Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 repro
-
Lukybar
- Klubové ID: 3760
- Kontaktovat uživatele:
Cusky - mám problém asi jako kazdy s E36 - repro
. Koupil jsem sadu SONY Xplod 2x 10cm dozadu, a 2x 13cm dopredu + mám radio SONY XPLOD - CDX-GT612U. Ve fabii sem mel vpredu orig. Skoda a vzadu ovaly PIONEER + radio SONY CDX-GT500 a hrálo to super
prosím o radu jak to auto ozvucit, na koho se obratit nebo proste stim neco udelat. No a kolik by to vsechno stálo nechci zase repro za 20K!!! Diky moc predem za rady a pomoc E36 sedan r.v. 95
Pokud jsi koupil Sony, tak to máš fakt problémLukybar píše:Cusky - mám problém asi jako kazdy s E36 - repro. Koupil jsem sadu SONY Xplod 2x 10cm dozadu, a 2x 13cm dopredu + mám radio SONY XPLOD - CDX-GT612U. Ve fabii sem mel vpredu orig. Skoda a vzadu ovaly PIONEER + radio SONY CDX-GT500 a hrálo to super
prosím o radu jak to auto ozvucit, na koho se obratit nebo proste stim neco udelat. No a kolik by to vsechno stálo nechci zase repro za 20K!!! Diky moc predem za rady a pomoc E36 sedan r.v. 95
A jinak koukni třeba sem, jak by se to dalo udělat: http://www.tappaja.com/autohifi/favorit/dvere/index.htm
- FreeTree
X-plodLukybar píše:Cusky - mám problém asi jako kazdy s E36 - repro. Koupil jsem sadu SONY Xplod 2x 10cm dozadu, a 2x 13cm dopredu + mám radio SONY XPLOD - CDX-GT612U. Ve fabii sem mel vpredu orig. Skoda a vzadu ovaly PIONEER + radio SONY CDX-GT500 a hrálo to super
2 Slid: Jasne, ze si to neprecetlSlid píše:já nechápu proč jsou zde pořád ty same dotazy.
Lukybar: přečetl sis to téma celé
2 Lukybar: Poloz si nasledujici otazky
1) Co od toho presne cekam?
2) Kolik chci investovat?
3) Zvladnu pripadnou slozitejsi montaz sam? Mam na to cas, zazemi a know-how?
Az budes znat odpovedi, napis mi soukromou zpravu, mozna trosku poradim.
mrkni semLukybar píše:Prosím prosím nemůžu to nikde najít. Kde seženu tu redukci na ovaly dozadu na E36? Máte to někdo??? Diky za rady
-
atimen
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz v mém E36 cupe mám ve předu 13cm sony (vim sou hrozny ale byly za dobrou cenu ) a vzadu mám 16cm od pioneeru .... radio mám sencor (vim taky hruza ale mám i jiny vydaje a puvodni radio nešlo odblokovat) a mám problém hlasitost vcelku ujde ale basy.....basy nejsou nikde ......tak sem si řekl ze koupim neakej nejlevnejsi sobwoofer a zesilovač jenže jakej abych k tomu napojil vsechny 4 repra ....budu muset koupit 4 nebo mě bude stacit 2k analovej vubec se v těch autozesilovacich nevyznám . mužete mě něakej třeba doporucit nebpo jak vyresit mou situaci aby repro mělo basy.....ale nechci něakej extrem ........ díky
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Nové kabely bych neřešil pokud necháš origo repro, nebo aspoň originální rozměr repra. Origo pruměr kablu jsou 0,5mm a to bohatě stačí, pač zvládnou proud kolem 10A.....Danny píše:kabely vedou pod kobercem pod řidičem ale když budeš dávat novej zesík tak musíš stejně natáhnout nové kabely nejspíš o větším průměru a natáhneš si je jak budeš potřebovat
-
Fikop
- Kontaktovat uživatele:
Fikop píše:Nové kabely bych neřešil pokud necháš origo repro, nebo aspoň originální rozměr repra. Origo pruměr kablu jsou 0,5mm a to bohatě stačí, pač zvládnou proud kolem 10A.....Danny píše:kabely vedou pod kobercem pod řidičem ale když budeš dávat novej zesík tak musíš stejně natáhnout nové kabely nejspíš o větším průměru a natáhneš si je jak budeš potřebovat
Já jen že jsem do zadního plata místo origo repro narval repro viz.odkaz níže. A nepozoruju žádné ůbytek či zkreslení bo něco podobného...ale až budu dávat SUB tak určitě dám silnější.
http://www.jbl.com/car/products/product ... EL&ser=POS[/url]
-
atimen
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
mno už mám zesilovač ale ted jak stěma kabelema ....rozvedu si je kudy budu chtit.....jenze kudy ? mohli byste me napsat kudy je mate vedeny ? jenom tak pro inspiraci ......
abych nekuchal pulku auta ? a ještě bych měl dotaz jak zapojit do 4 kanalovýho zesiku přední 2 repra + zadní 2 repra a eventuelne potom sobwoofer ?
-
homer01
- Klubové ID: 1764
- Kontaktovat uživatele:
na čtyřkanál nezapojíš přední + zadní + SW. Zapojíš bude předek a zadek, nebo předek a SW nebo zadek a SW. když bys to chtěl zapojit vše na jeden zesík musel bys mít pětikanál nebo šestikanálatimen píše:mno už mám zesilovač ale ted jak stěma kabelema ....rozvedu si je kudy budu chtit.....jenze kudy ? mohli byste me napsat kudy je mate vedeny ? jenom tak pro inspiraci ......abych nekuchal pulku auta ? a ještě bych měl dotaz jak zapojit do 4 kanalovýho zesiku přední 2 repra + zadní 2 repra a eventuelne potom sobwoofer ?
-
Fikop
- Kontaktovat uživatele:
Mám řešení které není pro někoho uplně čisté ale je plně funkční a nehrozí žádné zničení aparátu a tak. Je potřeba mít 4kanálový zesilovač který funguje a je stabilní do impedance 2ohmy. dále musíš mít repro s impedancí 4ohmy když zapojíš 2repra paralelně tak máš vyslednou impedanci 2ohmy. A to můžeš připojit na zesák tak že přední repro napojíš na výstup 1kanál pravá strana, zadní repro napojíš na levý stranu 1 kanálu. Jedniná nevýhoda je že ti nebude fungovat balance ale jen vyvážení přední nebo zadní strany které ovládáš funkci balance na autorádiu. A díky tomuto zapojení ti zbyde 2kanál zesilovače na cokoliv, v tvém případě SUB. Měl jsem to tak v bývalém autě VW Jetta a ted se to tak chystám zapojit do stříbrňáka....klidně se ptejte, nebo kritizujte