to snad radši ani nééé,mám to doma a radši se na to ani nekoukámpatras píše:ja to tipuju na slivkuAjwori píše:bereme na vědomí a moc se těšíme, Bretajune měli bychopm secvičit nějakou hudební vložku jako na Rozkoši a všem vytřem zrak
jinak ta vodka vypadá krutě škodaže když piju tak zvracím....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2007 - uzávěrka a souhrnné informace
tvuj kalvados , nemuzes srovnavat s top limited edition.......bretajun píše:to snad radši ani nééé,mám to doma a radši se na to ani nekoukámpatras píše:ja to tipuju na slivkuAjwori píše:bereme na vědomí a moc se těšíme, Bretajune měli bychopm secvičit nějakou hudební vložku jako na Rozkoši a všem vytřem zrak
jinak ta vodka vypadá krutě škodaže když piju tak zvracím....
![]()
jeste aby si cucl lopolo a jsem spokojenej.....
-
Dave
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jasná MORDhymna! http://www.youtube.com/watch?v=LcKdTeEklRA
Jsem pro, aby ten kdo ji na Mordu zazpívá celou bez chyby bude pochválen před nastoupenou MORDhlídkou
Jsem pro, aby ten kdo ji na Mordu zazpívá celou bez chyby bude pochválen před nastoupenou MORDhlídkou
Dave píše:Tak to je jasná MORDhymna! http://www.youtube.com/watch?v=LcKdTeEklRA
LOL - dobry , todle zvladne jen Bombarder
-
SpookyKT
- Klubové ID: 649
- Kontaktovat uživatele:
jogurt píše:hlavne aby byla na baru velka sasoba Metaxy, Plzen 12, a nanuku typu magnum)
Plzen tu my taky radi
Plzeňák, Brňák Pražák a Ostravák se sejdou v hospodě. Ostravák si dá Ostravar, Brňák Starobrno, Pražák Staropramen a Plzeňák Kofolu.
Ostatní se ho ptají, co to dělá? A Plzeňák odpoví - KDYŽ SI VY NEDÁTE PIVO, TAK JÁ TAKY NE!!!
-
SpookyKT
- Klubové ID: 649
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:no jak vim , jak tvoje umi bumbat s panem Jackem , tak to jsem v ohrozeniPivson píše:He he nasadím tam tu svojiGeorgosAc píše: když dáš na ///MORDU 15 panaku ///MORDOVICE ( hned za sebou) - dostanes ode me takovekolik máš triček??
![]()
![]()
![]()
A v tom případě kbelík na pokoj
ne v pohodě
Safra už ted je mě zle
DOTAZ: co tam je za pivo ?
Chatka bude doufám plná hostesek v bmw tangách a budou poskytovat masaz dle libosti![]()
PIVO - Budejovicky Budvar
masaz ti udela treba Hyri.. staci se domluvit
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
plzen je ve svete tolik oblibena, protoze jako jediny cesky pivo je zasadita stejne jak vsechny svetovy mockycastro píše:Dobrá otázka: "Co tam mají za pivo"Když je to za Rožňovem co by kamenem dohodil
mimochodem taky výborný pivo...
Plzeň je u mě sice nejlepší, ale pokud se chlastá pořád, člověk už ani tolik neocení její nezaměnitelnou chuť
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET