Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Debata o hovně...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Player1 »

Pavel H píše:A jeje, Maxikokot mel zase svuj den :-)
Jo, vždycky tak kolem 5.-6. hodiny se to tady začíná hemžit cennými radami od Maxikokota :lol: A v tu dobu mi začínaj chodit smsky, že je tady...mám to podchycený, abych nic nezmeškal-tak ho mám rád :lol:
Pavel H
Klubové ID: 98

#122 Příspěvek od Pavel H »

Player1 píše:
Jo, vždycky tak kolem 5.-6. hodiny se to tady začíná hemžit cennými radami od Maxikokota :lol: A v tu dobu mi začínaj chodit smsky, že je tady...mám to podchycený, abych nic nezmeškal-tak ho mám rád :lol:
On ho totiz tatinek jindy nepusti k pocitaci.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od Player1 »

Pavel H píše:
Player1 píše:
:lol: ... kéž by ho taky jednou pustil za klukama na sraz 8) Nebo kdyby mu půjčil fo?ák a mohl vyfotit ten svůj klenot v plné palbě za 2 mega, jak kdysi říkal...
Pavel H

#124 Příspěvek od Pavel H »

Player1 píše:
Pavel H píše:
Player1 píše: Jo, vždycky tak kolem 5.-6. hodiny se to tady začíná hemžit cennými radami od Maxikokota :lol: A v tu dobu mi začínaj chodit smsky, že je tady...mám to podchycený, abych nic nezmeškal-tak ho mám rád :lol:
:lol: ... kéž by ho taky jednou pustil za klukama na sraz 8) Nebo kdyby mu půjčil fo?ák a mohl vyfotit ten svůj klenot v plné palbě za 2 mega, jak kdysi říkal...
Myslis, ze umi fotit?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od Player1 »

Pavel H píše: Myslis, ze umi fotit?
Těžko říct, ale asi jo. Jestli má fo?ák, tak byl ze začátku každej den v servisním středisku té firmy, od které má fo?ák. Nebo si na něj koupil nějakej speciální manuál, aby to pochopil aj on.
Pavel H

#126 Příspěvek od Pavel H »

Player1 píše:
Pavel H píše: Myslis, ze umi fotit?
Těžko říct, ale asi jo. Jestli má fo?ák, tak byl ze začátku každej den v servisním středisku té firmy, od které má fo?ák. Nebo si na něj koupil nějakej speciální manuál, aby to pochopil aj on.
No jo, to mas pravdu. Tak to bude.
milonovo
Klubové ID: 842

#127 Příspěvek od milonovo »

Bez urážky pánové,ale kdybyste projevily aspoň tolik Intelektu a přestali na ty kraviny reagovat,byl by asi klid.
viz http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006070201
Takhle je to jako blbý a blbější,pakliže tady nefunguje nějakej admin kterej by ho smazal,je otázka jestli ho tady chcete(tak to vypadá) nebo ne....
Maxiczech

#128 Příspěvek od Maxiczech »

milonovo píše:Bez urážky pánové,ale kdybyste projevily aspoň tolik Intelektu a přestali na ty kraviny reagovat,byl by asi klid.
viz http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006070201
Takhle je to jako blbý a blbější,pakliže tady nefunguje nějakej admin kterej by ho smazal,je otázka jestli ho tady chcete(tak to vypadá) nebo ne....
Milionové slovo :!: Tak to je. Chtějí mě tady. A vo tom je tady celá tahle idiotská debata. A pokud to Player1 nebo tak něco myslí s těmi sms vážně, že když tady píšu ty kraviny a oni si posílaj sms, že jsem tady, tak to z Vás mám pánové opravdu dost.. :roll: :lol: :lol: :lol:
Maxiczech

