bazzi píše:No srázek byl fajn, důležité bylo řídit se heslem jaké si to uděláš takové to máš... Proto jsem se do toho trochen opřeli na dico show

Tímto Mirovi díky za odvoz
Jinak mne nesmírně zajímalo jak bude probíhat 100RMova cesta domů, už jsem četl

Pařba dobrá jsem rád, že to všichni přežili

teda ažz na pár škrábancu a 100RMovo cár

Ahóój....Ani sa nepytaj ......Des a hruza. Celu cestu do HK som pocuvala kto s kym sa mlatil, a 100RMove prihody na EKŠN. A bala som sa ze nam to hodi priamo do auta."To". Vysvetloval mi ze to dokaze hodit aj pocas jazdy von oknom... a ja: "no ale to budeme mat potyčkované auto, nie? " (nevadilo) Ku koncu som pocuvala uz iba to ze mu je spatne

A nakoniec ako si sa docital z Mirovho prispevku, sme koli oziveniu tela zastavili na nejakej pumpe asi v HK, kde pokial som sa vnutri s Mirom obcerstvovala kavou, moje zlaticko nam "poblilo" prahy na aute, rukav na mikine (ktory samozrejme musim JA oprat, a nahanal s nim po pumpe Mira) a este im trosku upravil povrchovo cestu medzi stojanmi.
Potom som si vsimla ze parkujuci priamo pred dverami su moji rodaci, tak som sa dala trosku do reci. Samozrejme Octavka.. odisli bez rozlucenia a svoje "octavkovske" ego si museli potvrdit na troch zakrutach piskanim kolies.Takze sme sa zas trosku pobavili.
A potom prebiehala nasa cesta velmi kludne, co som sa cudovala : 100RM si aj pospinkal ( a soferovala som ja !!! neuveritelneee!!!) takze som sa mohla PLNE venovat soferovaniu

Pohoda - dialnica 140 km/h a pred pol 6 sme boli doma. NO BOMBOVSKE TO BOLO aj ked som si nedala ani panaka, bavila som sa skvele!!!!!! DIKY ZUCASTNENYM ZA FAJN AKCIU!