Přesně tak a to tohle vlákno vzniklo tak nevinně jen jsem se zeptal na spotřebu e38 vs e65.Mám taky BMW hodně rád měl jsem jich pár,ale taky k tomu vlasním Oktávku ba dokonce jsem ji kupoval jako novou v roce 97 má najeto 190 tis a vše vpohodě /je to 1,8 20V bez turba/už ji používám jen jako auto do práce 5 km a zpátky.Nevyplatí se mě prodat někomu za 35tis Kč tak ji radši dohobluju. Táta má Golfa,tchán Allrouda,švagr Fábii hold každýmu se líbí něco jiného.Představte si,že by každý člověk měl třeba e39 to by bylo skvělý najít tu svoji třeba před Tescem když by jich tam stálo 600 nebo 1000
Já mám teď taky O2 2,0 TDI DSG na denní ježdění je to dobrý, jako druhé bude BMW jen pořád nevím jaké Chtěl jsem e38 a koupil jsem si dopředu už i ty 20'' Alpiny ale nějak sem od toho už upustil...
Tak a to mam za to rouhání.Dneska mě trefila na zadek dodávka.Moje 5er končí zadním oknem.Naštěstí se nikomu nic nestalo.Půjde to z jeho pojistky nedodržení bezpečné vzdálenosti,ale těch starostí znáte to.Takže ještě že tu Koktu mám jinak bych chodil pěšky.
gas píše:Tak a to mam za to rouhání.Dneska mě trefila na zadek dodávka.Moje 5er končí zadním oknem.Naštěstí se nikomu nic nestalo.Půjde to z jeho pojistky nedodržení bezpečné vzdálenosti,ale těch starostí znáte to.Takže ještě že tu Koktu mám jinak bych chodil pěšky.
myslím že v tohle případě máš nárok na nahradní vozidlo po dobu opravy. Náhradní vozidlo by mělo být stejné třídy jako tvoje nabourané
jsem rad, ze jste dospeli k takove diskusi. Urcite se shodnem ze pezot je paradni auto. Jsem ochoten postoupit to riziko, a vymenit suproveho pezota za bmw.. Cekam na nabidky. diky
Kazde auto se po.sere,aj bavor.ja videl v nemecku na dalnici me predjela 760iL,vyletela koule dymu z kominu a uz stal na boku odstaveny.A jaky to je parnik dvanactihrncovej...
Ano, každý auto se posere, ale některý k tomu má větší předpoklady. S tou 407 můžu jenom souhlasit. U nás to má kluk v práci a je s toho neštastnej. Je zajímavý, že před tím měl 405 v benzínu a roky mu sloužila. Já si nedělám prdel z nikoho jaký má auto. To jenom tady mezi vámi, protože to pochopíte. Ale prostě mi není jasný, JAK KURVA MŮŽE NĚKDO DÁT SEDMIKILO ZA PEŽOTA!! Víte co by bylo za ty prachy na dvoře??