Prima je to delani u toho repraku, zada me bolely jeste 3 dny pote
 Rict mi nekdo, jestli mu to za 500 neudelam, tak nevim jestli bych se smal, nebo ho rovnou necim pretahl
 Rict mi nekdo, jestli mu to za 500 neudelam, tak nevim jestli bych se smal, nebo ho rovnou necim pretahl 
 ale ne pohoda je to fakt dost práce a pokud je to v četně materiálu tak si myslím že 4000-5000 je rozumný. Beru 4000 a setkal jsem se jednou s člověkem který na mě tlačil abych mu ty kabely udělal co nejdřív a cenu znal. Přivezl auto já blb ho ještě odvezl do nákupáku aby zabil čas pak ho vyzvedl a když přišlo na placení tak byl tak otrávenej a nepříjemnej že kdyby se ozval znovu a nabízel dvojnásobek tak ho jen z principu pošlu do autorizáku.
 ale ne pohoda je to fakt dost práce a pokud je to v četně materiálu tak si myslím že 4000-5000 je rozumný. Beru 4000 a setkal jsem se jednou s člověkem který na mě tlačil abych mu ty kabely udělal co nejdřív a cenu znal. Přivezl auto já blb ho ještě odvezl do nákupáku aby zabil čas pak ho vyzvedl a když přišlo na placení tak byl tak otrávenej a nepříjemnej že kdyby se ozval znovu a nabízel dvojnásobek tak ho jen z principu pošlu do autorizáku. Docela dlouho jsem se staral o nasi firemni flotilu 20ti oktavek (ja navrhoval insignie, sef ma ale znameho, takze mame oktavky...). Jedine co jsme z toho za celou dobu meli, ze oni se zbavili aut, ktera tam nejakou dobu stala a my jsme dostali "SUPER" kamaradskou cenu (jako kdekoliv jinde pri nakupu 20ti aut) a ze na servis se muselo pres celou Prahu... To ze to tam v zaruce bylo kazdou chvili, asi psat nemusim... Ta auta maji dneska okolo 100 000km a jsou z meho pohledu tragicka... podle servisu jsou naprosto v poradku. To tak ma byt... To je takovy typ a ten divnej zvuk je uplne normalni... Takze me uz v autorizaku uvidej jenom na svolavackach
 Docela dlouho jsem se staral o nasi firemni flotilu 20ti oktavek (ja navrhoval insignie, sef ma ale znameho, takze mame oktavky...). Jedine co jsme z toho za celou dobu meli, ze oni se zbavili aut, ktera tam nejakou dobu stala a my jsme dostali "SUPER" kamaradskou cenu (jako kdekoliv jinde pri nakupu 20ti aut) a ze na servis se muselo pres celou Prahu... To ze to tam v zaruce bylo kazdou chvili, asi psat nemusim... Ta auta maji dneska okolo 100 000km a jsou z meho pohledu tragicka... podle servisu jsou naprosto v poradku. To tak ma byt... To je takovy typ a ten divnej zvuk je uplne normalni... Takze me uz v autorizaku uvidej jenom na svolavackach  To ostatni dam radeji opravit nekomu, kdo opravdu vi, o cem je rec...
 To ostatni dam radeji opravit nekomu, kdo opravdu vi, o cem je rec... Uz vim proc mi FM ztraci stanice tam kde vsechna ostatni auta nemaji nejmensi problem.
  Uz vim proc mi FM ztraci stanice tam kde vsechna ostatni auta nemaji nejmensi problem.