Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nová 7er 2016 už jste viděli?
Je normalne dostupny na bmw.de
Tady je primy link:
http://www.bmw.de/dam/brandBM/marketDE/ ... 594074.pdf
Tady je primy link:
http://www.bmw.de/dam/brandBM/marketDE/ ... 594074.pdf
- Filozof
- Klubové ID: 1044
skoda105s : Hele co to kecáš ? Víš jak hraje Bang and Olufsen ?
Mnohem líp jak staré vyrachtané rádio ze škody 105 na co jsi asi zvyklej ... asi o 1000let bude dál
Ikdyž to porovnáš s novou škoda superb nebo cokoliv jiného bude v Fku BaO hrát luxusně.
Samo že nová 7er bude zase dál ale mluvíš o tom jako kdyby to bylo kdoví jak špatné.
Mnohem líp jak staré vyrachtané rádio ze škody 105 na co jsi asi zvyklej ... asi o 1000let bude dál

Ikdyž to porovnáš s novou škoda superb nebo cokoliv jiného bude v Fku BaO hrát luxusně.
Samo že nová 7er bude zase dál ale mluvíš o tom jako kdyby to bylo kdoví jak špatné.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
tak včera tu byl kamarád co dělal kastli na G11, přivezl mi auto na servis, tak jsem ho hned vyzpovídal a jak to tak vypadá tak ta G11 zas tak špatná nebude, docela dost si to pochvaloval, prej je to uplně jinde než F01, celý mnohem komfortnější, líp odhlučněný a vše je zase kvalitní, říkal že proti předchozí sedmě nebo proti 5ce sou ty materialy a provedení masakr. tak ono to jde vidět už z fotek, no ale zatím mě furt sere řadička a tablet

- Filozof
- Klubové ID: 1044
Takže vše je kvalitnější ? Kůže je silnější a déle vydrží ? tlačítka se rychle neohmatou jako E65 nebo e61?
Mě přijde smutné že stará e38 má krásná tlačítka a e65 je má ošoupaná za 8-10let života. Přitom e38 je i 2x starší často.
Kůže některá taky už má odslouženo ale typ z 750i hroší kůže je taky skoro nesmrtelná.
No a co motory a převodovky ? Najedou taky 500-mega bez problémů, při kvalitním servisu ?
To asi uvidíme dalších 10let času...
Mě přijde smutné že stará e38 má krásná tlačítka a e65 je má ošoupaná za 8-10let života. Přitom e38 je i 2x starší často.
Kůže některá taky už má odslouženo ale typ z 750i hroší kůže je taky skoro nesmrtelná.
No a co motory a převodovky ? Najedou taky 500-mega bez problémů, při kvalitním servisu ?
To asi uvidíme dalších 10let času...
http://www.autickar.cz/clanek/novy-merc ... e-mobilem/
U Mercedesu evidentne reaguji na novou sedmu..
U Mercedesu evidentne reaguji na novou sedmu..

- pavproch
-pj- na AF k elektronickým asistentům (tady to by Lexus GS250):
Děkuji takové a jiné podobné ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ EU-PÍČOVINY mi nesmí přes práh garáže.... :vomiting smiley:Když na rovince mezi dvěma auty jedoucími ve vašem směru jede někdo proti, pochopitelně si vše naplánujete tak, aby protijedoucí auto minulo a vy jste pokračovali do levého. Nic těsného, žádný ostrý manévr, ale klidné přesunutí se do druhého pruhu desítky metrů za autem před vámi. Uděláte to, a jak se autu blížíte, ozve se procrash s příkazem Brake!, tedy brzděte. To samozřejmě neuděláte, proč také, před vámi jede jedno auto, které s ohromným nadhledem míjíte, proti nikdo, vy už jste navíc skoro úplně v levém pruhu. Přesunete se do něj zcela a v tu chvíli to přijde - už na úrovni auta napravo se vozu zmocní panika, nahodí plné brzdy, přitáhne bezpečnostní pás a myslím, že i sáhne do řízení. A k tomu ječí jak blondýna pod kudlou Normana Batese.
Nechápajíc co se děje najednou bez vlastního přičinění ostře zpomalujete v levém pruhu vedle auta po pravé straně a nemůžete s tím dělat vůbec nic. Dáte plný plyn, opakovaně a nic se nestane. GS zabrzdí až na rychlost citelně nižší než u předjížděného auta a pak se vám znovu milosrdně svěří. V tu chvíli se tak akorát můžete vrátit do vlastního pruhu a přemýšlet nad obsahem sprostého dopisu v japonštině.
- Don
- Klubové ID: 1990
Nejak mi vubec hlava nebere, ze nekdo vymysli takovou blbost jako ovladat jakkoliv auto mobilem. Je to obrovske bezpecnostni riziko. Uz vidim jak zlodej tento mobil ovladne pomoci viru a auto vesele vyjizdi vzdalene rizene z garaze. Pak jakekoliv sliby o zabezpeceni a ze to "nejde" jsou jen cista fantazie a pohadky. Je to jako bych pripojil auto na internet a nechal ho jim ovladat. 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
A kdyz v tom momente to auto srazi treba cloveka, tak za to bude odpovedny majitel, ktery je toho casu buhvikde
Jojo, cas ladeni softwaru v tedlech kravskej systemech na ukor lidskych zivotu se blizi....den zuctovani. A nebude to poprve, co se to deje...vzpominam jak nejaka chyba elektronickych pedalu v nejakejch japonskejch autech stala par zivotu, jestli si to teda dobre pamatuju.
Kdyz jsem driv koukal na film Demolition man a videl ty automaticky rizeny divny auta, tak jsem si rikal, to nemuze nikdy nastat...no a uz je to tady

Jojo, cas ladeni softwaru v tedlech kravskej systemech na ukor lidskych zivotu se blizi....den zuctovani. A nebude to poprve, co se to deje...vzpominam jak nejaka chyba elektronickych pedalu v nejakejch japonskejch autech stala par zivotu, jestli si to teda dobre pamatuju.
Kdyz jsem driv koukal na film Demolition man a videl ty automaticky rizeny divny auta, tak jsem si rikal, to nemuze nikdy nastat...no a uz je to tady