magic píše:lidi.. máte někdo zkušenosti s nějakým přípravkem, nebo firmou v BRNĚ a okoli na fakt dobrou obnovu BÍLÉ kůže?? Aby byly ty sicny jako nove? ))
Já si kupoval v Tescu v Kr. poli asi za 250kč flaštičku s přípravkem na kožený sedačky do auta a příjde mi, že to účinkuje docela slušně. Na bílou to určitě půjde, má to barvu a strukturu jak mrdka:-).
No já jsem včera skončil s údržbou bílých sedaček. Zprvu jsem to myl kartáčem na ruce a teplou mýdlovou vodou, do sucha vyčistil. Nechal pořádně uschnout a pak jsem v BMW koupil speciální přípravek na kůže a s výsledkem jsem nadmíru spokojen, sitzny jak nové
MartyE30 píše:No já jsem včera skončil s údržbou bílých sedaček. Zprvu jsem to myl kartáčem na ruce a teplou mýdlovou vodou, do sucha vyčistil. Nechal pořádně uschnout a pak jsem v BMW koupil speciální přípravek na kůže a s výsledkem jsem nadmíru spokojen, sitzny jak nové
MartyE30 píše:No já jsem včera skončil s údržbou bílých sedaček. Zprvu jsem to myl kartáčem na ruce a teplou mýdlovou vodou, do sucha vyčistil. Nechal pořádně uschnout a pak jsem v BMW koupil speciální přípravek na kůže a s výsledkem jsem nadmíru spokojen, sitzny jak nové
Přesně tak. Na vyčištění pěkně mýdlovou vodu (nejlépe Dove - to PH opravdu funguje) a opravdu pořádně vysušit. V případě prasklinek nanést krém v odstínu sedaček a potom pořádně promastit přípravekm s dostatečným množstvím včelího vosku.
mám takový problém a chtěl bych se zeptat na názory jak zrenovovat kůži na sedadlech v autě, je to sedmička ve fialové barvě a ty sedačky jsou ve fialové kůži.....pište prosím názory jak by se to mohlo udělat a nabarvit aby byl efekt alespoň ucházejíci....jsou dost ošoupané....díky moc všem....
hosi je to lacny!!!!! kukes na stranku motipu..jeden spray stoji na slovensku 200sk!! da sa s nim urobit cele sedadlo.vinylspray..tu je to vsade vo farbach-lakoch dostat.podlamna aj v ČR to bude v predaji.
ja restauroval cernou kuzi.najprv omyl vodou,pak etanolem a strik jsem to s tym vynilem,pak nakremoval a pohoda lesna.na riti nic .podarilo se to skvele.jo a jeste jsem to prebeh smirkem 600.. da se to v pohode.na flakone je i napis professional result:)je to pravda.sedaky byly jak novy.mel sem to pul roku a pak jsem to prodal.ale farba drzala supr.
tak tak..jed bily a cerny.ale zas prodavaji ty maly flakony 150ml..nevim ted od jake firmy..ze lak na boty..tam je mnoho fareb.ted si nedelam srandu,fakt se tym daji krasne udelat sedacky.kdyz das dolu kozu a natahnes na dosku,jemne nastrikas,neni ocem.luxus!
existuje neco jako jsou prodejci auto barev, kde ti primo namichaji prislusny odstin i na kuzi? Potreboval bych neco udelat s prednima sedackama a rovnou i madlo u spolujezdce (btw. vzdycky to jsou kousky, ale doukazou me vzdy vytocit, kdyz se na ne koukam) a nejvic me sere jak se kazdy koste vsimne jen bolavejch mist na prednich sedackach (osoupany lak sem tam), zdravych a krasnych veci se nikdo nevsimne