" nepředstavuju
  Já jsem rád že strávim konečně víkend v klidu a byl jsem připravený na cokoliv, ale takhle si "sraz" nepředstavuju   Ano, hodí se mi že mám naplánovanou akci, protože nemusím koukat na kyselý ksicht, ale rozhodně to není výmluva
 Ano, hodí se mi že mám naplánovanou akci, protože nemusím koukat na kyselý ksicht, ale rozhodně to není výmluva  
 Já jsem rád že strávim konečně víkend v klidu a byl jsem připravený na cokoliv, ale takhle si "sraz" nepředstavuju
  Já jsem rád že strávim konečně víkend v klidu a byl jsem připravený na cokoliv, ale takhle si "sraz" nepředstavuju   Ano, hodí se mi že mám naplánovanou akci, protože nemusím koukat na kyselý ksicht, ale rozhodně to není výmluva
 Ano, hodí se mi že mám naplánovanou akci, protože nemusím koukat na kyselý ksicht, ale rozhodně to není výmluva  

Zataženo zcela, ale stále sucho. Necelé 2 km vzdušnou čarou od golfu.Sweden píše:Nevěřímzddan01 píše:ještě aktuální info od Francise, který je místě:
Aktuálně je tu ne zcela zamračeno, 14°C a sucho.
Už věřím, tady přestalo před hodinou mrholit a začíná se to lehce protrhávat, odpo bude líp, včera jsem to psalFrancis píše:Zataženo zcela, ale stále sucho. Necelé 2 km vzdušnou čarou od golfu.Sweden píše:Nevěřímzddan01 píše:ještě aktuální info od Francise, který je místě:
Aktuálně je tu ne zcela zamračeno, 14°C a sucho.

vyjel jsem si za kopečky...
 vyjel jsem si za kopečky...

a odpoledne 200 km na známejch 40, bude to náročný...
 a odpoledne 200 km na známejch 40, bude to náročný... , ale věřím že bys to stihnul
, ale věřím že bys to stihnul   

Včera mi za jízdy začlo málem hořet auto, resp ten kouř za mnou a zpod kapoty tomu nasvědčoval. Rupla mi hadice od DD a přímo na svody. Takže už stojím u Snejka
  Včera mi za jízdy začlo málem hořet auto, resp ten kouř za mnou a zpod kapoty tomu nasvědčoval. Rupla mi hadice od DD a přímo na svody. Takže už stojím u Snejka