Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
2. celorepublikový sraz E36 KLUBU (7-8.9.)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ubytování neřešte, na tý vedlejší chatě bude určitě volno. Navíc kolem Seče je takovejch penzionů víc. Kdyby nás bylo víc než 25, muselo by se jen objednat větší prase (Dalibor mi říkal, že pro 15-20 lidí to je v pohodě).
Anžto něco, co má být mojí drahou polovičkou je momentálně jako aupair v Anglii, problémy s ubytováním +1 nemám
...
Anžto něco, co má být mojí drahou polovičkou je momentálně jako aupair v Anglii, problémy s ubytováním +1 nemám

KUA KUA KUA,............. keby som bol od PRAHY alebo tak nejak,- pripadne aspon z BA tak by som na 100% prisiel ale takto to mam minim. o 2000+ navyse oproti vam vsetkym ... a moja polovicka by sa na 100% posrala 1. keby nesla tak preto ze ... milujem vsetky krasne zeny sveta :shit: 2.keby sla tak by sa zase posrala z tej jazdy.....:shit: :shit:
inak je to naozaj UTRPENIE pocuvat tie "kokotiny" ze mame doma dieta,- chces nas zabit,- v zivote uz s tebou nesadnem do auta,-ty si asi naruseny ukaz mi niekoho co ide ako "ty",-vsetci sa otacajuuu...... DOPICE s tymmmmm
na zraze by asi zdochla...
ale co uzzzzzzzzzzzz
ale co clovek nevytrpi pre ... "svoju zenu"
sory za ten roman ale aspon som chcel priblizit moju situaciu... inak ak by som tam isiel a bez nej tak potom by som sa asi posral ja-- po navrate je to TAZKE NO....
iste je ze chut by bola a MOC VELKAAAA:gobeer: :gobeer: :gobeer:
a moja karka sa tiez nema cim ukazova okrem toho ze je celkom v OK stave, vsetko funguje, vyfuku a folii nic navyse ZATIALLLL.
inak je to naozaj UTRPENIE pocuvat tie "kokotiny" ze mame doma dieta,- chces nas zabit,- v zivote uz s tebou nesadnem do auta,-ty si asi naruseny ukaz mi niekoho co ide ako "ty",-vsetci sa otacajuuu...... DOPICE s tymmmmm

ale co uzzzzzzzzzzzz
ale co clovek nevytrpi pre ... "svoju zenu"
sory za ten roman ale aspon som chcel priblizit moju situaciu... inak ak by som tam isiel a bez nej tak potom by som sa asi posral ja-- po navrate je to TAZKE NO....

a moja karka sa tiez nema cim ukazova okrem toho ze je celkom v OK stave, vsetko funguje, vyfuku a folii nic navyse ZATIALLLL.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přes Zvolen a Žiar n/H to máš jen 429
(http://www.viamichelin.com)... to už je lepší, ne?

Originál zaslal Shrek
[B]Přes Zvolen a Žiar n/H to máš jen 429(http://www.viamichelin.com)... to už je lepší, ne?
po vasom ...: tak to uz jo a vo hodne ....

tak uz mi treba len 2800 na cestu miesto 3000 a na "projizdky" tiez nieco

pocitam spotrebu +- 9l
pozrem tu stranku ja to inak poznam ale este som nepozeral...
Originál zaslal ebalaz
[B]inak je to naozaj UTRPENIE pocuvat tie "kokotiny" ze mame doma dieta,- chces nas zabit,- v zivote uz s tebou nesadnem do auta,-ty si asi naruseny ukaz mi niekoho co ide ako "ty",-vsetci sa otacajuuu...... DOPICE s tymmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na zraze by asi zdochla...
ale co uzzzzzzzzzzzz
Yo yo, budiž jsi nám příkladem toho, jak opatrně máme vybírat své budoucí polovičky.
Kéž se nic takového nikomu z nás nepřihodí.