Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

naše 7er

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: naše 7er

#121 Příspěvek od Jaris330D »

Mne se libi, jak tu kazdy obhajuje, ze koupili top za hovno a jaky to jsou borci. Ja bych to nekoupil, i kdyby to bylo ze zlata. Neni to Long a hotovo. Pry, ze je v tom dost mista :). Kratka je dobra tak pro dva a max male deti, ktere to budou okopavat zada prednich sedacek. Sedel jsem v kratke a je tam min mista, jak v Superbu nebo Passatu. Ani zadni komforty to nema, ale u kratke je to asi fuk. Jenze individual chce kazdy totalne natrisknutou, takze zadni idrive by se hodil. Ale mas to pekny a to je asi cele.
Ps. : ve meste se longem jezdi normalne. Neni to takova tragedie. Je to jen muj nazor.
kurevtor

#122 Příspěvek od kurevtor »

souhlas s Jarisem, ale ja bych to asi za 3 litry koupil, kdyz vidim ty fotky. Jo nema to nejaky veci ve vybave, treba ta barva by me vylozene srala, ale zase ten stav to v mych ocich zhodnocuje a posouva... navic tahle kombinace svetlej interier a k tomu cerna stropnice je a bude krasna dneska i za 20 let. Ale zaslouzila by si FL klimapanelu.

Ale jinak se Jarisi ve meste s longem fakt normalne nejezdi. Kdyz hledas misto na parkovani tak hledas misto pro dodavku a i s kratkou jsou problemy. Jsou napriklad parkoviste, kde proste mas problem kvuli tem betonovejm rantlum
Jaris330D

#123 Příspěvek od Jaris330D »

To jo, za tu cenu bezkonkurencni a ted by to prodal za daleko vic. Ono asi zalezi v jakem meste. V tech vetsich Praha, Ostrava, Brno, Hradec, Budejovice to treba problem bude, ale se nastesti pohybuju v tech mensich a tam se to da.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od JaraX »

nemyslím si že se s longem nějak vyrazně hůř parkuje, prostě jeslti to auto 5 metru nebo 5 metru a 3 centimentry, nebo 5 metru a 17 centimetru je už jedno, je to prostě velké auto, tak nebo tak, jelikož mám obě sedmy, rozhodne nepozoruju že by se s tím hůř parkovalo, s obojím se parkuje hůř jak s 1er, ale prostě jinak už je to jedno, stejně to všecko všude vyčuhuje. to jsou vždycky jen takovy ty kecy lidi co nemaji longa, jak je to pro ně všechno zbytečny a vživotě by s tím nikde nezaparkovali.
Vanessa_CZ
Klubové ID: 4072

#125 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Nechapu co tu resite. Ja ji rozhodne neprodam. Ukazte mi frajeri jednu jedinou ktera ma servisku po prvnim v tomhle stavu. Nejakej zadni monitor a sedadla ve kterych nikdo nikdy sedet nebude me vubec nezajimaj.
Byla chyba to sem davat. Je to tu zabedneny typycky cechackovsky. Na dily by ju vzal za tu cenu kazdej. Pred pul rokem se tu resila nejaka polomrtva briketa kazdej ju chtel zachranovat a kdyz se objevi topovka tak je to srac jo? Kluci kluci na spicky prstu si nevidite.

Jarisu a na co toho longa mas? Posledni dobou na nej jen <>. Kdyby si byl co k cemu tak i ten servis si udelas sam. Nic na tom neni.
Hezkej svatek
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od JaraX »