#129 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:
Player1 píše: Jestli ten kokot pojede, tak jedu taky. Ze Šternberka je to sice tak 250km, ale tohle by mi za to stálo. :lol:
Jedu :!: Tak pojeď :idea: Ty zašedlá líná kůže.. :lol:
Jo? Opravdu jedeš? Abych si tě pak nemusel hledat někde jinde. A to si piš, že bys mě nasral :x
Ale, ale.. :roll: Tady zase nějakej chudinka dělá na netu silného. Tyhle výhružné příspěvky mě začínají docela nadzvedávat! To je ubohost prvního stupně. Samé bu bu bu.., Maxiczeku! My si tě najdeme a uvidíš ten tanec! Tak si mě najdi chcípáčku. Nebudu vylejzat ani z baráku. Vyřídí to s tebou nejstarší syn. Tomu bude asi jako tobě. Budu se dívat z okna a bavit se, jak tě prochčije jak sněhuláka na tři metry. :lol: Tak se jdi radši někam zahrabat, aby jsi v duchu zůstal silným a netřepali se ti kolena.. :idea:
krakatit

#130 Příspěvek od krakatit »

jenze vas to tady vsechny bavi jak tak koukam....
Player1
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Player1 »

krakatit píše:jenze vas to tady vsechny bavi jak tak koukam....
No však o tom to je. Baví nás to. Jinak bych na něj nereagoval.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:Ale, ale.. :roll: Tady zase nějakej chudinka dělá na netu silného. Tyhle výhružné příspěvky mě začínají docela nadzvedávat! To je ubohost prvního stupně. Samé bu bu bu.., Maxiczeku! My si tě najdeme a uvidíš ten tanec! Tak si mě najdi chcípáčku. Nebudu vylejzat ani z baráku. Vyřídí to s tebou nejstarší syn. Tomu bude asi jako tobě. Budu se dívat z okna a bavit se, jak tě prochčije jak sněhuláka na tři metry. :lol: Tak se jdi radši někam zahrabat, aby jsi v duchu zůstal silným a netřepali se ti kolena.. :idea:
Uklidni se. Já ti nevyhrožuju. Jen píšu, že by mě to nasralo, kdybych tam jel kvůli tobě, abych se na tebe podíval a ty bys tam nepřijel. Ale nepadlo ani slovo o tom, že bych ti za to něco udělal. Takže žádny vyhrožování.

A s těm smskama je to pravda-ale neposíláme si je mezi sebou, ale když sem napíše Maxiczech, tak mi příjde na mobil upozornění přes mejl.

Zatím tady vyhrožuješ jen ty-viz ty kecy o tvým synovi a nějakým sněhulákovi. Tak zas nemel sračky...
krakatit

#133 Příspěvek od krakatit »

a cim to vlastne zaclo? Ze se maxizcech vychloubal ze ma E39 a vy jen E34 nebo E30? A tim padem ste se pak zacli do nej navazet?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od Player1 »

krakatit píše:a cim to vlastne zaclo? Ze se maxizcech vychloubal ze ma E39 a vy jen E34 nebo E30? A tim padem ste se pak zacli do nej navazet?
Ne, myslím že to začalo tím, že je kokot a do každýho rýpe a vytahuje se. Někdo řeší problém a on ho pošle do servisu a nakonec mu řekne že má sračku nebo tak něco a že on je pán silnic když má E-39. Tak to asi nějak bude-nevím přesně, nejsem tady tak dlouho.
Maxiczech

#135 Příspěvek od Maxiczech »

krakatit píše:a cim to vlastne zaclo? Ze se maxizcech vychloubal ze ma E39 a vy jen E34 nebo E30? A tim padem ste se pak zacli do nej navazet?
Bohužel je to tak.. :cry: Tak jsem tady za kokota a píšu kraviny.. :oops: A vidíš! Baví je to! :D Kluky Baworácký... :lol:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:
Bohužel je to tak.. :cry: Tak jsem tady za kokota a píšu kraviny.. :oops: A vidíš! Baví je to! :D Kluky Baworácký... :lol:
jj. Bez tebe by to tady už asi nebylo ono :lol:
:respect: Maxiczech :respect:
Maxiczech

#137 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:Ale, ale.. :roll: Tady zase nějakej chudinka dělá na netu silného. Tyhle výhružné příspěvky mě začínají docela nadzvedávat! To je ubohost prvního stupně. Samé bu bu bu.., Maxiczeku! My si tě najdeme a uvidíš ten tanec! Tak si mě najdi chcípáčku. Nebudu vylejzat ani z baráku. Vyřídí to s tebou nejstarší syn. Tomu bude asi jako tobě. Budu se dívat z okna a bavit se, jak tě prochčije jak sněhuláka na tři metry. :lol: Tak se jdi radši někam zahrabat, aby jsi v duchu zůstal silným a netřepali se ti kolena.. :idea:
Uklidni se. Já ti nevyhrožuju. Jen píšu, že by mě to nasralo, kdybych tam jel kvůli tobě, abych se na tebe podíval a ty bys tam nepřijel. Ale nepadlo ani slovo o tom, že bych ti za to něco udělal. Takže žádny vyhrožování.

