Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!
Tak dnes jsem byl složit zálohu v tom kempu,takže bych potřeboval aby se všichni co chtějí jet vyjádřili,abych věděl kolik lidí bude k vůli ubytování a jídlu.Zatím jsem napočítal 28 lidí tady,ale dalších asi 10 mi to řeklo a nepsali to tu.Domluvil jsem tam ještě nějakou slevičku
takže za pátek večeře+nocleh,sobota plná penze (snídaně,oběd,večeře)+ nocleh a v neděli snídaně jen 510,- Kč !!! taky jsem nás osvobodil od placení za auta a popl.městu.Takže se prosím vyjádřete.Díkec za pochopení.

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
co ti na to mám říct: JSEŠ PROSTĚ ÚŽASNEJM3maniac píše:Tak dnes jsem byl složit zálohu v tom kempu,takže bych potřeboval aby se všichni co chtějí jet vyjádřili,abych věděl kolik lidí bude k vůli ubytování a jídlu.Zatím jsem napočítal 28 lidí tady,ale dalších asi 10 mi to řeklo a nepsali to tu.Domluvil jsem tam ještě nějakou slevičkutakže za pátek večeře+nocleh,sobota plná penze (snídaně,oběd,večeře)+ nocleh a v neděli snídaně jen 510,- Kč !!! taky jsem nás osvobodil od placení za auta a popl.městu.Takže se prosím vyjádřete.Díkec za pochopení.

Jedu taky, rezevuju si dvě místa.
To mi neříkej,to slyším 5x denněBaxon píše:co ti na to mám říct: JSEŠ PROSTĚ ÚŽASNEJM3maniac píše:Tak dnes jsem byl složit zálohu v tom kempu,takže bych potřeboval aby se všichni co chtějí jet vyjádřili,abych věděl kolik lidí bude k vůli ubytování a jídlu.Zatím jsem napočítal 28 lidí tady,ale dalších asi 10 mi to řeklo a nepsali to tu.Domluvil jsem tam ještě nějakou slevičkutakže za pátek večeře+nocleh,sobota plná penze (snídaně,oběd,večeře)+ nocleh a v neděli snídaně jen 510,- Kč !!! taky jsem nás osvobodil od placení za auta a popl.městu.Takže se prosím vyjádřete.Díkec za pochopení.
![]()
Jedu taky, rezevuju si dvě místa.

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
510 na tři dny?? Jsi úžasnej
tak zatim natvrdo reservuji 2 mista 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
- já jsem slušňák i takJFK píše:jak aspon nekdo? par trdlonosu tady je ale vetsina jezdi sama, ne?M3maniac píše:aspoň někdo rozumnejpatras píše:ja zatim jedno misteckomladou tahat nebudu .. to je blbost
pak jsou všichni přibržděný a hrajou si na slušňáky

- letos budu taky trdlonos, ale je v pohodě

-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Tak nakonec pojedeš? Sakra, a já se těšila na trojku s Radkem a Pavloualp píše:Tak to mas bohuzel smulu, nebot ja jedu taky ... takze budeme za trdlonose taktezMisa píše:OK tak já mladýho taky sebou neberuM3maniac píše: aspoň někdo rozumnejpak jsou všichni přibržděný a hrajou si na slušňáky
... teda jestli si mladym myslela me)))))))))))
cimzto te rendo prosim o 2mista rezervovat pro me a pro misu ....

E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
U mě neni problem nechat ženu doma a kalit už vůbec ne, ale potřebuju někoho, kdo mě odtáhne 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!