hele, já ti rozhodně nevymlouvám, pokud ti ta vybava stačí a nevadí ti že to není tak pohodlné, tak to byl dokonaly kup, vlastně ten kup byl dokonaly i na díly. neviděl jsem to teda, ale řekněme že to fakt bude ve stavu, já bych to taky nechtěl, ja radši vybavu, long je podminkou, už jsem jednu chybu udělal s tím že jsem koupil kratkou, ted hledam longa jako nahradu, jak seženu, hned pujde pryč.
ale pokud ti to vyhovuje, tak super. každej jsme jinej. ale prostě long je podstatně komfortnější a nemyslím si že se s ním výrazně hůř parkuje, malinko hůř možná jo, ale nepatrně. Individual je lepší než neindividual, člověk se v tom uplně jinak cíti. a vše je jen otázka priorit. kdyby to byl full vybavene a long, tak je to i za 300k dobrá cena.
a přesně jak říkáš, s briketou to nejde srovnávat.
není důvod se rozčilovat. vše je jen otázka priorit. jsou nepopíratelné věci, jako že long je lepší než nelong, Individual je lepší než neIndividual, výbava je lepší jak nevýbava, atd. Pro někoho je lepší long, pro někoho radši kratkej tvrdší ale Individual, atd. každej at si koupí co chce. Není důvod se tady rozčilovat.
Naposledy upravil(a) JaraX dne pát 27.12.2019 14:41, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D

#127 Příspěvek od Jaris330D »

Ja si to auto servisuju cele sam a nepicuju na to. Vsechno jsem si delal sam, jenom se nerejpu do motoru a neudelam si veci bez zvedaku. Prevodovku si tezko vymenis doma, zadni silace na napravnici taky, kdyz nemas pripravky. Takze si me asi pletes. Kvuli detem mam Longa a vzdycky jsem chtel neco dlouheho. A jdi s tim cechackovstvim nekam. Tohle je klasick vlastnost vsech lidi. Reknou svuj nazor a bud prijmes nebo neprijmes. Jenze to vsichni hazou na cechackovstvi. To je traparna uz. Moje auto bylo jen na servisu u Jaraxe na vymenu rizeni a tlumicu a u Snejka se pretesnoval motor a meniki rozvody s trubkou. To si sam doma neudelas. A pak se tu radim, protoze jsou tu zkusenejsi lidi. Navic jsem ti to pochvalil, tak co tu <> ty.
Vanessa_CZ
Klubové ID: 4072

#128 Příspěvek od Vanessa_CZ »

Sorry kluci vstal jsem dnes levou nohou z postele a neskutecne me to unavuje tyhle reci. Nepotrebuju presvecovat ze long je best, ze nemam zadni kancelarsky kresla. Nic z toho nepotrebuju a nechapu jakej komfort to prinasi ridicovi. Ja jsem spokojenej. Ja chtel presne tuhle modrou, chtel jsem spesl interier, a chtel jsem ten zaklad kterej to auto dela autem. Nejaky acc tempomaty a n.v. mi jsou u prdele. Takze se jeste jednou omlouvam, ze jsem to tu zasral a slibuji ze se to uz nestane. Myslel jsem ze dodam odvahu takovym kteri o tom leta sni a nemuzou se rozhoupat a nakonec by treba koupili nejakou tu pastiku ala bazos nebo podobny hov... Jarisi tobe se omlouvam kup si 3 hevery a muzes to delat doma sam. Na tu zadni napravu toho moc nepotrebujes. Spodni hacka ti prelisuji v kazdym mensim servise a tu prevodovku kdyz na to prijde vytahnes doma taky.
kurevtor

#129 Příspěvek od kurevtor »

Vanessa_CZ píše:Nepotrebuju presvecovat ze long je best, ze nemam zadni kancelarsky kresla.
nikoho presvedcovat nemusis, vsak normalni lidi chapou, ze sedmicka ma byt kratka :D A ze nemas vzadu komforty sere pes. Na co. Dlouha pro lidi co maji deti je OK. Ale dlouha s argumentem pohodli je chujovina, tech par cm na rozvoru neudela to co auto na vzduchu od jinejch vyrobcu..

fakt ji mas krasnou a ty netknuty kola bez skrabancu delaj strasne moc takze klid a jedem dal vanocni pohodu :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od JaraX »

