,budu za debilaettore píše: najdi mi 750li , které funguje comfort access na všech 4 klikách a má dálkovej startosobně si ji přijedu prohlédnout
Můžeš nám napsat VIN?

.....
,budu za debilaettore píše: najdi mi 750li , které funguje comfort access na všech 4 klikách a má dálkovej startosobně si ji přijedu prohlédnout
Můžeš nám napsat VIN?
cheater píše:Pokud jste si nevšimli tak filosof u každý sedmy vidí problém a když je náhodou vše OK (to se ale asi nikdy nestalo), tak se objeví problém v podobě manželky.
Ahoj, CA, neboli comfort access je o tom,že máš klíček v kapse, přijdeš k autu, vezmeš za kliku a když ten klíček máš u sebe,auto normálně otevřeš plus se odemkne zbytek. Když vystoupíš, jen zmáčkneš zvenku kliku, auto se zamkne. Plus nemusíš tahat kartu a dávat jí do slotu v autě, jen jí máš u sebe a zmáčkneš start. Je to super.martin440 píše:,budu za debilaettore píše: najdi mi 750li , které funguje comfort access na všech 4 klikách a má dálkovej startosobně si ji přijedu prohlédnout
Můžeš nám napsat VIN?co že to je ??? ten comfort access .... nějak polopatě ....už sem starší vydání
.....
kurevtor píše:čemu se divíte, CA je samozřejmě filozofopíčovina, "300 za to nedá", ale chce CA kliky, který by mu stejně nefungovaly.![]()
![]()
![]()
Když už to má všechno z výbavy tak to nemá LPG. Když už to má LPG tak je to dojebaný do hoven. Když to neni dojetý do kuref tak se to nelíbí. Když se to líbí tak to nemá výbavu. Když to má výbavu a neni to ve sračkách tak to nestojí 190 ká CASH. Jéžiš to je neřešitelný úplně ale.
To je ale zlé, ošklivé BMWxaler píše:Teď jsem venku v dešti měnil těsnění pod víkem ventilů, mohu se divit že to tak teče když ty víka jsou úplně křivý. Zase bych sem napsal něco ve smyslu, že obyčejnej krám má víka hliníkový a modla z nějakýho šitovýho plastu. S novým těsněním to stejně netěsní a stejně nejede.
Taky jsem ztratil jednu matičku z toho víka a je za dvě kila. Hroznej problém dát tam normální šrouby.jazet píše:To je ale zlé, ošklivé BMWxaler píše:Teď jsem venku v dešti měnil těsnění pod víkem ventilů, mohu se divit že to tak teče když ty víka jsou úplně křivý. Zase bych sem napsal něco ve smyslu, že obyčejnej krám má víka hliníkový a modla z nějakýho šitovýho plastu. S novým těsněním to stejně netěsní a stejně nejede.
Filozof píše:Díval jsem se co je tak strašně pekelného v těch klikách že to nikdo neumí opravit. A našel jsem šikulu co to klidně opraví ...
takže všechno se dá opravit jak je vidět. Jen se divím že ty vnitřky dělali některé komponenty z plastu. Se pak nedivím že to odchází.
Ale pokud oprava pomůže na dalších pár let tak fajn. Jistě to muže bejt víc věcí co odchází když stím někteří lidi práskají.
Xalere chceš mi říci že bmw 7er má plastové víko ?