Ps. : ve meste se longem jezdi normalne. Neni to takova tragedie. Je to jen muj nazor.
nikoho presvedcovat nemusis, vsak normalni lidi chapou, ze sedmicka ma byt kratkaVanessa_CZ píše:Nepotrebuju presvecovat ze long je best, ze nemam zadni kancelarsky kresla.
ettore píše:Jojo ti co chtěj super komfort jezděj ve flixbusech s extra dlouhým rozvorem
však kdo mu tady řekl že má sedmu nahovno? já jsem i Jaris jsme řekli že by jsme nelonga nechtěli, co na tom je. jo za 3k eur, nic lepšího nekoupí, to je jasny, ale jsou tu tací co chcou vše, a daj za to 8, 12,15k euro apod,matiz píše:Tady se zas resi sracky, fakt ze jo. Vanessa ma paradni krasny pekac za super price a vyzniva to ze to neni sedma, ze je to vlastne nejaka mrdka kterou by mel hodit nekde do srotu. Se uz vzpamatujte, resite tady fakt tezke hovna. Hlavne zadni idrive, proboha na co tu sracku nekdo potrebuje???? Tak samo zadni komforty kdyz mnozi jezdi sami. je jasne ze je lepsi je mit nez nemit, ale ja v nich treba za celou dobu co je amm jeste nesedel a asi tak nejak hned ani nebudu. A takovy rozdil mezi kratkou a dlouhouze bych se z toho pochcal stestim a cakal radosti na vsechny strany, tak takovy ten rozdil to zase neni... A ta vybava, to jsou dalsi sracky, v drtive vetsine to je polomrtve a to jsem tomu ted dost priprcnul, protoze je to spis uz mrtve. Je jasne ze je neco pres co nejede vlak to mit musi, ale spousta te vasi must have uplne klidne ozelim. Dokonce jsem takovy kacir ze si necham vyrobne starsi auto s nafrovym motorem co nema ani edc. A proc? No protoze zase takovy rozdil ze bych se z toho pochcal a posral to zase neni... A uz se mi prave na tom komfortu nekolikrat stalo ze se mi sevrela prdel, protoze s mym prasivym sportpaketem si muzu dovolit vic. A jako ze parkrat se mi ta prdel jo sevrela...
jj souhlas, za 3k máš lepší auto než trojkovej superb, ale někdo si rad připlati, dá třeba 4 kila za fakt naložené auto v longu. i když je to samozřejmě neracionalni, kupovat Individual, long a výbavu navíc je prostě placení za něco co "nepotřebuješ" ona by ta sedma stačila hola, no vlastně by stačila i trojka. je to prostě všecko relativni.cheater píše:Kurevtor: Ty si buď rozdvojená osobnost nebo si nějak vyměknul. Kde je tvoje tipická kurevština???Ale je to pozitivní změna
![]()
Jinak chápu názory toho že sedmu musí být naložená výbavou aby dneska někoho zaujala. Ale proboha za 3k euro není co řešit. Je to velký, pohodlný, pořádnej motor za tyhle prachy nemáš ani dvojkovou ochcávku. A když se náhodou stane že se ten super kup začne srát nebo ho prostě omrzí, nebo já nevím co tak za tyhle prachy ho vždycky prodá.
A ty argumenty o párkování ve městěAť je to sedma, pětka, trojka se vším se parkuje nahovno když není kde zaparkovat v tomhle smart nemá konkurenci.
Nebude ich urcite milion, ale urcite su aj ludia co si priplatia...minimalne dvaja tu tento rok boli...matiz píše:
By mne zajimalo kolik lidi si priplati a da 400k a vic za e65... Schvalne kolik jsi takovych za ten rok dovezl?