14 cm na rozvoru je kurva hodně, fakt kurva hodně, to pozná i slepej a hluchej.
říká se že pry zkušený citlivý řidič pozná i 1cm na rozvoru, to já bych určitě nepoznal, ale 14cm sakra poznam. všimni si často přijde nový model auta, a řeknou, nová oktavie má o 2cm větší rozvor než ta stará, díky tomuto je podstantě pohodnlější.
jasně že to není jako S500L, ale to ani být nemá, sedmička má pořád poskytovat velkou odezvu od silnice, ale ten long je prostě jinde, to pozná každej jak do toho sedne. Bohužel tady furt budou lidi bez zkušeností vykládat hovna a furt řešit akorát prostor vzadu na sedačkách
ettore

#131 Příspěvek od ettore »

Jojo ti co chtěj super komfort jezděj ve flixbusech s extra dlouhým rozvorem :lol:
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od matiz »

Tady se zas resi sracky, fakt ze jo. Vanessa ma paradni krasny pekac za super price a vyzniva to ze to neni sedma, ze je to vlastne nejaka mrdka kterou by mel hodit nekde do srotu. Se uz vzpamatujte, resite tady fakt tezke hovna. Hlavne zadni idrive, proboha na co tu sracku nekdo potrebuje???? Tak samo zadni komforty kdyz mnozi jezdi sami. je jasne ze je lepsi je mit nez nemit, ale ja v nich treba za celou dobu co je amm jeste nesedel a asi tak nejak hned ani nebudu. A takovy rozdil mezi kratkou a dlouhouze bych se z toho pochcal stestim a cakal radosti na vsechny strany, tak takovy ten rozdil to zase neni... A ta vybava, to jsou dalsi sracky, v drtive vetsine to je polomrtve a to jsem tomu ted dost priprcnul, protoze je to spis uz mrtve. Je jasne ze je neco pres co nejede vlak to mit musi, ale spousta te vasi must have uplne klidne ozelim. Dokonce jsem takovy kacir ze si necham vyrobne starsi auto s nafrovym motorem co nema ani edc. A proc? No protoze zase takovy rozdil ze bych se z toho pochcal a posral to zase neni... A uz se mi prave na tom komfortu nekolikrat stalo ze se mi sevrela prdel, protoze s mym prasivym sportpaketem si muzu dovolit vic. A jako ze parkrat se mi ta prdel jo sevrela...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od matiz »

ettore píše:Jojo ti co chtěj super komfort jezděj ve flixbusech s extra dlouhým rozvorem :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cheater

#134 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 17:26, celkem upraveno 1 x.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od JaraX »

matiz píše:Tady se zas resi sracky, fakt ze jo. Vanessa ma paradni krasny pekac za super price a vyzniva to ze to neni sedma, ze je to vlastne nejaka mrdka kterou by mel hodit nekde do srotu. Se uz vzpamatujte, resite tady fakt tezke hovna. Hlavne zadni idrive, proboha na co tu sracku nekdo potrebuje???? Tak samo zadni komforty kdyz mnozi jezdi sami. je jasne ze je lepsi je mit nez nemit, ale ja v nich treba za celou dobu co je amm jeste nesedel a asi tak nejak hned ani nebudu. A takovy rozdil mezi kratkou a dlouhouze bych se z toho pochcal stestim a cakal radosti na vsechny strany, tak takovy ten rozdil to zase neni... A ta vybava, to jsou dalsi sracky, v drtive vetsine to je polomrtve a to jsem tomu ted dost priprcnul, protoze je to spis uz mrtve. Je jasne ze je neco pres co nejede vlak to mit musi, ale spousta te vasi must have uplne klidne ozelim. Dokonce jsem takovy kacir ze si necham vyrobne starsi auto s nafrovym motorem co nema ani edc. A proc? No protoze zase takovy rozdil ze bych se z toho pochcal a posral to zase neni... A uz se mi prave na tom komfortu nekolikrat stalo ze se mi sevrela prdel, protoze s mym prasivym sportpaketem si muzu dovolit vic. A jako ze parkrat se mi ta prdel jo sevrela...
však kdo mu tady řekl že má sedmu nahovno? já jsem i Jaris jsme řekli že by jsme nelonga nechtěli, co na tom je. jo za 3k eur, nic lepšího nekoupí, to je jasny, ale jsou tu tací co chcou vše, a daj za to 8, 12,15k euro apod,
btw zadní idrive u nas jede každou jizdu, používáme to furt, bud žena, já, děcka, at na navi, na pohadky, na BC, za mě teda skvělá věc, jsem rád že to mam v obou sedmach. chapu že to je pro někoho zbytečny.
co je v drtivě většině polomrtve? 90 procent mym zakaznikum to auto funguje cele, žadne nefunkční EDC, roletky, idrivy apod, ono stačí se o to starat a nekupovat prvni naftovy vrak co uvidíte.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od JaraX »