A s těm smskama je to pravda-ale neposíláme si je mezi sebou, ale když sem napíše Maxiczech, tak mi příjde na mobil upozornění přes mejl.

Zatím tady vyhrožuješ jen ty-viz ty kecy o tvým synovi a nějakým sněhulákovi. Tak zas nemel sračky...
Tak si laskavě po sobě přečti, co a jak jsi psal. :roll: A nemyslíš snad vážně, že by jsi kvůli mě jel do Prahy, vi?? To bych si snad nechal sestrojit automat na dvacky, a každej by můj ksicht viděl 10 sekund. :lol: Pokud by jsi četl pozorně, tak jsme se ušetřili těchto prázdných vět. Ale to by nebylo ono. :D Že ne? :D Psal jsem, že na sraz nejedu. :) Co bych tam asi dělal? Mezi Vámi inteligentama. Kdo by se semnou asi bavil o hovně? :cry: Mno, ostatně.. :D Možná bych si pokecal.. :lol: :lol: :lol:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Player1 »

Maxiczech píše:
Player1 píše:

Tak si laskavě po sobě přečti, co a jak jsi psal. :roll: A nemyslíš snad vážně, že by jsi kvůli mě jel do Prahy, vi?? To bych si snad nechal sestrojit automat na dvacky, a každej by můj ksicht viděl 10 sekund. :lol: Pokud by jsi četl pozorně, tak jsme se ušetřili těchto prázdných vět. Ale to by nebylo ono. :D Že ne? :D Psal jsem, že na sraz nejedu. :) Co bych tam asi dělal? Mezi Vámi inteligentama. Kdo by se semnou asi bavil o hovně? :cry: Mno, ostatně.. :D Možná bych si pokecal.. :lol: :lol: :lol:
Ne, máš pravdu, asi bych opravdu nejel. Přece jen to mám trochu z ruky a ani by asi nebyl čas. Ale je pravda že bych tě rád viděl a pokecal s tebou :lol: (a nehledej v tom zase nějakou výhružku). Proč sem nehodíš fotku aspoň auta? A nevymlouvej se na blbosti
Maxiczech

#139 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:
jj. Bez tebe by to tady už asi nebylo ono :lol:
:respect: Maxiczech :respect:
Zbytečně móc si fandíš. Ze svého dětského pokoje to nemůžeš posoudit. Jsi tady dost krátkou dobu, aby jsi dělal nějaké závěry. :wink: Myslím, že je tady dost lidí, které pěkně seru.. :lol: Myslím, že kdekomu ležím v "žaludu" :lol: tedááá.. v žaludku. :D Nemyslím ale, že kdybych se tady občas nevokázal, že by se klukům udělalo od žaludku lépe.. :smich:
Maxiczech

#140 Příspěvek od Maxiczech »

Player1 píše:
Maxiczech píše:
Player1 píše: Uklidni se. Já ti nevyhrožuju. Jen píšu, že by mě to nasralo, kdybych tam jel kvůli tobě, abych se na tebe podíval a ty bys tam nepřijel. Ale nepadlo ani slovo o tom, že bych ti za to něco udělal. Takže žádny vyhrožování.

Ne, máš pravdu, asi bych opravdu nejel. Přece jen to mám trochu z ruky a ani by asi nebyl čas. Ale je pravda že bych tě rád viděl a pokecal s tebou :lol: (a nehledej v tom zase nějakou výhružku). Proč sem nehodíš fotku aspoň auta? A nevymlouvej se na blbosti
Tak to vypadá na dalšího Baworádského přítele.. :D (a nehledej v tom zase nějaké druhotné nesmysly). Až budu mít víc příznivců, tak je sem hodím. :smich: Co je na tom. :roll: BMW 520i Touring r.v. 2002 v socce.. :banan:
Odpovědět