cheater píše:Kurevtor: Ty si buď rozdvojená osobnost nebo si nějak vyměknul. Kde je tvoje tipická kurevština??? :lol: Ale je to pozitivní změna :potlesk:

Jinak chápu názory toho že sedmu musí být naložená výbavou aby dneska někoho zaujala. Ale proboha za 3k euro není co řešit. Je to velký, pohodlný, pořádnej motor za tyhle prachy nemáš ani dvojkovou ochcávku. A když se náhodou stane že se ten super kup začne srát nebo ho prostě omrzí, nebo já nevím co tak za tyhle prachy ho vždycky prodá.
A ty argumenty o párkování ve městě :lol: Ať je to sedma, pětka, trojka se vším se parkuje nahovno když není kde zaparkovat v tomhle smart nemá konkurenci.
jj souhlas, za 3k máš lepší auto než trojkovej superb, ale někdo si rad připlati, dá třeba 4 kila za fakt naložené auto v longu. i když je to samozřejmě neracionalni, kupovat Individual, long a výbavu navíc je prostě placení za něco co "nepotřebuješ" ona by ta sedma stačila hola, no vlastně by stačila i trojka. je to prostě všecko relativni.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od JaraX »

a pokud by někdo chtěl popírat pravidla automobilového průmyslu
http://www.autolexicon.net/cs/articles/rozvor-naprav/
Délka rozvoru ovlivňuje velikost a prostornost vozidla. Má vliv na jízdní vlastnosti a především na komfort jízdy. Čím delší je rozvor, tím plavnější a komfortnější je jízda. U vozidla s delším rozvorem totiž dochází při stejném vychýlení nápravy k menšímu pohybu prostoru pro posádku, což se pozitivně projeví na komfortu jízdy.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od matiz »

CA, nocni videni, dvd changery, ctecky dvd, tv tunery jsou k nicemu uz asi vsechny... Vidis jak je to relativni, u nas by se na ten zadni kram nepodival nikdo ani omylem, maximalne by do nej kopli a tomu zase verim ze jo...

By mne zajimalo kolik lidi si priplati a da 400k a vic za e65... Schvalne kolik jsi takovych za ten rok dovezl?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od JaraX »

- cca 3-4 kusy kolem 300k + 100k LPG a vstupní servis, zajemcu je vic, ale auta nejsou. letos je chudej rok
- CA většině aut nefunguje pulka klik, někomu žadna, někomu jdou všechny, ale na start to funguje každymu,
- DVD changery jsou 50 procent, ale falcon uspěšně opravuje, třeba obě moje auta maji DVD changery funčkní a ani jeden jsem neopravoval
- TV tunery už brzo budou k hovnu, pokud nevymyslíme jak udělat T2
- zrovna třeba DVD changer je must have vybava, ktera logica posune jinam
Michal595

#140 Příspěvek od Michal595 »

matiz píše:
By mne zajimalo kolik lidi si priplati a da 400k a vic za e65... Schvalne kolik jsi takovych za ten rok dovezl?
Nebude ich urcite milion, ale urcite su aj ludia co si priplatia...minimalne dvaja tu tento rok boli...

Kazdopadne vanessova je pecka, za cenu co to kupil je uplne zbytocne sa odbavovat na zadnych komfortoch idrive atd...vseobecne jasne cim viac vybavy atd tym lepsie..ale zase ked vezmes cenu 75k a 400k tak o com sa bavime?:)
Odpovědět